Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe online Get Met meerdere Laptop computers met een Ethernet-verbinding
Laptops ons toelaten om elk bedrijf kunnen we online of offline hebben op meerdere locaties verwerken . Helaas , de mogelijkheid om online met meerdere laptops verbinden kan een uitdaging zijn in een huishouden . Met de juiste apparatuur , kan een ethernetverbinding kunnen meer dan een laptop om verbinding met het internet . Waarschijnlijk , zodat deze optreden , die meerdere laptops worden aangesloten op een draadloos netwerk . Instructies
1

Zorg ervoor dat u een DSL of kabel internet aansluiting . Meestal uw DSL of kabel internet provider biedt u een modem voor u om verbinding te maken met internet . Een bekabelde router of modem , helaas , is niet genoeg om meerdere computers verbinding te maken als het alleen nodig is om een of meer computers die zijn aangesloten via ethernet met het internet verbinden . Kopen van 2

Koop een draadloze router van uw lokale kantoor levering winkel zoals Best Buy , Office Depot , of Staples . Een draadloze router maakt verbinding met uw ADSL of kabel internet modem die een draadloos signaal dat meerdere laptops kunnen halen zal uitzenden . Prijzen variëren voor draadloze routers , maar verwacht te betalen zo weinig als $ 30 voor een draadloze router . Moderne computers zijn nu het aanbieden van draadloze N -technologie , die sneller is dan de vorige draadloze A , B en G -verbindingen is . Als uw budget het toelaat , overweeg dan de aanschaf van een draadloze N router op de hoogte blijven van draadloze technologie . Een draadloze N -router biedt ook een verdere draadloze signaal.
3

Sluit uw ADSL of kabel internet modem naar de draadloze router via een Ethernet-verbinding . Ofwel de modem of draadloze router zal een ethernet kabel met uw aankoop . De ethernet kabel is iets groter dan een telefoonaansluiting .
4

Zorg ervoor dat de verschillende laptops die je wilt verbinden met het internet heeft draadloze kaarten ingebouwd in of bevestigd aan de laptop . De meeste laptops worden automatisch ingeschakeld voor WiFi-verbindingen . Als u werkt met een Windows- laptop , in de rechter benedenhoek van de statusbalk vindt u een pictogram van een of twee computerterminals die een draadloze verbinding geeft te zien . Dubbelklik op de verbinding en kies het netwerk dat is gemaakt voor uw huis ( als u een Mac gebruikt , de draadloze verbinding wordt in de rechterbovenhoek van je scherm en heet " airport . " ) .
< Br >

Poging om het internet te surfen 5 . Soms moet u wellicht stroom uit zowel de DSL-of kabelmodem en de draadloze router om voor hen om zichzelf te configureren weg te zenden een signaal voor de computers in huis te halen .
< Br >

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe te Cable converteren naar …
·Problemen met een Set -up van …
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe maak je een Ethernet Plug …
·Ethernet - naar - Fiber Adapte…
·Hoe te Ethernet Speed ​​Test 
·Hoe je Ethernet -kabel Bedradi…
·Hoe maak je een LAN-verbinding…
·Ik kan niet de Ethernet -kabel…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een draadloze adapter in XP i…
·Hoe kan ik een laptop voor een draadloze…
·Wireless Bridge Vs . Repeater 
·Hoe u op een Java Script 's Group Policy…
·Hoe weet u of uw laptop heeft een ingebo…
·Hoe to Change een Standaard Naam 
·Toegang tot een Remote openbare wachtrij…
·Verbinding maken met WiFi op een Router 
·Hoe te gebruiken Putty om verbinding te …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com