Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Problemen met een Set -up van WAP54G Over de Ethernet -kabel
Wanneer een draadloos toegangspunt niet kan worden aangesloten op een draadloos apparaat , een Ethernet-poort geeft vaak een handige manier om netwerkproblemen op te lossen . De Linksys WAP54G draadloos toegangspunt heeft vijf Ethernet-poorten ingebouwd, zodat de vaststelling van problemen met de verbinding via Ethernet -kabel is eenvoudig . De Graphical User Interface ( GUI ) die op alle Linksys draadloze routers en access points geleverd geïnstalleerd heeft instellingen die kunnen worden gewijzigd via een Ethernet-verbinding . Een kleine problemen oplossen op een WAP54G access point moet lossen eventuele verbindingsproblemen en zorgen voor een soepele draadloze netwerken . Instructies
1

Sluit een pc aan op de WAP54G door de stekker ene uiteinde van een Ethernet -kabel aan op de Ethernet -poort van de computer . Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op het draadloze toegangspunt met behulp van een van de Ethernet- gebruiker - aansluitpoorten vijf . Let op dat de zesde Ethernet-poort , het label " Internet , " wordt gebruikt voor inkomende Internet- gegevens , en mag niet worden gebruikt om de instellingen van de WAP54G 's openen . Schakel de WAP54G .

Type 2 de lokale Internet Protocol -adres van het draadloze toegangspunt in een Internet browser . Het standaard IP-adres van de Linksys WAP54G is 192.168.1.1 . Als het IP niet is gewijzigd , een log - in prompt zal laden in het venster van de internet browser . De fabrieksinstelling inlognaam voor de WAP54G is " admin " en het wachtwoord is " password . " Voer deze informatie als daarom wordt gevraagd en de GUI met de netwerkinstellingen moet verschijnen .
3

Klik op het tabblad draadloos in het GUI-menu van de WAP54G en controleer de basis draadloze instellingen . Dit menu biedt opties om het draadloze netwerk een naam geven en om de uitzending informatie in te stellen. Als draadloze apparaten geen verbinding met de router , er zeker van zijn dat hun instellingen overeenkomen met de instellingen van de router . Voor testdoeleinden althans , stelt u de SSID broadcast optie " ingeschakeld . " Dit zal ervoor zorgen dat het toegangspunt uitzendt een leesbaar signaal naar alle draadloze apparaten .
4

Klik op het tabblad " wireless security " in het toegangspunt GUI en bekijk de beveiligingsinstellingen van het netwerk . Als draadloze computers in staat zijn om het draadloze signaal te lokaliseren , maar geen verbinding mee maken , de beveiligingsinstellingen zijn waarschijnlijk de oorzaak van het probleem . Zorg ervoor dat het wachtwoord in dit menu komt overeen met het wachtwoord op de computers die nodig om de draadloze verbinding te gebruiken . Controleer ook of het type beveiliging van het draadloze netwerk overeenkomt met de beveiligingsinstellingen van de draadloze computers .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe je Ethernet-adres wijzigen…
·Hoe voeg ik een Ethernet -kaar…
·Ethernet LAN Setup Tutorial 
·Hoe maak je inschakelen van ee…
·Hoe het opzetten van een Ether…
·Hoe maak je een Ethernet -poor…
·USB naar Ethernet Adapter Vs .…
·Hoe maak je een Two Wire 2701 …
·Hoe Hook Up een Ethernet -kabe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te gebruiken VoIP Met Doorkiezen 
·Hoe kan ik een laptop gebruiken als moni…
·Hoe maak je een transparante proxy Cast 
·Hoe te Schakel WLAN op een HP Pavilion 6…
·Home Network Bedrading Gids 
·Mijn laptop zal geen verbinding met mijn…
·Hoe te Sify Broadband Router IP- adres t…
·Wat is een GTP- protocol ? 
·Instructies voor de 2Wire DSL Modem Conn…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com