Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe maak je een Ethernet -poort gebruiken om gegevens van een pc naar Mac
Werken met meerdere computers in een huis of kantoor kan verlangen netwerken deze computers te communiceren met elkaar. Macintosh- en Windows-computers gebruiken verschillende methodes om data te versturen . Dit bemoeilijkt het delen van bestanden tussen pc's en Macs . Het creëren van een directe verbinding met een Ethernet-kabel vereist dat u configureert elke computer te zichtbaar voor de andere te zijn . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1 Een open Ethernet- poort op een notebook

Zoek de Ethernet- poort op elke computer . Deze zijn meestal te vinden op de achterkant of de zijkant van de computer . Steek de uiteinden van je ethernet kabel in de Ethernet- poorten op elke computer .

Draai 2 op je Mac en log in indien nodig. Zoek de " Apple" -pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm . Klik op dit icoon , selecteer vervolgens " Systeemvoorkeuren ... " uit het menu . In het venster " System Preferences " dat verschijnt , klikt u op de "Delen" knop , kijk dan voor de " Lock" icoon in de linkerbenedenhoek . Als de tekst naast het slot leest , " Klik op het slot om wijzigingen aan te brengen , " klik op de " Lock" knop . Voer de naam van een beheerder en het wachtwoord in om verder te gaan.
3

Vind het selectievakje met de naam " File Sharing " aan de linkerkant van het venster en klik op het als het is uitgeschakeld. Klik op de " Options ... " knop , dan vinden het selectievakje met de naam " Deel bestanden en mappen via SMB . " Als het niet is ingeschakeld, klikt u erop. Vink de vakjes aan naast elke gebruikersnaam die zal moeten gegevens delen met een pc . U moet het wachtwoord van elke geselecteerde gebruiker in te voeren . Klik op de " Done" knop als u klaar bent .
4

Klik op de pijl naar links in de linkerbovenhoek van het venster om terug te keren naar "System Preferences . " Klik op de " Netwerk "-knop , klik dan op de " Ethernet" punt aan de linkerkant van het nieuwe venster . Klik op de "Advanced ... " knop , en klik op de " WINS " knop aan de bovenkant van de drop-down venster .
5

Kies een naam voor je Mac . Uw PC zal de Mac zien van deze naam . Voer de gekozen naam in het tekstvak " NetBIOS Name . " Voer de naam van de werkgroep van uw netwerk in het tekstvak , " Workgroup . " Als u niet weet wat uw werkgroepnaam , zal " MSHOME " wel goed , want dit is de standaard werkgroepnaam in Windows XP . Klik op de knop " OK " en klik vervolgens op de knop 'Toepassen' . Uw Mac is nu geconfigureerd om gegevens te delen met pc's .

Turn 6 op je pc en log in indien nodig. Als uw pc draait Windows XP , dubbelklik op het pictogram " My Network Places" op uw bureaublad . Als dit pictogram niet op uw bureaublad , klik op de knop " Start" in de linkerbenedenhoek van uw scherm , klik vervolgens op de "My Computer " knop op het menu . Klik op de " My Network Places " link aan de linkerzijde van het nieuwe venster .

Als uw pc draait Windows 7 , klikt u op de knop 'Start' in het verre - linkerbenedenhoek van uw scherm , klik op de " computer" -knop op het menu . Klik op de " Netwerk "-link aan de onderkant - linkerzijde van het nieuwe venster .
7

Zoek de naam die u op uw Mac en dubbelklik het gaf . U ziet de openbare mappen van alle gebruikers die u voor het delen op je Mac geselecteerd . Dubbelklik op de gewenste map naar de map van die gebruiker " Dropbox " vinden . Zet uw bestanden van de pc naar de Mac door ze op deze map te slepen .
8

Terug naar de Mac om de bestanden gekopieerd naar de map " Dropbox " halen . Klik op de " Finder "-knop op het dock aan de onderkant van je Mac -scherm . In het venster dat verschijnt , dubbelklikt u op ' Gebruikers ', klik vervolgens dubbel op de gebruikersnaam in wiens dropbox u de bestanden gekopieerd . Dubbelklik op " Public ", dubbelklik dan op " Dropbox . " Hier ziet u alle overgedragen bestanden van uw pc .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat is een Ethernet Switch Upl…
·SCSI naar Ethernet Converter 
·2wire USB extern NDIS Ethernet…
·Hoe een Aspire 4315 Ethernet C…
·Hoe maak je een Ethernet -poor…
·Ethernet Problemen oplossen , …
·Hoe Hook Up een D - Link Fast …
·Hoe maak je een Ethernet Plug …
·Hoe te testen 1 Gigabyte Ether…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Het automatisch laden DHCP op Netgear 
·Hoe kan ik Windows XP Corrupt Lokale Pro…
·Wat is een Server adres ? 
·Hoe te OpenWRT installeren dan DD - WRT 
·How to Set Up een ZyXel Router 
·Hoe kan ik verbinding Twee draadloze pc'…
·Hoe kan ik een Belkin G Wireless Router …
·Hoe te openen een WPD Doc in een e-mailb…
·Hoe om te schakelen naar Microsoft Bluet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com