Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
How to Set Up een ZyXel Router
ZyXel produceert een breed scala van bekabelde en draadloze routers die u toelaten om meerdere computers te verbinden en een enkele breedband- internetverbinding delen . Of je moet de draadloze verbindingen in te schakelen voor een groep van laptops of verbinding kantoorwerkplekken op het web , het proces voor het configureren van een ZyXel router is ongeveer hetzelfde . Compatibel met de meeste DSL en kabel breedband modems , kunt u uw ZyXel router aangesloten en genetwerkte computers surfen op het internet in ongeveer een half uur . Wat je nodig hebt
kabel -of DSL- breedbandmodem
Cat5 RJ - 45 Ethernet- netwerkkabels
Toon Meer Aanwijzingen
Connect Hardware
1

Sluit een Cat5 Ethernet-kabel aan op de WAN -poort op de router . Sluit het andere uiteinde van de netwerkkabel aan op de Cat5 , LAN of Netwerk -poort op de modem . Sluit de AC- adapter aan op de router , sluit deze dan aan op een beschikbare stopcontact . Kopen van 2

Connect RJ - 45 kabels op elke vaste computers die u wilt gebruiken met de router . Steek de RJ - 45 kabels in de LAN- poorten aan de achterkant van de router .

Macht op de breedbandmodem en de ZyXel router 3 . Wacht een paar minuten voor de modem om een internetverbinding te initialiseren en te vestigen.
Configureren Router
4

Ga naar een van de pc's aangesloten op de router via een RJ - 45 kabel . Open uw favoriete webbrowser . Type " 192.168.1.1 " in de adresbalk en druk vervolgens op " Enter ". Wanneer u wordt gevraagd om het beheerderswachtwoord in te voeren , voert u " 1234" in en klik op "Inloggen. "
5

Klik op de " Ga naar Setup Wizard "-link , klik vervolgens op de gewenste taal op het welkomstscherm . Klik op " Next " op de " Information System " scherm .
6

Typ een unieke netwerknaam in de " Name ( SSID ) " veld en klik op ' Next '. Een klein dialoogvenster verschijnt en toont de " Pre - Shared Key " waarde . Schrijf deze waarde naar beneden , want je hebt het nodig om draadloze computers later verbinding met de router . Klik op de knop " OK " om het dialoogvenster te sluiten
7

Selecteer uw type breedbandverbinding uit de keuzelijst - . Als het nut niet automatisch detecteren - klik op " Next . " Bij gebruik van een " PPP over Ethernet " of " PPTP " aansluiting - de meeste breedbandverbindingen zijn meestal een of de ander - Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de overeenkomstige velden
8

Selecteer de " Get . automatisch Van ISP optie "als uw provider wijst een nieuw IP-adres elke keer dat u verbinding met het internet . Als u een statisch of permanent , IP -adres , selecteert u de " Fixed Gebruik IP Address " optie , voer vervolgens het IP-adres en subnetmasker toegewezen door de ISP in de bijbehorende velden . Klik op de knop "Volgende" .
9

Klik op de optie " Factory Default " in het venster " WAN MAC Address " en klik op ' Next '. Op het volgende scherm , laat de " Enable BM voor alle verkeer Automatisch " aangevinkt , en klik op ' Next '.
10

Klik op de knop " Apply " , dan op " Finish" om de installatie te voltooien . Wacht een paar minuten tot de router opnieuw op te starten en toe te passen de wijzigingen in de configuratie .
11

Open een nieuw tabblad of venster in uw webbrowser . Surfen op het Web zoals u normaal zou doen .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een 2Wire Resident…
·Hoe maak je een Qwest modem op…
·Hoe maak je een wachtwoord toe…
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Hoe kan ik een verloren netwer…
·Hoe je dit bestand gebruiken :…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een Gigabit Router…
·Xlink Bluetooth Problemen 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een printer uitvoeren op een …
·Het verschil tussen Cat5 en Cat6 
·De voordelen van Remote Access 
·Hoe maak je een fax -modem op een netwer…
·Hoe maak je een VoIP Panel installeren 
·Network Performance Measurement Gereedsc…
·Hoe te DBMS converteren naar KM 
·SMI - S -protocol 
·Hoe om te controleren een Modem Van Cox …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com