Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een Mac Address Change Met Regedit
Een Control (MAC ) -adres Media Access is een unieke , 12 - karakter identificatie toegewezen aan netwerkapparaten zoals Ethernet kaarten of draadloze netwerkadapters . Als u wilt dat de identiteit van een apparaat uit andere computers in een netwerk te verbergen , het Microsoft Windows-besturingssysteem kunt u uw MAC-adres instellen op een alternatieve waarde . Als je eenmaal weet waar je moet de juiste waarde met de Windows Register-editor ( regedit ) utility , het veranderen van het MAC-adres van uw toestel wordt een snelle taak vinden . Instructies
1

Klik op de knop Windows "Start " en selecteer "Run . " Als u deze optie niet ziet , klikt u op de knop "Start " en klik binnen het zoekvak plaats .

Type " regedit " 2 ( zonder aanhalingstekens ) en druk op de toets " Enter " . Als u gebruik maakt van het zoekvak optie , ook op de " regedit " punt opgenomen op de top van de zoekresultaten . Bevestig uw keuze als Windows hierom vraagt ​​.

Kijk naar de linkerkant van het venster 3 , zoek de top - level register map met het label " HKEY_LOCAL_MACHINE " en dubbelklik op de map om haar te bekijken . inhoud
4

Vouw de volgende submappen , in de volgende volgorde : " . Class" "Systeem ", " CurrentControlSet , " "Control " en Binnen de submap " Klasse " , dubbelklik op de naam van de map die begint met de volgende waarde : " . 4D36E972 - E325 "
5

Single - klik op de sub - map met de naam "0000 " en kijk dan op de " DriverDesc " waarde op de rechterkant van het venster Register-editor . Als de waarde overeenkomt met de naam van het apparaat dat u wilt bewerken , ga dan verder met de volgende stap . Als dit niet gebeurt , klikt u eenmaal op elke aangrenzende submap (bijvoorbeeld , " 0001 " en " 0002 " ) tot u de map die overeenkomt met uw apparaat te vinden .

Look 6 aan de rechterkant van het venster en zoek de " netwerkadres " waarde . Als u deze waarde niet te zien , klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied aan de rechterkant van het venster , klikt u op " Nieuw ", selecteer " String Value , " type " netwerkadres " ( zonder aanhalingstekens ) en druk op de " Enter " -toets .
7

Dubbelklik op het ' netwerkadres " waarde .
8

Voer uw voorkeur 12 tekens MAC-adres in het veld " waarde gegevens " en klik op " OK " om de wijziging te bevestigen . Neem geen streepjes binnen dit gebied .
9

Klik op de " X " in de rechterbovenhoek van het venster Register-editor om het programma af te sluiten .

Click 10 de Windows "Start " knop en selecteer "Configuratiescherm . " Als u Windows XP gebruikt , dubbelklikt u op het pictogram " Netwerkverbindingen " . In Windows Vista , klikt u op "Netwerk en internet", gevolgd door " Network and Sharing Center " en " Netwerkverbindingen beheren . " In Windows Vista , klikt u op "Network and Sharing Center ", gevolgd door " adapter instellingen wijzigen . "
11

rechtermuisknop op de naam van het apparaat dat u bewerkt in de Register-editor en selecteer " Disable . " Bevestig uw keuze als Windows hierom vraagt ​​.
12

rechtermuisknop op het zelfde apparaat en selecteer " Enable " om weer in te schakelen met de bijgewerkte MAC-adres .
< br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is 802.1X- verificatie? 
·Hoe Set Up Wake On LAN 
·Hoe uw eigen IRC Chat Box Creë…
·Hoe maak je een projector om e…
·Hoe maak je automatisch Stuur …
·Laptop Laptop Communications 
·Wat zijn TIA tegelvloeren ? 
·Hoe de controle van de Packet …
·Westell 6100 Installatie-instr…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Hardwired LAN 
·Hoe de Windows XP SP3 Network Install 
·Hoe maak je een Wireless vergeten? Met e…
·Hoe maak je een website met behulp van D…
·Hoe te bellen met behulp VolP 
·Technologie en de Verdeling van de Commu…
·Hoe een Java String omzetten naar een IP…
·Hoe Network Bandwidth Usage Monitor 
·Verschil tussen een Web - Based & een Cl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com