Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te bouwen en onderhouden van een website Werken voor bijna kosteloos
Tegenwoordig is er een website is zoals verwacht en kritisch als een visitekaartje voor iedereen in elk soort bedrijf . Het goede nieuws is dat het in plaats van bijna alle andere marketingmateriaal dat je nodig hebt om een ​​bedrijf of individu dienst te exploiteren - behalve voor het visitekaartje eigenlijk. Het slechte nieuws is dat een website kan kosten honderden of duizenden dollars te creëren , en dat is nog maar het begin . Zelfs als je kunt veroorloven om zwaar te investeren in een aanwezigheid op het web en je het geluk om de juiste middelen op zijn plaats om het te ondersteunen hebben zijn , is het nog steeds zinvol om te bezuinigen en de controle behouden over uw website , vooral tijdens periodes van economische uitdaging . Instructies

Start 1 na te denken over de boodschap die u wilt gebruiken voor uw bedrijf . U hebt deze nodig wanneer u begint bouwen van uw site , zelfs als je iemand anders om het te doen huren. De juiste naam van een bedrijf is essentieel , dus proberen om de naam te integreren in de unique selling proposition voor wat je te bieden . Denk na over zoekwoorden die betrekking hebben op de dienst die u aanbiedt , want je moet van plan om deze meta -tags op te nemen in de tekst van uw pagina's . Kopen van 2

Breng wat tijd door te kijken naar websites van concurrenten . Let op wat je aandacht geeft en wat je ergert . Identificeer de beperkingen heb je het maken van uw eigen site , dat wil zeggen , je moet berusten in eenvoud en functionaliteit in plaats van allerlei geavanceerde en verfijnde graphics . De waarheid is dat deze fancy toepassingen maken zelden een significant verschil in het aantrekken van inkomsten . Elegance is eenvoud .
3

Zoek een dienst die een gratis demo die je een werkende webpagina die u kunt omzetten in full-scale website maakt biedt . Ook deze vorm van dienstverlening hosts uw website , hetzij onder hun domein of uw eigen , het creëren van alle links en zodat u uw eigen site te ontwikkelen en te onderhouden door het invullen van formulieren en het selecteren van functies . De beste van deze is Shoppingcartsplus.com . Deze vorm van dienstverlening kunt u al uw eigen werk voor geen last te doen, dan alleen maar kosten je ongeveer $ 25 per maand om de site te hosten .
4

Doe het due diligence om hier de geschiedenis van de site die u overweegt . Neem contact op met het Better Business Bureau en check ook referenties . Het ergste dat kan gebeuren met uw site is om plotseling verliest omdat je hosting provider niet vaak of permanent gaat uit van het bedrijfsleven zonder waarschuwing . Zorg ervoor dat de host heeft een betrouwbare reputatie en geen klachten van klanten ( of dat de weinige hebben ze niet hun fout ) . Ook zorg ervoor dat ze je in staat om uw eigen domein gebruiken om naar uw pagina .

Reserve 5 een domein met NetworkSolutions.com waarin je kan vervangen voor de dienstverlener domein. De beste domeinnaam is de naam van uw bedrijf ( of de voor de hand liggende korte naam ) . Uw branding strategie moet hiermee rekening te houden vanaf het begin .
6

Vul de meta-tag aanmaakt zodat uw site zal beginnen registreren bij zoekmachines .
< Br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe het opzetten van een Virtu…
·Hoe je Machine Key Configure 
·Wat zijn bijlagen bij het verz…
·Hoe maak Gebruikers Word een f…
·Hoe de inhoud van een Google S…
·Wat is een Proxy -gebruiker? 
·Hoe de Machineadres Code Zoek …
·Luifel Hulpmiddelen voor probl…
·Hoe te gebruiken Microsoft Pin…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Problemen in ad hoc netwerken 
·Hoe Hook Up Draadloos internet om een ​​…
·De voordelen van VoIP voor bedrijven 
·Waarom wordt mijn router Lose My Laptop …
·Hoe controleert de Routing Table op een …
·Hoe kan ik een fax ontvangen via een net…
·Hoe maak je een mobiel breedband signaal…
·T4 Vs . T3 Line Internettoegang 
·Linksys BEFSRU31 : Hoe Set Up VPI /VCI 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com