Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
T4 Vs . T3 Line Internettoegang
Als u probeert om de beslissing tussen een T3 lijn en een T4- lijn te maken , de belangrijkste overwegingen zijn hoeveel bandbreedte je nodig hebt en hoeveel geld je hebt om te besteden aan de lijn . De tweede vraag kan gemakkelijk te beantwoorden , maar de eerste kan veel moeilijker zijn . Beschikbare verbindingen

Als mensen praten over verbindingen , hoort u T1 , T3 en T4 evenals DS - 1 , DS - 4 en anderen . T1 en DS - 1 zijn ongeveer hetzelfde. Er kunnen enkele kleine technische verschillen , maar de voorwaarden kunnen door elkaar worden gebruikt .

T3 en T4 lijnen
vereisen glasvezel , terwijl een T1-lijn wordt overgedragen normale koperen leidingen . Dit maakt T3 en T4 lijnen eenvoudiger te installeren omdat het gemakkelijker is om een glasvezel- lijn installeren dan drie of vier koperen leidingen .
Lijnsoorten

Een T1- lijn is gelijk aan 24 telefoonlijnen . Een T1 kan omgaan 1,5 miljoen bits per seconde . Het is belangrijk op te merken dat het " beetjes " per seconde en niet " bytes " per seconde . In computer termen , een byte is 8 bits . Zodat een lijn die kan vervoeren 1.500.000 bits per seconde kan uitvoeren 187.500 bytes per seconde . T1-lijnen worden doorgaans gebruikt door kleine bedrijven om hun netwerken voor het serveren van webpagina's vanaf hun eigen servers .
T3 Line Specificaties

Een T3 lijn kan dragen 44.736 miljoen bits per seconde . Een T3 is het equivalent van 28 T1-lijnen . T3-lijnen zijn de meest voorkomende voor grote bedrijven die veel van toegewijde bandbreedte nodig hebben voor hun netwerken uitsluitend of voor Internet connectiviteit naar hun servers .

T3 lijnen
worden nog steeds veel gebruikt door vele middelgrote bedrijven , net als T1 lijnen . De T3 en T1 zijn de meest gebruikte .
T4 Line Specificaties

Een T4 lijn kan het equivalent van zes T3-lijnen dragen . Een T4 kan dragen 274.176.000 bits per seconde . Dit type lijn wordt alleen gebruikt door grote bedrijven . Vanaf 2009 , Sprint gebruikt T4 lijnen voor zijn internet-backbone . Het internet backbone is een netwerk dat de Verenigde Staten meerdere malen kruisen evenals over de hele wereld en voert al het internetverkeer .
Conclusie

Er zijn veel van overwegingen die in aanmerking moeten worden genomen wanneer het proberen om te beslissen welk type lijn nodig is voor een bedrijf . Het bedrijf moet bepalen of het moet alleen netwerkconnectiviteit of internettoegang . Deze speciale lijnen kan heel duur zijn , zodat de business moet budget voor de kosten .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Zelfgemaakte Wireless parabool…
·Hoe te bepalen van het aantal …
·Hoe maak je een Cox netwerkver…
·Definieer Internet Protocol 
·Hoe maak je een Cookie File 
·Hoe je aanmelden op een UltraV…
·Verbinding maken AT & T High S…
·Hoe maak je gratis of goedkope…
·Hoe de web op US Cellular Phon…
  Related Articles
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
PCI Vs . USB Wireless Adapter 
Verizon Vs . Sprint AirCard 
Gateway Vs . Router 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een WEP-sleutel op een pc zo…
·Hoe te verbinden twee computers met behu…
·Network Cable Connector Types 
·Hoe u het IP-adres van een proxyserver z…
·Workstation Door Inactiviteit Via Groeps…
·Dynamische Scheiding van taken 
·Wat zijn de tools voor Internet Communic…
·Hoe maak je een router met inbel Interne…
·Hoe te DOS aanvallen te stoppen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com