Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je gratis of goedkope internettoegang Get at Home
Velen van ons hebben geen razendsnelle toegang tot internet nodig , maar we doen zoals toegang tot internet voor algemene browsen, e-mailen, het bijhouden van sites zoals face book , en het betalen van rekeningen . Internet verbindingen zoals DSL kan kosten u veel verder dan wat je echt nodig hebt . Voor mensen die doen wat ik al zei , en geen enorme bestanden en data-overdracht , zou 1 eenvoudige DSL-verbinding genoeg zijn om gemakkelijk de internettoegang te leveren voor meer dan 30 huishoudens ! Ik schrijf dit artikel voor u om te helpen weten van manieren om internettoegang te krijgen voor gratis of voor heel goedkoop door het delen van een verbinding met de buren . Wat je nodig hebt
Een internetverbinding
Een wifi -router
Wifi adapters
laptop .
Een beginnende kennis van netwerken
Toon Meer Instructions
1

De eenvoudigste manier om gratis internet te krijgen is van een wifi- hotspot of een gratis bibliotheek . Hotspots bestaan ​​in veel plaatsen in de Verenigde Staten . Veel restaurants en fast food bedrijven laten hun wifi-verbinding wijd open , zodat mensen kunnen toegang tot het internet via hun laptop . Deze zijn leuk, maar ze je niet helpen in huis , maar als je woont in de buurt van een hotspot ( binnen een mijl ) en de wil hebben om te proberen , kan je pick-up die hotspot voor uw huis internettoegang . < br Pagina 2

> Je zult een router met afschroefbare antennes nodig . Dit is zo dat je een grotere antenne voor uw router kan kopen en sluit deze via een kabel . U moet uw router modelnummer zoeken en uit te vinden welk type connector aan de achterzijde van de router . Google het type connector eenmaal gevonden, samen met de woorden " wifi -antenne " . Dit zal meer dan waarschijnlijk geven u een mooie selectie van websites die antennes & varkensstaart kabels ( kabels die tussen je wifi- router en antenne) te verkopen .
3

U moet de aankoop van de " pigtail " kabel . Hoe korter hoe beter , maar maak het jezelf makkelijk en niet krijgen " te kort " . Volgende u wilt een zeer directionele antenne aanschaffen . Ik zou niets minder dan een 24dBi parabolische rooster voor de baan suggereren . Sommige antennes zoals " yagi " antennes zijn compact , maar naar mijn mening , geen genoegen met deze . De meeste 24dBi parabolische rooster antennes zal het werk goed te doen.
4

Verbind de pigtail kabel aan op de antenne en router . Sluit uw computer aan op de router .
5

Nu komt het leuke gedeelte , wijzen de parabolische raster antenne in de richting van de hot spot . Zorg ervoor dat uw router is ingesteld op DHCP . Typ in het " netwerknaam " of " bssid " of " ssid " van het netwerk waaraan u wilt deelnemen . Zet uw router in client-modus .
6

Hopelijk zult u een signaal te krijgen , en de hot spot zal uw router een IP toe te wijzen . Als dit het geval is , bent u vrij veel ingesteld om te beginnen met behulp van het internet .
7

Als u wilt wifi gebruiken om naar je wifi -router op een warme plek , zal je een andere kopen router en sluit het via CAT5 kabel aan de router wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de hot spot . Dit komt omdat de router op de hotspot is op de client -modus , en niet wordt gebruikt als een wifi -router .
8

Om te delen met een vriend of buur kan makkelijker . Als ze echt dicht , je gewoon met ze praten , en misschien zullen ze het niet erg te delen gratis . OF je gewoon ze gewoon vragen als je de rekening kon split met hen en delen . Het enige dat gedaan moet worden dan is het uitwisselen van de WEP- of WPA- wachtwoord informatie , en je kunt zetten dat in uw beveiliging wachtwoord op uw netwerkkaart . Dit is de eenvoudigste vorm om een ​​bos te besparen op een internetverbinding . U kunt ook gebruik maken van de antenne- methode zoals hierboven beschreven, als er een zwak signaal .

Veel mensen 9 niet schelen als je hun signaal te gebruiken , zolang het heeft geen invloed ze op het internet . Maar altijd toestemming te krijgen , omdat het in strijd aantal wetten (sterk onderschreven ) om toegang te krijgen wifi zonder toestemming . Maar alle plaatsen die ' Free Wifi " reclame - het is eerlijk spel . Gratis wifi is gratis wifi .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Web - based PC Remote Access 
·Hoe de DNS- resolutie Speed ​​…
·Hoe je de mogelijkheid om Prox…
·Hoe te Surveillance spyware te…
·Dingen om te onthouden bij het…
·Hoe Big Bestanden uploaden Fas…
·Hoe om te controleren op het i…
·Hoe kan ik Internet Download S…
·Hoe te Luister naar Music on D…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Definitie van VoIP 
·Hoe te installeren DNS service 
·Panduit Vs . Leviton 
·Online Privacy Tools 
·Hoe maak je verbinding een Windows 98 la…
·Hoe je suggesties sturen naar FaceBook 
·Hoe maak ik een VLAN Kaart op een Cisco …
·Kan ik Haak Twee Computers Samen & Muzie…
·How to Get Bluetooth Werken aan een comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com