Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N netwerk
Als het gaat om het installeren van een breedband-router voor uw netwerk, zult u waarschijnlijk moeten kiezen tussen de oudere , maar nog steeds populair , Wireless - G " 802.11g " standaard of de nieuwere Wireless N " 802.11n " standaard . Terwijl de laatste wordt vaak rondgaan als zijnde op het snijvlak van draadloze technologie en biedt een belangrijke verbetering ten opzichte van oudere types aansluiting , de realiteit is een beetje anders . Hoewel het over het algemeen beter om te gaan voor het nieuwste type , kan Wireless - G beter zijn als prijs is een grote zorg . Speed ​​

Wireless - N biedt veel meer mogelijkheden bandbreedte dan Wireless - G . Echter , dit voordeel is alleen merkbaar voor het overbrengen van gegevens via uw lokale netwerk . Wireless - G biedt een bandbreedte van 56Mbps , terwijl Wireless - N biedt een maximale bandbreedte van 300 Mbps . Aangezien er geen internetverbindingen zijn deze snel , maakt het geen verschil met betrekking tot uw breedband prestaties , maar alleen om gegevens die via het netwerk zelf .
Range

Wireless - N levert een veel groter bereik dankzij minder kans op storing op de verbinding . Als je een groot huis en je wilt in staat zijn om toegang te krijgen tot het internet overal in het gebouw zonder te investeren in een draadloze repeater en andere range extender -apparaten , Wireless - N geeft je beter bereik . Het is belangrijk om te onthouden is echter dat wanneer adverteerders vermelden het bereik van een draadloze router , meten ze het alsof het in een grote open ruimte met perfecte omstandigheden en geen obstakels .
betrouwbaarheid

Wireless - N gebruikt een andere frequentie om Wireless - G . Wireless - G maakt gebruik van een 2,4 GHz frequentie die gemakkelijk kan worden verstoord door verschillende apparaten zoals magnetrons . Wireless - N zorgt voor een duidelijker signaal in veel gevallen dankzij het feit dat hij gegevens verzendt op 5GHz .
Prijs

Om te profiteren van de nieuwste standaard vindt u moeten zowel een router en een draadloze adapter van de N-standaard hebben . Tenzij uw computer reeds een Wireless - N adapter ( de meeste nieuwere laptops doen ) , kan het een dure upgrade die niet onder veel omstandigheden kan de moeite waard zijn. Wireless - G is nog steeds de meest verspreide standaard en het is aanzienlijk goedkoper .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te verbinden DSL Wireless …
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe de Wireless internet Unloc…
·Heeft een Actiontec Router Wer…
·Beschrijf de veiligheidscapaci…
·Hoe kan ik een NetGear Wireles…
·How to Set Up een Belkin Wirel…
·Hoe goed werkt een draadloze r…
·Hoe de draadloze router resett…
  Related Articles
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe kan ik een Belkin Wireless - G Route…
Hoe te delen Draadloos internet via een …
How to Set Up een EDUP Wireless LAN-adap…
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
Hoe een computer te verbinden met uw Sec…
  Netwerken Articles
·Stappen voor het instellen van een Cisco…
·Hoe maak je een Cluster Server Build 
·Hoe te Redundantie bouwen voor een ster-…
·Verbinding maken met het internet via Bl…
·Installeren Ethernet 
·Hoe kan ik een Officejet J5750 Sluit een…
·Hoe maak je een Speed ​​Test op een ADSL…
·Hoe maak je mappen op een thuisnetwerk 
·Hoe maak je verbinding een Linksys WRT15…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com