Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe te Firmware gebruiken Met een Router
router firmware is net als het besturingssysteem van een computer . Het controleert alles wat de router doet . Dit geldt ook voor de beperkingen op de toegang snelheid van Internet . Linksys en vele andere merken van routers - vooral die ontworpen voor thuisgebruikers - komen met hun eigen merkgebonden firmware geïnstalleerd en deze bedrijven zullen vaak melden gebruikers van firmware-updates . Deze firmware-updates te verhogen functies van de router , maakt de router draaien efficiënter en verbeteren van de output snelheid . Third - party router firmware -installaties zijn ook beschikbaar en velen van hen zal draaien op Linux - gebaseerde routers . De meeste firmware van derden is zeer flexibel afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Wat je
Router
computer moeten met internetverbinding en webbrowser
Router firmware installatiebestand
Toon Meer Aanwijzingen
Derden Firmware
1

Download een van de vele firmware installatie pakketten beschikbaar voor routers . Enkele van de meest populaire zijn DD - WRT , tomaat en OpenWRT . Instructies voor het installeren van de firmware en links voor de downloads van de firmware beschikbaar zijn op de individuele websites : http://www.dd-wrt.com , http://www.polarcloud.com/tomato en https://openwrt.org /. kopen van 2

Open een internetbrowser en typ http://192.168.1.1 in de adresbalk . Dit is het webadres van de router . Echter, sommige routers een ander adres te hebben. Controleer de documentatie van uw router om ervoor te zorgen dat u de juiste adres voor het communiceren met de router . Druk op de toets " Enter " op het toetsenbord en de configuratie-interface van uw router wordt geopend .
3

Klik op de tab "Administratie" op de belangrijkste router setup-venster en voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord bij van uw router wordt u gevraagd dit te doen . Configuratie-interface van elke router is echter anders , zodat documentatie van uw router om te bepalen waar in het setup -interface moet je gaan om instellingen te configureren als de Administrator te controleren . Tenzij u eerder gebruikersnaam en wachtwoord van uw router veranderd , is er meestal een standaard gebruikersnaam en wachtwoord , die ook in de documentatie van de router zal worden vermeld .

Kijk voor het gebied op de administratie pagina waarmee 4 je om te upgraden of updaten van de firmware . Wanneer u op deze link of knop te vinden, klik erop en volg de instructies op het scherm voor het lokaliseren van het installatiebestand op uw computer en installeert het. Weet het configuratievenster je in en klik niet iets anders op uw computer tijdens de upgrade niet te verlaten .
5

Klik op de knop of koppeling voor de voortzetting van de Administratie instellingenpagina nadat de firmware is geïnstalleerd . In de meeste gevallen moet u uw computer opnieuw opstarten om de instellingen te activeren . Je moet ook opnieuw uw router .
Proprietary Pre -Installed Firmware
6

Zoek de router model en versienummer van uw router . Dit is meestal op een sticker op de achterkant of onderkant van uw router . Deze informatie kan ook in de documentatie van uw router .
7

Ga naar de website van de fabrikant van uw router. De URL zal worden in de documentatie van de router .

Look 8 voor een link naar " ondersteuning" of " Downloads ". Mogelijk moet u het modelnummer van uw router in te voeren voordat u naar de support of download pagina . Klik op de link. Dit moet u naar alle beschikbare downloads voor uw router , inclusief de firmware te downloaden . Controleer de datum van de installatie van de firmware -bestand , die meestal zal worden vermeld bij de download link. Als het een nieuwe upgrade , zal het meestal als zodanig worden geëtiketteerd .
9

Download het installatiepakket door te klikken op de knop of link naast de firmware installatie bestandsnaam .
10

Open een internetbrowser en typ http://192.168.1.1 in de adresbalk . Dit is het webadres van de router . Echter, sommige routers een ander adres te hebben. Controleer de documentatie van uw router om ervoor te zorgen dat u de juiste adres voor het communiceren met de router . Druk op de toets " Enter " op het toetsenbord en de configuratie-interface van uw router wordt geopend .
11

Klik op de tab "Administratie" op de belangrijkste router setup-venster en voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw router als u wordt gevraagd daartoe . Configuratie-interface van elke router is echter anders , zodat documentatie van uw router om te bepalen waar in het setup -interface moet je gaan om instellingen te configureren als de Administrator te controleren . Tenzij u eerder gebruikersnaam en wachtwoord van uw router veranderd , is er meestal een standaard gebruikersnaam en wachtwoord , die ook in de documentatie van de router zal worden vermeld .

Look 12 voor het gebied op de administratie pagina waarmee je om te upgraden of updaten van de firmware . Wanneer u op deze link of knop te vinden, klik erop en volg de instructies op het scherm voor het lokaliseren van het installatiebestand op uw computer en installeert het. Weet het configuratievenster je in en klik niet iets anders op uw computer tijdens de upgrade niet te verlaten .

Wacht 13 voor kennisgeving dat de firmware-upgrade is geïnstalleerd . In de meeste gevallen moet u uw computer opnieuw opstarten om de instellingen te activeren . Je moet ook opnieuw uw router .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een netwerk met Ma…
·Wat te doen als uw Wi - Fi is …
·Hoe te Disable WEP op een Netg…
·Hoe kan ik Remote Access My Ho…
·De Firewall voor Disable DLink…
·Mijn Belkin Wireless G Router …
·Hoe maak je een Qwest modem op…
·Hoe een configureren AT & T Wi…
·Hoe te installeren van een Lin…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je DNS problemen op te lossen 
·Wat Encryptie wordt gebruikt op een ATM-…
·Hoe om te presteren Network Diagnostics 
·Hoe het opzetten van een Windows Intrane…
·Hoe het opzetten van een Bluetooth-appar…
·Hoe krijg ik een MAC-adres voor een Moto…
·Hoe doet u mee NetMeeting 
·Hoe een goede Lag Switch Build 
·Ontbrekende Local Area Connection op Win…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com