Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wat te doen als uw Wi - Fi is gehackt ?
Draadloze thuisnetwerken zijn een handige manier om een ​​breedband internetverbinding met andere leden van uw huishouden te delen . Het probleem is dat de draadloze verbinding ook kan zorgen voor een potentiële ingang voor ongeautoriseerd gebruikers toegang tot uw thuisnetwerk te krijgen . Als je vermoedt dat iemand gebruik maakt van uw draadloze netwerk zonder toestemming , dient u uw netwerk te evalueren voor de schade en zet deze dan vast om verdere toegang te voorkomen . Eerste stappen

Log
in uw draadloze router en het draadloze netwerk uit te schakelen . Dan veranderen administratieve wachtwoord van uw draadloze router . Maak een sterk wachtwoord dat alfanumeriek karakter en speciale symbolen bevat als deze zijn voor hackers moeilijker te doorbreken . Raadpleeg de documentatie van uw draadloze router voor meer informatie over het uitschakelen van het draadloze netwerk en het wijzigen van het wachtwoord van de beheerder , omdat deze processen kunnen variëren tussen draadloze routers .
Factory Reset

Als je ontdekken dat de administratieve wachtwoord van uw draadloze router is gewijzigd , koppelt u alles onmiddellijk en een factory reset uit te voeren . Een fabriek uw draadloze router opnieuw gereset naar de fabrieksinstellingen , inclusief het wachtwoord . Het wachtwoord moet zo snel mogelijk worden veranderd, omdat het verlaten van de fabriek standaard wachtwoord kan uw draadloze netwerk in gevaar brengen .
Naam draadloos netwerk

altijd veranderen uw draadloos netwerk informatie bekend als de Secure Set Identifier ( SSID ) wanneer u vermoedt dat uw draadloze netwerk is gehackt om te voorkomen dat dezelfde hacker uit te proberen om toegang te krijgen tot uw netwerk . Vermijd het gebruik van een naam die persoonlijke informatie , zoals uw achternaam of adres .
Codering inschakelen

Beveilig uw netwerk doordat versleuteling als u dat nog niet heeft omvat . Wi- Fi Privacy Access 2 ( WPA2 ) is een veilige encryptie -algoritme dat de AES cipher gebruikt om uw gegevens te coderen . WPA2 maakt het mogelijk om een wachtzin ( ook wel een wachtwoord) voor toegang tot uw draadloze netwerk . Zoals je wachtwoord , dit wachtwoord moet bevatten alfanumerieke en speciale tekens . Uw wachtwoord mag niet uw naam van het draadloze netwerk of geen persoonlijke informatie .
Device Audit

meeste draadloze routers
ook bedrade verbindingen . Iedereen die toegang krijgt tot uw netwerk via de draadloze verbinding ook toegang tot een andere computer of apparaat aangesloten op het netwerk kunnen krijgen . Controleer alle computers en draadloze apparaten die verbinding maken met uw netwerk , zelfs als uw computers zijn verbonden via een bedrade verbinding. Het is een goed idee om een ​​virusscan uit te voeren op elke computer aangesloten op uw netwerk .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe te Encryptie inschakelen o…
·Hoe vindt mijn WAP ID 
·Hoe je Linksys Wireless G Down…
·Netgear Inbound Rules 
·Linksys Wireless - G Met Speed…
·Heeft u behoefte aan een speci…
·Hoe het opzetten van DD - WRT …
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe je WEP verwijderen van een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een computer verbinding met …
·Afgeschermd Vs . Onafgeschermde Cat6 
·Het effect van elektronische communicati…
·Hoe te vertellen als het Crossover Cable…
·Hoe te controleren of een Ethernet -poor…
·Hoe maak je een Tar bestand uit te pakke…
·DIY Network Storage 
·Hoe te Netgear WG511V2 Setup 
·Hoe je het netwerk te configureren voor …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com