Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Heeft u behoefte aan een speciale draadloze router voor Comcast Internet te hebben Wi - Fi?
Comcast ondersteunt specifieke routers voor uw Wi - Fi-netwerk door het leveren van apparatuur en instructies , maar bijna elke moderne router zal werken . Als u uw kabelmodem leasen van Comcast , zal het bedrijf bieden een gratis draadloze router op aanvraag . Als u uw modem aangeschaft , moet u uw eigen router te bieden om draadloze toegang te krijgen. Standards draadloze

standaard voor draadloze netwerken genoemd 802,11 en heeft vier subtypen : a , b, g en n . Moderne routers gebruiken de 802.11n- type, waarvan de hoogste snelheden beschikbaar zijn, ondersteunen . U kunt nog steeds met een andere soort router , maar je draadloze netwerk snelheid zal niet hoger zijn dan 20 megabyte per seconde . Uw mobiele apparaten en computers met draadloze netwerkkaarten kan een van de vier types . Om de compatibiliteit tussen uw Comcast internetdiensten en uw computers en mobiele apparaten te garanderen , gebruikt u een 802.11n router die specificeert het compatibel is met a /b /g .
Router Ondersteuning

Comcast biedt installatie-instructies met routers als u de apparatuur leasen . Als u eigenaar bent van uw eigen apparatuur , de Comcast website biedt een aantal basisgegevens voor het instellen van uw draadloze netwerk op specifieke Netgear en Linksys routers merk . Als je een router niet specifiek ondersteund door Comcast gebruiken, moet u contact opnemen met de fabrikant van de router voor de installatie en hulp bij het oplossen .
Soorten Routers

Stand - alone routers aansluiten op uw Comcast kabelmodem via een Ethernet- kabel . Als u niet wilt dat de rommel van twee apparaten en een extra snoer , kunt u een gateway -apparaat te gebruiken in plaats daarvan . Gateway- apparaten zijn apparaten die de router en modem in een apparaat te combineren . Comcast ondersteunt specifiek beperkt Linksys en Netgear modellen evenals Xfinity - branded gateways . De modem binnen een gateway moet compatibel zijn met kabel internet service .
Configuratie

Comcast modems
vereisen meestal setup via een bedrade verbinding met Ethernet- poort van uw computer . Na het instellen van het modem , sluit u uw router aan op de modem en een Ethernet- poort van de computer om het op te zetten . Dit vereist enige setup op een computer , niet alle computers die u wilt gebruiken met de service , omdat u de configuratie van de modem en router instellingen , niet de computer . Als u een werkende Ethernet-poort , contact Comcast niet in andere mogelijkheden setup .
Beveiligingsupdate voor

Comcast
adviseert u een beveiligd draadloos netwerk opzetten . Deze bevat codering als wachtwoordbeveiliging . Als uw router werd geleverd door Comcast , zal het komen met instructies voor hoe u uw beveiligingsinstellingen te configureren . Als je een router op uw eigen gekochte , controleer installatie-instructies van de router voor de stappen om uw draadloze netwerk beveiliging .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe je Wi - Fi Range Boost 
·Hoe vindt mijn Linksys Network…
·Hoe de WiFi- wachtwoord voor e…
·Hoe maak je een Netgear CVG834…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe Fix Verizon Wireless Broad…
·Hoe te VLAN creëren in de Wir…
·Hoe kan ik een Linksys 120N Re…
·Hoe kan ik een externe antenne…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
  Netwerken Articles
·Hoe te Fiber - Optic Cable Problemen 
·Hoe stel ik een Westell 327W Modem met e…
·Hoe je aanvallen gebruiken Identificeer …
·Hoe te verbinden Mijn Wireless Laptop na…
·Hoe kan ik Internet Direct verkeer naar …
·Wat is Client Server Software? 
·Hoe te Grafiek op Subnetting 
·Proxy Server Definitie 
·Over Wi - Fi -adapter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com