Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Linksys Wireless - G Met Speedbooster Recovery
Tweaking configuratie-instellingen van uw router kan soms leiden tot problemen met de verbinding als je een fout maakt en selecteert de verkeerde instelling . Een manier om de configuratie problemen op te lossen op een Linksys Wireless - G Broadband Router met SpeedBooster is een factory reset , die het apparaat herstelt naar de fabrieksinstellingen staat en standaard instellingen uit te voeren . Redenen voor Recovery

Kantoren en woningen
gebruiken draadloze routers om lokale netwerk en toegang tot internet bieden . Zelfs elementaire routers omvatten geavanceerde configuratie-instellingen die gebruikers in staat om netwerkinstellingen en beveiligingsopties aan te passen . Veranderende netwerk van uw Linksys router en beveiligingsinstellingen kan soms problemen veroorzaken op de aangesloten apparaten . Als u niet zeker weet wat je verkeerd hebt gedaan , een factory reset is een effectieve manier om het probleem te verhelpen en beginnen vanaf nul . Een factory reset kan ook helpen als u uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord voor de router vergeten, omdat de procedure zal de router herstellen naar de standaard login .
Resetknop

de snelste manier om de Linksys Wireless - G Broadband Router reset met SpeedBooster is om de Reset -knop op het achterpaneel van de router te gebruiken . Terwijl de router is ingeschakeld , drukt u op de rode knop "Reset " en houd de knop ingedrukt gedurende vijf seconden . De LED-lampjes aan de voorkant van het apparaat wordt uitgeschakeld als de router wordt uitgeschakeld en daarna weer branden als de router schakelt automatisch weer over op het einde van de procedure .
Factory Reset menu- optie

een andere manier om de router te herstellen met een factory reset is om de reset uit te voeren van webgebaseerde hulpprogramma van de router . Toegang tot de router door te gaan naar " 192.168.1.1 " in de computer Web browser en inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord . Klik op de optie "Administratie" in het hoofdmenu voor toegang tot de administratieve instelling pagina en selecteer vervolgens " Factory Defaults . " Klik op de " Yes " knop , gevolgd door " Save Settings " om de router te resetten .

overwegingen

Hoewel een factory reset is zeker om uw Linksys Wireless - G Broadband Router te herstellen met SpeedBooster in zijn oorspronkelijke staat , in gedachten houden dat de procedure veegt ook al uw voorkeuren en instellingen . U moet uw netbeheer, toegang en beveiliging instellingen opnieuw configureren nadat u de reset hebt uitgevoerd . Als je de " SecureEasySetup " wireless access point functie gebruiken om verbinding te maken met printers of andere apparaten , zul je ook moeten opnieuw op de toets " SecureEasySetup " om de functie in te schakelen en verbinding te maken met deze apparaten .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Moet ik Network Magic aan Mijn…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Wat is een Linksys WEP code ? 
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe maak je een TRENDnet USB e…
·Mijn Netgear router niet verze…
·Het automatisch laden Linksys …
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe gebruik je een tweede rout…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe kan ik een LinkSys Wireless Router i…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe kan ik een Linksys Router Problemen 
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
  Netwerken Articles
·Netwerk Software Requirements 
·Hoe je het kanaal op een gratis WiFi-ver…
·Hoe krijg ik onbeperkt draadloos interne…
·Hoe maak je een Mobile configureren voor…
·Toegang tot een Telus Gateway Wireless M…
·Hoe te verwijderen GPO Ingezet Software 
·Hoe je poorten op een DSL Router Deblokk…
·Hoe je LPT VPN Files Tanken een harde sc…
·Hoe te Coova gebruiken Met DD - WRT 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com