Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Moet ik Network Magic aan Mijn Nieuwe Linksys WRT160N router configureren ?
Naast de productie van Linksys routers , Cisco ontwikkelt ook de Network Magic- software voor netwerkbeheer . De twee producten zijn niet afhankelijk van elkaar . Linksys routers omvatten de basisversie van Network Magic -software , maar ze hebben niet voor standaard configuratie vereisen. Alle van de software die u nodig hebt om uw router te configureren is al geïnstalleerd op het apparaat zelf . Toegang tot het Web Configuration Utility

U kunt uw router configureren vanaf elke computer die is aangesloten op het netwerk van de router via een bekabelde of draadloze verbinding . Open een webbrowser , typ " 192.168.1.1 " in de adresbalk en druk op ' Enter '. De router vraagt ​​u om een login gebruikersnaam en wachtwoord . Voert u "admin " in als een paswoord en laat het gebruikersnaam veld leeg . Klik op "OK . " Als de standaard inloggegevens werken niet , stelt u uw router door op de rode reset-knop op de achterkant van de router gedurende vijf seconden . Dit wist alle instellingen van het apparaat , zodat u opnieuw moet configureren router .
Internetverbinding

De basisinstellingen scherm bevat informatie over uw internetverbinding . Als uw router verbinding maakt met het internet goed , deze instellingen niet te wijzigen . Als je niet bekend bent met de instellingen , niet hen het tabblad " Wireless " of te wijzigen zonder overleg met uw internetprovider.
Wireless Settings

configuratie-interface van de WRT160N 's geeft u een grote mate van controle over draadloze communicatie , zodat u de draadloze standaarden die het netwerk zal gebruiken om te communiceren met apparaten in te stellen. Het tabblad bevat ook knoppen voor service set identifier van het netwerk of SSID en een draadloze encryptie sleutel om uw netwerk te beschermen tegen ongeoorloofde toegang .
Routing

De basisinstellingen scherm kunt u statische IP-adressen aan de apparaten op uw netwerk voor eenvoudiger data routing. Geavanceerde routing instellingen in de "Advanced Routing " van het tabblad " Setup" om uw netwerk direct te koppelen aan een ander of om de doorstroming van het verkeer te stroomlijnen in uw netwerk . De " Applications and Gaming " tabblad bevat instellingen voor het openen van poorten en doorsturen gegevens naar specifieke computers op basis van het inkomende poortnummer .
Veiligheid

De " Veiligheid " tabblad bevat firewall , web filtering en toegangsbeperking instellingen . De firewall controleert de data verbindingen tussen computers van uw netwerk en het internet . Web filtering voorkomt bepaalde vormen van webinhoud , zoals Java of ActiveX-componenten , van het bereiken van computers op uw netwerk . Toegang beperking blokken gebruikers toegang krijgen tot bepaalde diensten of websites op basis van een vast schema .
Administration

De tab "Administratie " bevat instellingen voor toegang tot webpagina van de router te beperken interface en voor het bijhouden van netwerkverkeer . U kunt de router configureren om op afstand toegang tot de configuratie-interface van het internet mogelijk te maken. De tab "Administratie " kunt u ook de gebruikersnaam en het wachtwoord voor toegang tot de router te wijzigen . Het logboek houdt alle van het netwerk gebeurtenissen die recentelijk hebben plaatsgevonden , en kan nuttig zijn voor het oplossen van problemen zijn. U kunt ook herstart uw router of resetten naar fabrieksinstellingen via het tabblad "Administratie " .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een Wi - Fi- signa…
·Hoe maak je een stabiel WiFi-v…
·Hoe je draadloze routers gebru…
·Hoe maak je een Cisco Router W…
·Definitie van Wireless Router 
·Linksys Problemen met Vista 
·Mijn Belkin Wireless G Router …
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe maak je een 3G- USB-modem …
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Heeft u behoefte aan een router met een …
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
  Netwerken Articles
·Hoe herken ik de verschillen tussen Netg…
·Hoe om te doen Dual Ventrilo 
·Definitie voor Virtual Desktop Infrastru…
·Het automatisch laden Linksys WEPA Bevei…
·Protocollen voor Computer Communicatie 
·Hoe maak je een Portable VNC gebruiken 
·Hoe je het wachtwoord op een Belkin F5D7…
·Hoe kan ik configureren Cisco 7960G tele…
·Computer Networking Files 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com