Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Definitie voor Virtual Desktop Infrastructure
Computers zijn een belangrijk onderdeel van de meeste organisaties vandaag de dag , en het is gebruikelijk om ze te zien op de werkplek en in een educatieve omgeving . Traditioneel , organisaties geleverde medewerkers , studenten of andere gebruikers met toegang tot personal computers met behulp van server - based computing ( SBC ) , die vereist gebruikers om hetzelfde besturingssysteem gebruiken . De ontwikkeling van desktopvirtualisatie is weg vertakt uit deze setup , echter. Virtuele desktop infrastructuur , of virtuele desktop-interface , is de software -model die de bevoegdheden van desktopvirtualisatie . Functie

In een traditionele computerlokaal , het besturingssysteem ( zoals Microsoft Windows ) en andere software- applicaties bevinden zich op een master server . Gebruikers kunnen inloggen op individuele computers toegang tot deze programma's , maar ze hebben beperkte bevoegdheden als het gaat om het toevoegen van nieuwe programma's of het wijzigen van het besturingssysteem .

Met desktopvirtualisatie , de server bevat een hardware virtualisatie laag. Gebruikers kunnen individuele instellingen , besturingssystemen en applicatie van de server met deze technologie uit te voeren , omdat de server doet alsof elke gebruiker zijn of haar eigen , unieke desktop ( computer ) -interface heeft . Echter , data bestaat alleen op de server , en de individuele computers nodig zijn om toegang te krijgen zijn .
Voordelen

Virtuele desktop interfacing
, of VDI , stelt gebruikers in staat om een ​​meer hebben aanpasbare ervaring . Terwijl SBC - ook wel bekend als terminal services - modellen vereisen dat alle gebruikers op hetzelfde besturingssysteem , een VDI gebruiker binnen het netwerk kan een ander besturingssysteem te hebben dan andere gebruikers , indien gewenst . Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om instellingen te bewerken en toepassingen toe te voegen , zonder anderen te beïnvloeden bij het gebruik van VDI .
P Met het Microsoft Desktop Optimization Pack , kunnen gebruikers programma's draaien op een virtualisatie laag met een ander besturingssysteem . Dit stelt gebruikers in staat om programma's die alleen compatibel zijn met Windows XP op Windows Vista of 7 draaien .

Glenn Weadock van " Network World "
suggereert VDI kan nuttig zijn bij een organisatie werkt met aannemers of andere personen die niet over toegang tot een bedrijf het systeem , maar de toegang tot bedrijfsgegevens nodig .
Beperkingen

Volgens Microsoft kan VDI niet zo rendabel als sommige mensen geloven, omdat " het kan een belangrijke up -front investeringen in infrastructuur , inclusief hardware , software , opslag en netwerk vertegenwoordigen . "

Glenn Weadock
voegt aan dit door uit te leggen dat VDI vraagt ​​om een ​​krachtiger netwerk setup en server , vooral met een groot aantal gebruikers .

Bovendien moet een gebruiker altijd worden aangesloten op het netwerk om VDI , iets dat niet kan werken voor medewerkers die vaak onderweg zijn te gebruiken .
< br >
Beschikbaarheid

Gebruikers
kan software zoals VMWare kopen om te installeren op hun netwerk servers om VDI dienst . Microsoft heeft ook een speciale versie van haar Windows Vista en Windows 7 -besturingssystemen die het mogelijk maken voor de virtuele desktop interfacing .
Speculatie

Ongeacht eerste opstart -en onderhoudskosten , VDI heeft een zekere mate van succes gezien . Experts uit de industrie zoals de Gartner Technology Business Research firma geloven dat de virtuele desktop markt zal bereiken 65000000000 $ in 2013 als meer organisaties investeren in de technologie .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe software Overdracht van la…
·Hoe de fabrikant van een NIC C…
·Voordelen van het TCP /IP -pro…
·Hoe maak je een browser config…
·Hoe te U3 Utilities inschakele…
·Netwerk Multiplexing Software …
·Hoe online conferentie of verg…
·Wat is de Werkgroep van een ex…
·Hoe maak je een Cat 5 Cross Ov…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Definitie van Wireless Router 
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
  Netwerken Articles
·Welke DNS Record Identificeert een serve…
·Hoe maak je een batchbestand uitgevoerd …
·QOS Aanbevelingen voor VoIP 
·Hoe naar Home Network Activity Monitor 
·Een vergelijking van GPRS en WCDMA 
·Hoe kan ik een domein gebruiker Creëren…
·Hoe maak je een thuisnetwerk Fix Met een…
·Hoe maak je een Network Krimptang 
·Hoe je SMTP- service van Windows XP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com