Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Netwerk Multiplexing Software Info
Variërend van logistiek tot audio -en video portals , zijn er verschillende soorten van de industrie - gerelateerde multiplex software . Alle multiplex software interfaces met TCP /IP , waardoor vele toepassingen gelijktijdig data verzenden en ontvangen via een multiplex eenheid die datatransmissie consolideert . Nadat gegevens te verzamelen , is het gedegradeerd op een werkstation . Alle multiplexer software bestaat uit industrie - gebaseerde applicatie -normen. Transport Stream multiplexer Software

Transport Stroom multiplexer software
wordt gebruikt op het gebied van video - on - demand -toepassingen en de streaming van audio ( MPEG-standaard ) en videobestanden . Netbeheerders deze software gebruiken op post- productie- installaties die meester en fine-tunen van geluid en audio . Transportstroom multiplexer software wordt ook gebruikt voor internet streaming van audio -en data -bestanden , internet uitzendingen en bestandsbeheer . Transport streams kunnen ook worden gemaakt voor video - on - demand -programma's .
Telefoon multiplexer Software

Telefoon multiplexer software
wordt gebruikt door binnen de telecommunicatie-industrie te helpen bij het ​​routeren van gesprekken over een groot geografisch gebied . Bijvoorbeeld , de software routes een telefoontje naar een schakelcentrale kantoor en stuurt de oproep via een router naar de eindbestemming . De multiplexer software fungeert ook als een verkeers- router en kan meerdere gesprekken op een digitaal signaal of lijn te behandelen met behulp van een prioriteit aanwijzing gebouwd binnen de software . Een standaard functie in telefoon- multiplexer software is het gebruik van protocollen , zoals glasvezelkabel lijnen om de route te helpen de software verzoek .
Video Multiplexing Software

video multiplexing software schutbladen audio en video in verschillende formaten variërend van . mov naar . mpeg -bestanden . Het verschil tussen transport stream multiplexer software en video- multiplexing software is dat video- multiplexing software is veelzijdiger met de keuze om metadata , ondertiteling -en high - end graphics zijn om een ​​video applicatie . Al deze functies kunnen worden vastgelegd in een geconsolideerde stroom met minder latency bij de ontvangst van de aanvraag via de computer , werkstation of randapparaat .
Digital Broadcasting Software

Digitale uitzendingen software wordt gebruikt voor digitale televisie en digitale radiosystemen . Deze attributen worden verbonden en vertaald naar een vaste bitsnelheid die wordt geïnitieerd door de software . Digitale multiplexen maakt live video feeds om videobestanden en audiokanalen overbrengen over dezelfde frequentie kanalen tegelijk .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je bandbreedte berekenen v…
·Hoe te Appliances Controle Met…
·Hoe om mensen op de telefoon A…
·Hoe je bestanden met behulp va…
·Netwerken met hardware 
·SMD Protocol 
·Hoe verhoog ik optreden in een…
·Client Server Configuration Vs…
·Wat zijn de functies van de TC…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een draadloos breedband comp…
·How to Set Up Draadloos internet op Vist…
·Hoe te delen Internet-verbindingen met e…
·Hoe maak je een AT & T DSL- modem via ee…
·Hoe vind ik een ProCurve 2524 Switch IP …
·Verbinding maken met een gedeelde printe…
·Hoe het opzetten van een FTP op Server 2…
·Hoe te Bandbreedte Doorvoersnelheid Verb…
·Wat is de Werkgroep van een externe comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com