Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Client Server Configuration Vs . een Three Tier Configuratie
Client - server is het traditionele model voor netwerkcommunicatie . In de verdeling van de taken van een toepassing via een netwerk , is dit model bekend als een two-tier configuratie . Dit is omdat twee computers zijn betrokken bij het ​​leveren van de toepassingen taken. Dit wordt vooral toegepast database applicaties . Een drie -tier configuratie verspreidt het aanbod van middelen meer dan drie computers . Client - server communicatie

" client - server "
beschrijft hoe twee computers communiceren via een netwerk . Er zijn twee computers in de relatie en men contact te maken . Dat is de opdrachtgever . Klanten kunnen niet accepteren aanvragen , maar ze maken . Servers bestaan ​​om server clients . Een server houdt middelen die klanten nodig hebben . De klantcontacten de server met een verzoek om een resource of dienst , en de server reageert door het leveren van IT .
Two - tier toepassingen

Een twee - tier applicatie maakt gebruik van het client - server model om middelen te centraliseren via een netwerk . Servers zijn over het algemeen grote computers met veel opslag of rekenkracht . Waarschijnlijk het meest bekende type server is een file server . In een twee - tier applicatie met als file server , wordt het bestand weergavetoepassing woonachtig op de computer van de gebruiker , maar laadt in het bestand van de server . Twee computers zijn betrokken bij het leveren van de gebruiker vereist . Precies hetzelfde proces vindt plaats wanneer een gebruiker " bezoekt " een webpagina . In plaats van naar de webserver , de gebruiker eigenlijk nooit beweegt , en dus niet " bezoeken" van de pagina . In werkelijkheid , de browser op de computer van de gebruiker vraagt ​​om een ​​kopie van een webpagina van een webserver en vervolgens interpreteert de instructies in de aankomende boodschap in een opgemaakte pagina . De data bevindt zich op een externe computer , het interpreteren van toepassing bevindt zich op de lokale computer .
Three -tier toepassingen

De voordelen van centralisatie en specialisatie van de computer hardware duwt de client - server -model naar een andere dimensie . In two- tier toepassingen , de gebruikersinterface op een computer en de inhoud op een andere . Het interpreteren van toepassing kan ofwel zich op . Een ander type server is een applicatie server . Computer van de gebruiker bevat weinig rekenkracht en heeft slechts het oog op de toepassing , die echt draait op een externe computer , maar lijkt lokaal worden uitgevoerd . Dit is de basis van " cloud computing ", die momenteel een snelgroeiende ingediend van internetdiensten. Dit scenario toont een drie - tier architectuur . Een ander veel toegepast drieledige scenario omvat de levering van gegevens uit een database . Veel websites worden dynamisch gegenereerd op basis van gegevens uit een database. Een voorbeeld hiervan is een zoekmachine , of een eigenschap website . Elke lijn getoond op de pagina is eigenlijk opgemaakte uitvoer uit een database . Een veel voorkomende drie - tier uitvoering van deze sites plaatst de database op een andere server om de webserver die het programma dat de webpagina genereert . De browser , de webserver en de database zich op drie verschillende computers .
N - tier toepassingen

combineren applicatieservers en Web - based database servers brengt snel het scenario tot vier lagen . De gebruiker op afstand inlogt op een applicatieserver , die een browser , die contacten een webserver , die een pagina genereert door de toegang tot een database- server draait . Het aantal lagen die kunnen worden betrokken bij het leveren van applicaties is zeer uitbreidbaar . Om deze reden is de technologie achter de distributie van taken tussen gespecialiseerde servers ' n- tier ' genoemd.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Cisco Certification Requiremen…
·Hoe te converteren DB9 naar RJ…
·4 basistypen van Computers 
·Typische Enterprise Networks 
·Hoe te Devices controle over l…
·Hoe het opzetten van een klein…
·Hoe Network Security Camera's 
·Wat zijn de voordelen van glas…
·Hoe te berekenen De Broadcast …
  Related Articles
Hoe te WRT54GS Put in client-modus 
Hoe de DHCP-client -ID Zoek op een D - L…
Hoe maak je een SSH server draaien op ee…
Hoe maak je een internet server te vinde…
How to Set Up een Wireless Printer Serve…
Wat is een draadloze printserver ? 
Hoe kan ik een Linksys Wireless Print Se…
Zal een Wireless Router Work Als Print S…
Help Met behulp van een Wireless Configu…
  Netwerken Articles
·Wat is een beveiligingssleutel voor draa…
·Hoe maak je een Remote Reboot van Window…
·Small Office Network Solutions 
·Hoe te verbinden Twee Laptops Met een dr…
·Hoe de Windows XP Loopback Adapter Insta…
·Hoe de Sharp AR M35IU IP- adres te vinde…
·Hoe te stoppen Cox Internet Service 
·Verbinding maken met draadloos internet …
·Hoe het opzetten van een draadloos afdru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com