Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is een draadloze printserver ?
Draadloze printservers zijn een apparaat dat de printer kabel ( gebruikt om de printer aan te sluiten op de computer of het netwerk switch /hub ) vervangt met een draadloze verbinding . Met behulp van een draadloze printserver is een kosteneffectieve oplossing die de kosten van het installeren van een printer kan verminderen door het elimineren van de printer kabel , alsmede de arbeid die nodig is om de kabel zelf te installeren . Bovendien, draadloze printservers meestal kan worden geïnstalleerd in een redelijk korte tijd , waardoor ze een uitstekende keuze voor tijdelijke installaties , zoals vereist kan worden voor een beurs . Soorten

Wireless printservers
ondersteunen alle gangbare printer interfaces waaronder , Centronics (ook bekend als parallelle ) , ethernet en USB . Het is belangrijk om vast te stellen welke printer interface (s ) van uw printer is uitgerust met voordat u een draadloze printserver te kopen .
Technology , Fabrikanten en Cost

meeste draadloze print servers maken gebruik van WiFi-technologie zoals het is relatief goedkoop en alomtegenwoordig . In kantoren al uitgerust met een WiFi access point , kunnen de kosten voor een draadloze printserver toe ver onder $ 100, met veel beschikbaar voor ongeveer de helft van die prijs . Draadloze printservers worden gemaakt door verschillende fabrikanten waaronder Netgear , Hawking Technologies , ASUS en HP , om een paar te noemen .
Interferentie

WiFi-technologie maakt voornamelijk gebruik van de 2.4 GHz ( zonder licentie ) band . Deze band wordt ook gebruikt door draadloze telefoons en diverse andere draadloze apparaten . Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat zo weinig draadloze apparaten mogelijk zijn het delen van dit spectrum , of intermitterende prestaties probleem kan optreden met of de WiFi- apparatuur of de andere apparaten die zijn het delen van de spectrum.WiFi apparatuur ook mag nooit overal worden geïnstalleerd in de buurt van een magnetron . oven
Eisen

Om het installatie proces , software en instructies van verschillende componenten te vergemakkelijken nodig zijn : ( a ) de handleiding van uw toegangspunt ( WiFi-verbinding ) en de installatie-cd , ( b ) de cd geleverd die bij uw printer en ( c ) de draadloze printserver , de installatiehandleiding en cd kwam . Als niet kan deze materialen vinden , kunnen ze waarschijnlijk worden gedownload van de website van de fabrikant . Namelijk , als u werkt in een netwerkomgeving - - u zult het merk en modelnummer van de devices.In sommige gevallen moet u ook IP-adressen nodig hebt voor het toegangspunt en eventueel de printer en een open IP-adres dat kan worden toegewezen aan het draadloze printserver .
installatie

op plaatsen met een bestaand toegangspunt , de eerste stap in de installatie is de configuratie-instellingen van het toegangspunt opvragen zodat de draadloze printserver kan worden gekoppeld aan het toegangspunt . Als u het toevoegen van een nieuw toegangspunt , zorg ervoor dat u het kanaal , de SSID ( als u gebruikt een) , het IP-adres ( als er een is toegewezen ) en de beveiligingscodes voor beoordeling op te nemen bij de installatie van uw draadloze print server.With veel fabrikanten , zodra de printserver is aangesloten en ingeschakeld , het proces van het aansluiten van computers van het netwerk naar de printer is eenvoudig . Meestal bestaat deze uit het vinden van een locatie voor de draadloze printserver direct in de nabijheid van de printer , het aansluiten van interface- stekker van de printer op het draadloze printserver , het aansluiten van de draadloze printserver in een stopcontact en het inschakelen van het apparaat omhoog . De meeste , zo niet alle , draadloze printservers levering alles wat je nodig hebt om het apparaat te verbinden - met uitzondering van de Centronics printer variëteit ( parallel ) , die vereist dat u uw eigen printer cable.Once installatie is voltooid , is de volgende stap om de draadloze printserver configureren . De meeste fabrikanten nu ook een cd- setup -programma met uw draadloze printserver . Typisch , zullen deze software installatie programma je vragen om informatie over hoe uw toegangspunt is geconfigureerd bieden , maar voor de meeste gebruikers zal de standaard antwoorden work.Once installatieprogramma de draadloze printserver is voltooid , installeert u de printer op dezelfde manier als indien het bevestigen via printerkabel .
Aanbevelingen

als er een bestaand toegangspunt geïnstalleerd , is een draadloze printserver gemaakt door dezelfde fabrikant aanbevolen , want het zal meestal vereenvoudiging van de installation.In gevallen waarin een bestaand toegangspunt intensief wordt gebruikt , zoals in een kantoor dat veel mobiele of tijdelijke werknemers die gebruik maken van WiFi - aangesloten notebooks omvat , het toevoegen van een tweede toegangspunt tot het draadloze printserver aansluit kan raadzaam zijn, zodat je hoeft niet plaats te zwaar van een belasting op de beschikbare bandbreedte voor uw primaire toegangspunt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Linksys Wireless Card Probleme…
·Hoe vindt mijn Protected PIN -…
·Het positioneren van een Route…
·Hoe kan ik Network een Mac en …
·Hoe maak je een draadloos inte…
·Hoe uw draadloze receptie voor…
·Wireless LAN Kan geen verbindi…
·Hoe te installeren Wi - Fi op …
·Hoe maak je een Bluetooth uits…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe te File & printerdeling in XP Uninst…
·Hoe je Media Between Two Media Center co…
·Het IP- adres van de Jetdirect zoeken 
·IP Address Conflict : Kan op Adres wijzi…
·Alternatieve Phone Services 
·Het automatisch laden Draadloos internet…
·Netwerk Wachttijd Milliseconden Per Mile…
·Hoe je je draadloze signaal Lock 
·WAN /LAN Protocollen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com