Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je je draadloze signaal Lock
Een draadloos netwerk biedt veel comfort : u kunt toegang tot internet leveren aan mobiele telefoons , laptops , spelcomputers en nog veel meer apparaten , allemaal zonder het gedoe van het kopen en het installeren van snoeren . Echter , een nadeel is dat iedereen je netwerk kan detecteren en eventueel aanmelden bij het. Dit kan uw internetverbinding snelheid veroorzaken te vertragen en kunnen persoonlijke gegevens op uw apparaten in gevaar . U kunt de beveiliging netwerk door het versleutelen van de uitzending . De eenvoudigste benadering is het gebruik van de software die door de fabrikant van de router , maar je kunt wel handmatig instellen , indien nodig . Wat je nodig hebt
Draadloze router
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
Automatic Setup

Draai 1 op de router .
2

Sluit uw router aan op uw computer en in uw modem zoals beschreven in gebruikers handleiding van uw router . U moet een Ethernet- kabel aansluiten van de modem -uitgang naar de router ingangspoort .
3

Plaats de router cd in het cd -station . Deze schijf heeft software voor configuratie van uw router .

Load 4 de meegeleverde software als deze niet automatisch begint . U kunt dit doen door te klikken op "Start " en " computer" ( " My Computer " in Windows XP ) en vervolgens te dubbelklikken op het schijfstation .
5

Begin de router setup . Meestal moet je een knop " Setup" of klik op " Begin".
6

Volg de aanwijzingen op het scherm , en een naam voor het netwerk . Als u uw netwerk hebt opgezet voor en hebben al een naam voor het, er is geen noodzaak om het te veranderen .
7

Kies een veilige soort netwerk wanneer de software biedt deze mogelijkheid . De software geeft je de keuze tussen een ' Open Access ' of een beveiligd netwerk te geven , ofwel WEP , WPA of WPA2 . WPA2 is veruit de meest veilige type netwerk , en WPA-beveiliging is superieur aan WEP .
8

Maak een veilig wachtwoord dat letters en cijfers bevat dus het is moeilijk te raden . Noteer het wachtwoord voor het geval u het vergeet later .
9

Voltooi de configuratie door het volgen van de resterende aanwijzingen op het scherm , en sluiten uit de software .
Manual Setup

Turn 10 op uw router . U kunt hem aansluiten op uw modem als je wilt , maar dat is niet vereist voor het opzetten van een beveiligd netwerk .
11

Sluit uw computer aan op de router . U moet verbinding maken met een Ethernet-kabel voor de eerste installatie , maar u kunt draadloos verbinding maken als u verkiest.
12

Navigeer naar de pagina router instellingen door het intikken van het IP-adres in het webadres bar in een internet browser . Het adres is meestal een van de volgende : " 192.168.0.1 " , " 192.168.1.1 " of " 192.168.2.1 " . Uw gebruikers handleiding moet het exacte adres vermelden .

Input 13 de juiste gebruikersnaam en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd . De web browser kan u toestaan ​​om het te typen in een tekstvak in het browservenster , of een tweede venster kan pop-up voor u om te gebruiken . Als dit de eerste keer dat u de instellingen webpagina hebt geopend , moet u standaard gebruikersnaam en het wachtwoord van de router te gebruiken . Deze informatie is in uw gebruikers handleiding . Het moet ook in de support sectie van de website van de fabrikant .
14

Navigeer naar de beveiligingsopties sectie . Dit zal waarschijnlijk worden geëtiketteerd " Beveiliging , " " Encryption " of " het type signaal . " Als je niet deze opties zien , kijk voor alle gedeelten die eventueel een encryptie -type ( " WEP , " " WPA " of " WPA2 " ) te vermelden .
15

Beslis over een encryptie type. De beste optie is WPA2 , dan WPA , dan WEP .
16

Maak een veilig wachtwoord dat letters en cijfers bevat dus het is moeilijk te raden . Noteer het wachtwoord voor het geval u het vergeet later .
17

Sla uw instellingen . Als u aangesloten op de router met een Ethernet-kabel , wordt u op de pagina met instellingen blijven . Als je draadloos verbonden met de router , zal u worden losgekoppeld van de router en van de pagina verwijderd router instellingen want nu het netwerk vereist een wachtwoord en uw computer heeft geen een. Je moet weer aansluiten en het wachtwoord dat u hebt gemaakt .
18

Log uit van de pagina router instellingen , indien van toepassing .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Multiple Access Points …
·Hoe te testen WiFi Network Too…
·Hoe snel is Clearwire ? 
·Hoe Maak een draadloos compute…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe maak je een draagbare Wi -…
·Linksys WUSB100 instructies 
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Wat is een draadloze adapter v…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Welk type van de Rechten Moet dus worden…
·De aard van de Wireless Security Threats…
·Wat is de oorzaak een signaal Bounce in …
·Heeft de Marvell Ethernet Driver Werk op…
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Dell Inspiron 8500 Modem Informatie 
·Rip 2 Protocol 
·Hoe maak je een US Robotics Router te he…
·Hoe om bestanden te delen op XP Home 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com