Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Small Office Network Solutions
Sinds het begin van desktop computers , hebben kleine kantoren een eeuwige uitdaging als het gaat om netwerk- oplossingen : ze moeten de meeste van dezelfde functies beschikbaar voor grote bedrijven , met slechts een fractie van het budget . Veel kleine kantoornetwerk oplossingen beschikbaar zijn die maken dat kleine een sterkte en geen zwakte. Small Business Server

Microsoft Small Business Server kan een betaalbare oplossing voor een klein kantoor met 75 gebruikers of minder die de functionaliteit van een groter netwerk nodig zijn. Small Business Server wordt geleverd met Microsoft Server , Exchange , Sharepoint , de Outlook Web App en andere functies gebundeld in een enkel pakket dat kan worden uitgevoerd op een enkele server . Het loopt naadloos met Microsoft Windows computers met Microsoft Office . Omdat Small Business Server is zo overheersend , andere software , zoals data back-up oplossingen , zijn vaak specifiek ontworpen met Small Business Server in het achterhoofd .
Work Group

Veel kleine kantoren lopen heel efficiënt met geen server bij allen . Dit type netwerk wordt een werk -groep en kan ideaal voor een kantoor van 12 computers of minder zijn. Een schakelaar verbindt alle computers met elkaar , en een Internet router en een netwerk geschikte printer . Je moet een computer met extra geheugen , een snellere processor , meerdere harde schijven , en een back-up systeem uit te rusten , dan wijst het naar gedeelde bestanden te hosten . Medewerkers moeten ervoor zorgen dat belangrijke bestanden worden gekopieerd naar de gedeelde mappen . Iedereen kan toegang krijgen tot e-mail rechtstreeks vanaf de mailserver , meestal georganiseerd door de organisatie web hosting bedrijf .
Cloud Computing

Microsoft
, Google , Salesforce , en vele andere bedrijven maken het nu mogelijk voor een klein kantoor aan het internet zelf te gebruiken als hun netwerk . E-mail , tekstverwerking documenten , spreadsheets en presentaties kunnen allemaal worden aangemaakt en benaderd via een webbrowser , vervolgens gedeeld met anderen in de organisatie als nodig is voor review of samenwerking . Dit kan nuttig zijn voor een klein kantoor dat mobiele werknemers , of waar medewerkers werken soms thuis of vanuit andere locaties op afstand moet worden.
Wireless Networks

Een van de voordelen van het klein is de mogelijkheid om zeer mobiel . Met een draadloze router , kan een kantoor van een half dozijn medewerkers met notebooks zelf loskoppelen en gaan wire - free . Beveiliging van gegevens in een draadloos netwerk moet altijd een punt van zorg . U kunt dit aan te pakken door ervoor te zorgen u de meest up -to - date encryptie voor de router . De meeste routers kunnen ook worden geprogrammeerd om de toegang beperken tot een gespecificeerde lijst met computers , met behulp van hun Media Access Card adressen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·? Kan een RJ45-poort worden ge…
·Hoe links voor een hogere snel…
·Hoe maak je een Mac Bereid je …
·Hoe je Open Poorten op een ser…
·How To Set Up een Belkin Netwo…
·Hoe maak je een Storage Zone t…
·Hoe kan ik Wire Voice & Data C…
·Wat is het AOC -bestand? 
·Hoe kan ik een Alvarion antenn…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe een geschikte vervanging voor mijn E…
·Hoe maak je een Cisco Telnet -wachtwoord…
·Problemen met PCMCIA Wireless Network Ca…
·Hoe te verbinden via SSL Only 
·SMD Protocol 
·Voice Over IP Internet Protocols 
·Hoe maak je een VLAN creëren Met Cicso 
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk op…
·Mijn Belkin N Wireless Router maakt geen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com