Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
How To Set Up een Belkin Network
Belkin netwerkapparaten kunt u het opzetten van een computernetwerk met internettoegang in uw huis . Wanneer u een Belkin router aansluiten op ( ISP ) kabel van uw Internet Service Provider 's , DSL-of andere high - speed internet toegang service, zult u in staat zijn om de internetverbinding met alle computers je op de router te delen . Sommige computers hebben netwerkadapters geïnstalleerd . Zo niet , kunt u handmatig netwerkadapters installeren op de computers . Omdat Belkin netwerkapparaten zijn ontworpen om interoperabel , kunt u het opzetten van een Belkin netwerk in uw huis snel . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies een router . Een router zoals de Belkin 4 - poorts kabel /DSL gateway-router heeft vier Ethernet -poorten , ondersteunt maximaal vier computers in een netwerk en kan zorgen voor de computers aangesloten op het met zowel netwerk- en internettoegang . Kopen van 2

Kies een netwerkadapter . Netwerkadapters zijn beschikbaar in de vorm van interne netwerkkaarten zoals PCI -kaarten , netwerkkaarten , zoals pc -kaarten en Express -kaarten voor notebooks , en USB - gebaseerde netwerkkaarten . Een USB-adapter , zoals de Belkin Gigabit USB 2.0 Network Adapter kunt aansluiten op een willekeurige USB - uitgeruste computer .
3

Installeer de netwerkadapter die u hebt gekozen op je computer . Installatie-instructies zullen variëren afhankelijk van de adapter die u selecteert en zal worden verstrekt in de gebruiksaanwijzing van de adapter .
4

Sluit de router die u hebt gekozen om uw computer . Steek het ene uiteinde van een Ethernet -kabel aan op de computer netwerkadapter en het andere uiteinde in een ongebruikte Ethernet-poort op de router . Volg de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing van de router die u hebt gekozen de router op te zetten en te configureren en sluit deze aan op uw internet service provider .
5

Sluit extra computers aan de router als de router setup is voltooien . Sluit de computer via Ethernet -kabel als je deed met de eerste computer . Computers aangesloten op de router zal nu in staat zijn om toegang te krijgen tot andere aangesloten computers en zal toegang hebben tot het internet .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je Voeg een Mac naar …
·Hoe kan ik een Alvarion antenn…
·Hoe je updates krijgt van een …
·Hoe te Websites blokkeren in I…
·De USB 2.0- poorten werken nie…
·Hoe je User Authentication Tes…
·Hoe maak je een netwerk Hub Re…
·Hoe je DHCP Verzoeken blokkere…
·Hoe Network Devices Locate 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe in te loggen op een Dedicated Server…
·Draadloze G Range Expander Instructions 
·Wat is ARCnet Topologie ? 
·Het positioneren van een Router Antenne 
·Hoe Hook Up Netgear 
·Help Met de Belkin F6D4230 Router 
·Hoe Set Up Network Sharing 
·Wat is ADSL Speed ​​? 
·Hoe maak je een Network Setup Met een Se…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com