Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Help Met de Belkin F6D4230 Router
Draadloze netwerken neemt uw thuis-of kleine kantoornetwerk plaatsen het is niet eerder gegaan : namelijk , het maakt netwerken draagbaar , zodat u kunt deelnemen aan uw netwerk met draadloze apparaten zoals iPods en laptops . Fabrikanten die onder meer Belkin proberen om het setup- proces zo pijnloos mogelijk , maar het is nog steeds mogelijk dat er problemen zullen optreden tijdens de dag - tot-dag werking van het apparaat en dat u hulp nodig van tijd tot tijd . Setup

Belkin Ondersteuning
staat erop dat je eigenlijk niet de software die wordt geleverd met de router om het op te zetten hoeft . Maar de naam van de software hints naar behulpzame karakter : de configuratie-assistent . Om de router correct te installeren , zorg ervoor dat het en uw high - speed modem worden losgekoppeld van het stopcontact . Vervolgens steekt u de netwerkkabel van uw high - speed modem rechtstreeks op de achterkant van de router en sluit de router aan op uw computer met de meegeleverde netwerkkabel - alleen voor de setup . Plaats de cd en volg de aanwijzingen om een draadloos netwerk op te zetten , het aansluiten van beide apparaten wanneer verteld door de software . Wanneer de setup is voltooid , kunt u de netwerkkabel loskoppelen om de router draadloos te gebruiken .
Toevoegen Computers

Een draadloos netwerk kan worden aangesloten op slechts een computer of om tientallen computers , afhankelijk yor voorkeur . Als je eenmaal hebt het opzetten van de Belkin F6D4230 op een enkele computer en geconfigureerd uw netwerkinstellingen , kunt u eenvoudig verbinding maken met het netwerk van andere Wi - Fi -ready apparaten . Tijdens het installatieproces je ervoor kiest om een netwerksleutel of niet vast te stellen; u deze sleutel nodig om toegang te krijgen tot het netwerk . De meeste draadloze apparaten zal de router een keer te detecteren binnen het bereik . Voer de sleutel op elke computer of met behulp van input-methode van het apparaat .
Instellingen wijzigen

Zodra de router is ingesteld en u andere computers en apparaten toegang tot het internet via het, kan het nodig zijn om instellingen te wijzigen . U hoeft niet naar de Setup Assistant-software elke keer dat u de instellingen wilt wijzigen draaien . De Belkin F6D4230 heeft een setup -interface programma ingebouwd Voor toegang tot dit programma , typ je gewoon " 192.168.2.1 " in de adresbalk van uw webbrowser . Meld u aan met het wachtwoord dat u tijdens de setup en wijzigen van de instellingen als u wilt .
Online Manual En Ondersteuning

Voorbij de basisconfiguratie van de router , kunt u willen geavanceerde beveiliging configureren op uw netwerk , zodat logs of de manier veranderen waarop de router verwerkt en IP-adressen toewijst . Deze tweaks worden beschreven in de online handleiding , die beschikbaar zijn vanaf de ondersteuningspagina's van Belkin is . Belkin geeft ook een stuk of tien veelgestelde vragen en geavanceerde stappen voor probleemoplossing .

Previous: Next:
  routers
·Hoe te gebruiken Twee modems o…
·Hoe maak je een Westell DSL Ro…
·Password Recovery op een Cisco…
·Hoe kan I Bridge een Westell 6…
·Hoe maak je een 2Wire Gateway …
·De Login voor DD - WRT routers…
·Problemen met een Motorola SB5…
·Hoe te configureren SNMP op ee…
·Hoe te Ports op Motorola Route…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
  Netwerken Articles
·Hoe de beste breedband router voor uw ne…
·Wat zijn de verschillen tussen Wireless …
·AOL Uitgaande Email Will Not Send Out on…
·Hoe te gebruiken Symantec Mail Security 
·Hoe word je een ISP voor gratis 
·De definitie van Voice Over IP 
·Hoe maak je een 2Wire Reset to Factory s…
·Hoe je een netbook gebruiken als Media P…
·Hoe kom ik erachter mijn PC 's Domain 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com