Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
4 basistypen van Computers
Computers zijn meer en meer voor in de wereld van vandaag . In minder dan 100 jaar computers hebben veel van de menselijke samenleving een revolutie . De vele manieren waarop mensen met elkaar communiceren , creëren , werken en spelen verder worden beïnvloed en mogelijk zelfs versterkt door moderne computers . Gezien hoe vaak computers zijn geworden , zijn er veel verschillende soorten computers voor een scala van verschillende behoeften . Maar hoewel er veel soorten computers vandaag de dag , de meeste vallen in vier basistypen . Desktop

De desktop computer , dat is een soort van pc of personal computer , is een veel voorkomende soort computer wordt gebruikt door veel mensen vandaag de dag . Een desktop computer in principe betrekking op alle niet - mobiele computer bedoeld voor gebruik door een computer operator op elk gegeven moment . De term " desktopcomputer " eigenlijk is een verwijzing naar het concept van een dergelijke computer eigenlijk zitten op de top van een bureau in plaats van in een ronde . Dergelijke computers zijn algemeen bedoeld op dezelfde specifieke locatie dag na dag gebruikt . Een computer die bekend staat als een "werkplek " is eigenlijk een relatief krachtige soort van desktop . Zo'n desktop in het algemeen een snellere processor , meer geheugen en andere geavanceerde functies , in vergelijking met een meer fundamentele desktop . Gemeenschappelijke moderne desktops hebben vaak zo veel rekencapaciteit die een aparte benaming werkstation is vrijwel overbodig .
Laptop

Een laptop , ook wel bekend als een notebook , is een ander soort personal computer gebruikt door veel mensen vandaag de dag . Vaak laptops zijn in wezen net draagbaar desktops . De term " laptop " verwijst aan conceptueel plaatsing van een draagbare computer op de schoot van een persoon . Laptops hebben meestal een flatscreen- beeldscherm en het toetsenbord aangesloten op de computer . De meeste laptops hebben een clam - shell case design , wat betekent dat de zaak opent op een manier vergelijkbaar met een clam . Sommige laptops zijn eigenlijk in een tabletvorm . Tabletten zijn in wezen gewoon laptops met een touchscreen en eventueel een pen voor de input .
Handheld

Een handheld computer , of gewoon een ' handheld ', is een soort draagbare computer die bestemd is gehouden en in een hand . Handheld computers worden steeds meer en vaker in de moderne samenleving . Dergelijke computers zijn voorzien van verschillende soorten PDA ( persoonlijke gegevens Assistant ) computers , zoals die draait Palm OS of Windows Mobile . In de afgelopen jaren , hebben mobiele telefoons langzaam begonnen te vervangen door smartphones en handhelds vergelijkbaar met mobiele telefoon mogelijkheden . Telefoons zoals die draait Google Android , Windows Mobile en ook de iPhone zijn eigenlijk handheld computers die ook functioneren als mobiele telefoons .
Server

Het type computer dat brengt alle andere computers die met elkaar in een netwerk bekend als een server . Een server levert netwerkdiensten aan andere computers in een netwerk . Een soort server is bekend als een file server . Een file server slaat bestanden op een netwerk en biedt hen aan computers die ze vragen. De servers worden gebruikt voor het serveren van webpagina's zijn eigenlijk een soort van bestandsserver . Een ander soort server is een applicatie server . Applicatie servers bieden gedeelde toepassingen , zoals Office-toepassingen, voor computer gebruikers op een netwerk .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een VGA Driver Uti…
·Hoe te Crossover Cable Gebruik…
·Hoe om verwijderde e-mails te …
·Wat is een Remote Access Drive…
·Hoe te Thumbnails maken in Orb…
·Hoe maak je een VNC -server co…
·IEC 61850- protocol 
·Hoe naar een andere computer t…
·SNMP onderliggende protocollen…
  Related Articles
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe te installeren D - Link Airplus G in…
Wi- Fi Router Types 
Hoe maak je een Belkin Basic router bijw…
Wireless Router Beveiligingstypen 
Hoe te wijzigen Nat Soorten over Belkin …
Typen draadloze netwerken 
Soorten Wireless Adapters 
Soorten ASUS Wireless Security 
  Netwerken Articles
·Hoe om te schakelen naar Apple Mac Hook …
·Realtek RTL8139/810X Onboard Specs 
·Manieren om Computer Crime voorkomen 
·Hoe te PAM configureren voor Kerberos 
·Client Server Architectuur Voordelen & N…
·Hoe je X Windows configureren voor toega…
·Wat is Clearwire Asoka ? 
·Hoe te bellen met behulp VolP 
·Hoe te streamen van geluid via een netwe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com