Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Wi- Fi Router Types
Wi - Fi- routers worden steeds gemeengoed in veel huis -en zakelijke netwerken . Een router is een netwerk hub waarbij een of meer computerwerkplekken kunt aansluiten op een enkel punt , zoals een internetverbinding of in het geval van een bedrijf , een Intranet -verbinding . Het verschil tussen een bekabelde en draadloze router is duidelijk , de laatste met behulp van radiosignalen in de 2,4 GHz of 5 GHz- banden om te communiceren met de netwerk hub. Routers zijn niet gelijk en je datatransmissie behoeften zal de aard van de Wi - Fi-router die je gaat gebruiken begeleiden . B - type

A B-type netwerk
is de oudste en langzaamste soort netwerk op de markt . Een B-type router ondersteunt draadloze verbinding met snelheden tot 11 Mbps en maakt gebruik van de 2.4 GHz frequentie om data te verzenden . Hoewel deze router of type netwerk is een van de laagste kosten op de markt , interferentie problemen bestaan ​​uit apparaten en magnetrons , welk netwerk problemen kan veroorzaken .
G - Type

G - soort routers maken gebruik van dezelfde 2,4 GHz-band als de G - soort doet wel ; bandbreedte neemt toe tot 54 megabit per seconde . Deze toename van bandbreedte zorgt voor een snellere verbinding snelheid, zodat gebruikers toegang hebben tot meer bandbreedte-intensieve toepassingen zoals gaming . Een netwerkadapter die G - soort connectiviteit ondersteunt is achterwaarts compatibel met B-type routers .
N - Type

N-type routers
zijn momenteel de snelste types netwerk op de markt vandaag . Een N-type router maakt gebruik van een technologie genaamd MIMO , wat staat voor multiple - input multiple - output. N-type routers hebben vaak meerdere antennes en werken op de 2,4 GHz en 5 GHz banden . Een band zal de ingang gebruiken terwijl de andere maakt gebruik van de uitgang, die netwerkverbinding snelheden biedt tot 100 Mbps . Dit type router kan high definition video streaming evenals gaming connectiviteit met gemak te ondersteunen .
Mobile Routers

Mobile routers
gebruikmaken van mobiele netwerken om verbinding met het internet en bieden draadloze connectiviteit overal een cellulair signaal aanwezig is . Deze routers aansluiten op de computer met een draadloze netwerkadapter net alsof er een router zou aansluiten in een huis of kantoor . Hoewel netwerkverbinding snelheden kan sterk variëren, afhankelijk van de signaalsterkte van het cellulaire toren , wordt de komst van 4G en WiMax datanetwerken gedacht om te kunnen de verbindingssnelheden van de huidige N-type netwerken rivaal.
< Br >

Previous: Next:
  draadloze routers
·Kwesties Verbinden met een dra…
·Hoe je draadloze router instel…
·Hoe maak je een Broken Wireles…
·Hoe kan ik een PS3 Wireless Se…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Netgear Zal niet Acquire een I…
·Wat doen draadloze adapters do…
·How To Log in om de Belkin Wir…
·Hoe maak je een draadloze rout…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe doe ik Program Jumbo Frames op een C…
·Hoe om te kijken naar Profielen & Likes …
·Wat is een switch & een Hub ? 
·Hoe de Comcast Signal Sluit 
·Network Security Monitoring tools 
·How to Set Up Draadloos internet op een …
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Hoe te gebruiken JMF te converteren VOB …
·Voordelen & Nadelen van het hebben van i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com