Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De voordelen van Computer Networking
Computer netwerken zijn groepen van onderling verbonden computers en andere netwerkapparaten die het mogelijk maken computers om gegevens te delen . Computer netwerken zijn steeds vaker een internetaansluiting een noodzaak voor veel computergebruikers is geworden , en draadloze netwerken zijn vaak toegankelijk of gratis in de openbare ruimtes . Netwerken bieden vele belangrijke voordelen die hen een essentieel onderdeel van het dagelijkse computergebruik te maken . Het Internet

Het internet zelf is in wezen een massale wereldwijde netwerk van individuele computers en kleinere computernetwerken . Deze verwevenheid zorgt voor snelle communicatie en enorme hoeveelheden data over lange afstanden moeten worden overgedragen .
Gegevens delen

Local area networks
( LAN's ) en draadloze netwerken ( WAN's ) zijn netwerken van computers in een relatief klein gebied . Deze typen netwerken kunnen gebruikers met andere gebruikers in het netwerk die services zoals elektronische post te communiceren zonder noodzakelijkerwijs te worden aangesloten op het internet . Lokale netwerken zijn ook zeer nuttig voor het snel delen van grote hoeveelheden gegevens . Het downloaden van gegevens van het internet zelf kan lang duren , want verbindingssnelheid beperkt is door Internet bandbreedte en de snelheid van de server of de computer die wordt benaderd , maar data transfer snelheden zijn meestal zeer snel tussen lokaal netwerk computers . Netwerken kan ook worden ingesteld om multiplayer computerspelletjes te spelen .
Sharing Resources

ander voordeel van computer netwerken is de mogelijkheid om meerdere computers te delen middelen . Zo kan je maar een internetverbinding, maar door middel van netwerken is het mogelijk om een ​​groot aantal computers toegang tot het internet via die enkele verbinding . Dit kan een hoop geld besparen , vooral met WAN's , aangezien een enkel draadloos netwerk potentieel Internet service kan bieden aan verschillende huishoudens , zoals in een appartementencomplex , en de gebruikers kunnen de kosten worden gedeeld . Netwerkcomputers kunt ook delen zoals printers , faxen en scanners : het is veel efficiënter om meerdere computers met een printer dan naar een printer voor elke computer te hebben. Netwerkcomputers kunnen zelfs delen gegevensopslag , dus als een computer heeft geen ruimte op de harde schijf naar een bepaald bestand op te slaan , kan het het bestand op te slaan op een harde schijf aangesloten op een andere computer op het netwerk .
Beveiligingsupdate voor

Networking
kan bieden belangrijke security voordelen , zoals de mogelijkheid om netwerkverkeer te monitoren en belangrijke gegevens op te slaan op een centrale locatie die andere machines kunnen openen . Routers bevatten vaak ingebouwde firewalls die kunnen helpen bij de bescherming computers een netwerk via hen tegen kwaadaardige data van het internet .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Waarom zijn netwerkprotocollen…
·Doe Linksys routers hebben iet…
·Hoe u uw MAC-adres Kloon 
·Hoe Monitor HP EVA Met MRTG 
·Wat is een gecentraliseerd net…
·Hoe te NetWare installeren voo…
·Hoe je WiFi signaal te verster…
·Hoe maak ik een e-mailadres va…
·Hoe te Remote Debugging Gebrui…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een netwerkadapter op een De…
·Hoe kan ik een SSID op een Linksys Wirel…
·Definitie van Computer Hijack 
·Hoe maak je een cantenna Antenne 
·Hoe E-mail samenvoegen 
·Vergelijking tussen Internet , Intranet …
·Cable Management Technieken 
·Hoe je Wireless Internet Access Restrict…
·Hoe kan ik Internet Traffic in netwerken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com