Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Manieren om Computer Crime voorkomen
Misdaad met computers is het vaak moeilijk te detecteren en kan ernstige gevolgen hebben voor de slachtoffers hebben . Vooruitgang in de technologie hebben de computer hackers en identiteitsdieven creatiever gemaakt , maar er zijn nog een aantal manieren om ervoor te zorgen dat je niet het slachtoffer worden van dit soort overtreding . Of uw computer is aangesloten op een LAN of WAN netwerk of een stand-alone unit met een eenvoudige internetverbinding , nemen de nodige maatregelen om uw systeem te beschermen tegen deze misdaden . Heb een firewall

Elke computernetwerk moeten worden beschermd door een firewall . Een firewall is een virtuele barrière die verbiedt informatie uit zijn weg naar het netwerk, zonder vergunning . De firewall zal blokkeren alle gegevens die niet met opzet toegestaan ​​door de netwerkbeheerder .

Hoewel dit is een uiterst nuttig preventieve maatregel , kan het worden circumnavigated en het doet niets om het netwerk te beschermen tegen een intern probleem .
Anti - Virus Software

De verspreiding van computervirussen kunnen verantwoordelijk zijn voor de grote verliezen van gegevens en soms geld of machines . Er zijn een aantal anti - virus software -opties die u zullen helpen bij het voorkomen van deze schadelijke programma's van het krijgen van op een netwerk of een computer .
Intrusion Detection Systems

een intrusion Detection System ( IDS ) is een goede tweede verdedigingslinie naast een firewall . Een IDS kan helpen aangeven wanneer een interne aanval plaatsvindt of wanneer een hacker heeft omzeild een firewall en verkregen toegang tot het systeem , volgens de website van Interpol .

Dit systeem
identificeert statistische afwijkingen en wijst erop ongewoon gedrag binnen de netwerk . Als activiteit die in strijd is met de typische taken uitgevoerd op het netwerk plaatsvinden , de IDS vlaggen van de activiteit en de bron , de waarschuwing van de juiste mensen die een inbraak kan gebeuren . Het systeem kan ook worden geprogrammeerd om te detecteren wanneer bepaalde delen van het netwerk worden geknoeid en kan fungeren als een soort inbraakalarm tegen indringers .
Beperken toegang tot computers

een voor de hand liggende manier om computercriminaliteit te voorkomen is om de toegang tot alle terminals op een netwerk of op een computer in het huis van het kantoor goed te beperken . Zorg ervoor dat de toegang tot de computer is alleen mogelijk met een geheim wachtwoord aan fysieke inbraak op de home terminal te voorkomen .

Laat de computer niet achter op en verbonden met het internet als het niet in gebruik is . Dit kan de toegang via de verbinding mogelijk maken met degenen die proberen om toegang te krijgen tot uw systeem en misdaden begaan . Het is ook een goed idee om fysieke toegang tot het computersysteem beperken in een kantooromgeving . Computers moeten worden uitgeschakeld , beveiligd met een wachtwoord en beveiligd worden achter gesloten deuren wanneer het kantoor niet bezet is . Maak het zo moeilijk mogelijk voor iedereen om te knoeien met de machines .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Admin Wachtwoorden verw…
·Hoe verander ik mijn Linksys N…
·Hoe de Microsoft Firewall Clie…
·Bedreigingen van de veiligheid…
·Hoe maak je een Mailbox in Exc…
·Cybercrime Security Training 
·Hoe vindt mijn CIFS 
·Hoe de beveiliging draadloze n…
·Hoe te Lokaal beleid gelden vo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat Is een Troll site ? 
·Problemen oplossen Waarom ik Linksys Set…
·Het IP-adres voor een PC 
·Wat is Client Services voor NetWare ? 
·Hoe kan ik een FTP -server in IIS 
·Hoe Video Game Downloads sneller te make…
·Hoe maak je een VLAN activeren 
·Hoe lang kun je Run Categorie 5e kabel? 
·How to Get WiFi Zonder een wachtwoord 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com