Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Help Met behulp van een Wireless Configuration Utility
Of uw draadloze kaart op uw laptop of desktop computer is geïnstalleerd , hulpprogramma voor draadloze configuratie van de kaart moet vaak worden " afgestemd " om goed te werken met Windows . De meeste nieuwe draadloze kaarten , en de configuratiesoftware die hen vergezellen , installeert zonder problemen en het draadloze signaal opduikt recht omhoog . Maar conflicten en problemen kunnen ontstaan ​​bij gelegenheid , en weten hoe het configuratieprogramma tweak kan het probleem te herstellen . Ieder zijn

Er zijn veel merken van draadloze kaarten voor desktops en laptops , en elk heeft zijn eigen configuratie utility software . Op nieuwe laptop computers , wordt dit hulpprogramma meestal geïnstalleerd in de fabriek . Als u een nieuwe Wi - Fi-kaart toe te voegen aan je systeem , of vervang een oude, altijd installeer de volledige software en driver -pakket dat bij de kaart is geleverd . U mag het niet gebruiken , maar je moet het geïnstalleerd hebt voor het geval dat .
Windows Regels

Microsoft Windows XP , Vista en Windows 7 hebben elk hun eigen systeem en werkwijze voor het hanteren van draadloze configuraties . Op de meeste computers is dit de standaardtaal op het bedieningspaneel en het zal eigen configuratiesoftware de draadloze kaart te overschrijven . In de meeste gevallen is het mogelijk om Windows het draadloze systeem te beheren . Controleren om te zien wie de baas is door te gaan naar "Start ", "Configuratiescherm " en " Network Connections " Kies " Wireless Networks " Vink het vakje aan naast " Gebruik Windows - . . " En vervolgens op "Toepassen " en " OK . " Herstart je computer . Kijk voor het pictogram netwerkverbinding om te verschijnen op uw bureaublad statusbalk naar beneden door de klok . U moet de Windows Zero Wireless hulpprogramma pop- up te zien . Beweeg uw muis over dit pictogram om een ​​bevestiging dat het hulpprogramma werkt . Rechts - klik erop om de draadloze Windows configuratiescherm te openen .
Control Panels

Of u nu met behulp van de Windows-configuratie programma of het programma dat bij kwam de draadloze kaart , moet u mogelijk " tunen " van de kaart naar de juiste Wi - Fi "station " op uw interne netwerk . Open het configuratie bedieningspaneel en onderzoekt de mogelijkheden . Sommige programma scant de ether op zoek naar Wi - Fi-signalen . "Channel 6" is de meest voorkomende kanaal voor draadloze signalen . Wi- Fi configuratie hulpprogramma's ( inclusief Windows ) zal ook scannen en een lijst van alle Wi - Fi-signalen die ze kunnen vinden in het gebied . Controleer deze lijst . Uw netwerk moet verschijnen . Selecteer dit netwerk als uw voorkeur netwerkverbinding website .
Battles voor de Controle

Hoewel Windows is meestal de voorkeur beheer partij , zijn er gevallen waarin de Wi - Fi-kaart maker software heeft immers nog steeds in controle van de draadloze kaart . Je zult weten is dit het geval als de Windows- beheerder kan niet goed de kaart te configureren . Als dit gebeurt , ga terug en schakel de "Use Windows - " vak en laat nut van de fabrikant om de show uit te voeren. Vertrouwd te maken met het configuratieprogramma van de maker door een bezoek aan haar website of verwijzen naar andere documentatie .
Voorkeurnetwerken

U kunt configuratieprogramma's ( Windows of Makers ) ingesteld , zodat ze zullen altijd verbinding met uw voorkeursnetwerk automatisch , als het netwerk binnen bereik is . In de " Aansluitingen Wireless Network Properties" venster, selecteer de gewenste netwerk en vervolgens op "OK . " Verwijder alle vermelde netwerken die niet behoren tot uw reguliere of favoriete netwerksites , een netwerk dat u tijdens een verblijf in het hotel verbonden met , bijvoorbeeld , zou moeten zijn verwijderd uit deze lijst . Als je " oorlog rijden , " of rondrijden in een auto op zoek naar Wi - Fi hotspots , zorg ervoor dat u het vakje " Connect to Any Open Network . " Het hulpprogramma zal dan scannen op onbeveiligd netwerk signalen in de buurt en verbinding maken ze automatisch .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik zien welke Wireless…
·Hoe maak je een draadloos sign…
·Linksys Wireless B Routebeschr…
·Hoe installeer ik mijn Wireles…
·Hoe te Proset draadloze toepas…
·Problemen met een E3000 
·Hoe Hook Up de Yagi antenne op…
·Hoe kan ik een Linksys BEFSX41…
·De WLAN-kaart Kan geen verbind…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Is NETGEAR Wireless Router WGR614 Compat…
·Hoe maak je een externe computer toevoeg…
·Hoe zie ik 2 - Wire Homeportal MDC ? 
·Hoe maak ik Implementeer een website in …
·Hoe doet u mee een werkgroep Van een Mac…
·Hoe kan ik een Internet-verbinding inste…
·Hoe bekijkt een LAN -netwerk 
·Hoe de Password Reset op een NetGear rou…
·Hoe Set Up Routes op Cisco routers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com