Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je je router en draadloze netwerkverbinding beveiligen
Draadloze netwerken is effectief voor bedrijven en particulieren door de lage kosten van de uitvoering en de flexibiliteit van netwerken zonder kabels . Echter , draadloze netwerken zijn per definitie minder veilig dan netwerken die wel kabels , aangezien de gegevens reist door de lucht van apparaat tot apparaat . Het is belangrijk om stappen die u kunt nemen om uw draadloze router en de computers die verbinding maken met het veilig weten . De details van deze stappen verschillen, afhankelijk van het merk en model van uw router , maar de router moeten deze acties te ondersteunen . Instructies
1

Versleutel uw netwerk transmissies met behulp van Wired Equivalency Privacy , Wi - Fi Protected Access of Wi - Fi Protected Access - 2 . WEP is de oudste van de drie en de minst veilige . WEP-sleutels zijn over het algemeen 40 bits of 104 bits lang , hoewel nieuwere implementaties ondersteunen 256 - bits sleutels . Je kan hebben om te gebruiken WEP als je computers met oudere besturingssystemen geïnstalleerd , terwijl de nieuwere besturingssystemen bieden ondersteuning voor WPA en WPA2 . Beide ondersteunen sleutellengte, dan WEP , maar in werkelijkheid , een 8 - tot 10 - karakter wachtwoord dat zowel cijfers en letters moeten bieden voldoende veiligheid

wijziging 2 of uw broadcast SSID uit te schakelen . . Draadloze routers zenden de naam van uw netwerk , genaamd de Service Set Identifier , zodat andere computers kan vinden en verbinden . Echter , sommige van die andere computers kunnen behoren tot hackers die het besturen van uw huis of plaats van vestiging . Als ze de SSID bij uw huis of bedrijf kunnen identificeren en , als ze iets van je weten , is er een grotere kans dat ze uw netwerk kunnen kraken . Stel de naam van het netwerk om iets te verdoezelen of uitschakelen SSID -uitzendingen , zodat alleen degenen die geacht worden te sluiten op uw netwerk zal zijn naam kennen .

Harden 3 uw router door het veranderen van de standaard administratieve userID en het wachtwoord op iets anders dan " admin " en " password ", respectievelijk . De fabrieksinstellingen zijn goed bekend bij hackers en als ze zien dat je netwerk en je hebt niet de SSID veranderd zullen ze al weten de admin user-id en wachtwoord voor uw specifieke router . Het opzetten van een userID en wachtwoord dat moeilijk te raden is . Bijvoorbeeld , geen gebruik maken van uw naam of de naam van uw huisdier of iets dat een buurman wel kan raden . Hetzelfde geldt voor een wachtwoord . Schrijf beide neer , zodat je ze niet vergeet .
4

uitschakelen administratieve toegang via draadloze interface van de router . Gebruik het veiliger LAN- poort voor alle configuratie- activiteiten . Dit maakt het veel moeilijker voor een hacker uw draadloze router over te nemen , want als ze eenmaal de router hebben ze je hele netwerk .

Enable MAC-filtering 5 en bouwen van een tabel met toegestane MAC-adressen . Elke netwerkinterface , al dan niet draadloos , heeft een MAC-adres . Dit is het adres dat elke fabrikant kent aan elke kaart, zodat er geen duplicaten . Een MAC -filter laat alleen de interfaces in de tabel om toegang te krijgen tot het draadloze netwerk . Hoewel het mogelijk is om " spoof " een MAC-adres , worden alleen de meest bekwame en vastberaden hacker in staat zijn om dit te bereiken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe je NAT uitschakelen op een…
·Hoe te vergelijken Unlimited M…
·Het doel van een draadloze rou…
·Wireless LAN Beperkingen 
·Hoe afdrukken van Remote Acces…
·How to Get WiFi Zonder een wac…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Definitie van Wi-Fi 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden Mijn Wireless Laptop na…
·Hoe te Enable PHP Sendmail 
·Hoe het opzetten van DNS Met Bind en Web…
·Hoe maak je een PowerShell scripts vanui…
·Hoe te Vs Bridge . Deel een PS3 Netwerk 
·De voors en tegens van het gebruik draad…
·Hoe te Proxy-instellingen corrigeren 
·Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
·Hoe het opzetten van een DD - WRT Brug M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com