Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
De voors en tegens van het gebruik draadloos internet diensten
Een van de belangrijkste innovaties die heeft begeleid de snelle expansie van het internet is draadloos internet service , ook wel bekend als Wi - Fi . Wi- Fi is het mogelijk om verbinding met het internet bijna overal gemaakt . Echter , samen met zijn voordelen , Wi - Fi heeft een aantal nadelen . Wat is WiFi ?

Wi - Fi wordt geleverd in een van de drie manieren . De eerste wijze van uitzenden via een speciale hardware kaart die in een sleuf van de computer past . Deze kaarten worden vaak geleverd door mobiele telefoon aanbieders , zodat gebruikers toegang tot het internet via dezelfde middelen die mobiele telefoon gebruikers in staat zijn om data transmissies of surfen op het internet op hun telefoons te maken .

Het tweede middel waarmee de internet via WiFi is via een beveiligd netwerk . Toegang wordt gecontroleerd door de gebruikers nodig hebben van een netwerk sleutel te gebruiken als een paswoord . Het derde middel van Wi - Fi- toegang is via een onbeveiligd publiek netwerk . Onbeveiligde netwerken zijn vaak gevestigd in plaatsen zoals openbare bibliotheken of commerciële inrichtingen .
Efficiëntie , Flexibiliteit en Access

Het grote voordeel van Wi - Fi is het feit dat de gebruikers niet nodig om fysiek worden verbonden met de router om toegang tot het web . Naast veel van de noodzaak voor uitgebreide bedrading en toegewijde werk stations elimineren , Wi - Fi betekent dat het internet is overal toegankelijk gebruikers kunnen pikken een signaal , die zorgt voor meer flexibiliteit in het kantoor van configuraties . Voor thuisgebruikers , Wi - Fi betekent dat ze overal in hun huis toegang tot het internet , en soms zelfs buiten , zoals op een terras of veranda .
Kostenbesparingen

Wi - Fi systemen
kan ook veel minder duur om te zetten , aangezien de belangrijkste kosten is in de bedrading naar de belangrijkste router . Als een bestaand bedraad internet-netwerk is al op zijn plaats , het toevoegen van Wi - Fi-mogelijkheden is relatief eenvoudig , zonder de noodzaak om een toegewijde werk station te kopen . Wi- Fi- systemen zijn ook relatief goedkoop te bedienen .
Bandbreedte en Zendsnelheid

De eisen van een groot aantal gebruikers die proberen toegang te krijgen tot een Wi - Fi- netwerk op keer kan de bandbreedte capaciteit van het netwerk te belasten , waardoor uitval . De transmissiesnelheid voor Wi - Fi-netwerken kan ook traag, vooral voor gebruikers die zich ver weg van de router . Het signaal is ook onderhevig aan storingen , vooral tijdens slecht weer .
Veiligheid en Controle

Een belangrijk nadeel met Wi - Fi-netwerken is de beveiliging. Terwijl de beveiliging is meer van een probleem met publieke netwerken , zelfs een wachtwoord beveiligde netwerken zijn niet immuun . Voor bedrijven die Wi - Fi-netwerken te gebruiken , content controle wordt ook een probleem . Met een speciale computer , kunnen bepaalde websites of diensten worden geblokkeerd als ze een bedreiging voor de veiligheid vormen of is vastgesteld dat deze niet geschikt voor een werkomgeving . Dit is veel moeilijker te bereiken met een Wi - Fi-netwerk , vooral als sommige gebruikers gebruiken hun eigen computers .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Qwest Vervang 2701HG - …
·Hoe kan ik mijn laptop gebruik…
·Draadloze G Range Expander Ins…
·Wat zijn de gevaren van een on…
·Hoe te verbinden WiFi aan op e…
·Hoe kan ik een prive draadloos…
·Hoe maak je een draadloze netw…
·Wat is een USB Antenne ? 
·Zo verbindt twee PC 's via dra…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Microsoft Partner Program Requirements 
·Luifel Hulpmiddelen voor probleemoplossi…
·Hoe je Ethernet-kabels Krimp 
·Hoe kan ik een laptop gebruik van WiFi- …
·Hoe te VeriSign Delete 
·Heeft de Dell Vostro 1510 Heb je al een …
·Hoe het opzetten van zwervende profielen…
·Hoe te herstellen Netgear FS728TP 
·Hoe kan ik een mailbox te verwijderen va…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com