Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe stel ik een draadloze printer Met een Wireless Aircard ?
Steeds meer huishoudens kiezen ervoor om verliezen hun vaste telefoon en gaan met mobiele telefoons en DSL-service via aircards . Daarbij , ze vaak het probleem van het delen of netwerken van computers en apparaten zoals printers tegenkomen zonder een standaard router . Gelukkig , technologie bestaat nu een aircard zetten in een sharing router . Aircard Routers

Als je een aircard die u uw laptop ( of desktop ) verbinding met het internet te gebruiken , kunt u nu de aankoop van een aircard router die de cel - gebaseerde signaal zal omzetten voor gebruik door andere apparaten . Zorg ervoor dat u met uw aircard provider voor de aankoop van zo maar een aircard router , echter. Sommige modellen werken niet goed met bepaalde aircards . Wanneer u uw aircard router , zult u uw aircard stekker in de USB-poort op de router . Het apparaat maakt vervolgens een normaal draadloos netwerk voor andere Wi - Fi -ready computers te delen .
Set Up Your Shared Network

Schakel uw antivirus programma's en uw firewall tijdelijk . Kies een computer in uw huis om het installatieproces te starten . Starten deze computer en ga naar "Start ", "Configuratiescherm " en " Wireless Network Setup Wizard . " Opzetten van een draadloos netwerk met de computer en de router. Het opzetten van het netwerk , zodat printers worden " gedeeld " op het netwerk . Geef je router een makkelijk te identificeren naam en vergrendel hem met een sterke service set identifier ( SSID ) wachtwoord . Noteer dit wachtwoord ergens veilig . Herstart je computer . Zoek uw draadloze configuratiepictogram door uw klok . Klik met de rechtermuisknop op het pictogram om een verbinding tussen uw computer en het thuisnetwerk maken .

Wanneer u in staat om online te gaan , zet je firewall en antivirus programma's weer . Herhaal dit proces voor alle computers in uw huis . Reboot en WiFi configureren voor elke computer .
De Wi - Fi- printer

Installeer de printersoftware op alle computers in uw netwerk . U zult niet in staat zijn om alle Wi - Fi- printer op het netwerk te gebruiken, tenzij de stuurprogramma's voor de printer zich op uw computer . Zodra de software drivers op alle computers worden geïnstalleerd , het opzetten van de Wi - Fi- printer volgens de aanwijzingen van de fabrikant . De printer detecteert en vergrendelen op het Wi - Fi-signaal geproduceerd door de aircard router .

Dit proces is niet altijd gemakkelijk , dus wees voorbereid om het oplossen van problemen doen om de printer met succes is aangesloten op het signaal te krijgen . De meeste problemen ontstaan ​​wanneer de Wi - Fi- printer niet wordt geprogrammeerd met de juiste SSID toegang , zodat het kan aansluiten op de router . Wanneer dit proces is voltooid , moet u in staat om de Wi - Fi- printer vermeld onder zie " My Network Places . "
Verwachtingen en signaalsterkte

Zorg ervoor dat u het instellen van uw aircard router op een centrale plaats in uw huis waar u uitstekende mobiele ontvangst . Vergeet niet dat uw aircard router signaal alleen zo goed zal zijn als uw aircard en de mobiele ontvangst kwaliteit . Als u niet beschikt over een goed signaal in een kelder of een andere kamer te krijgen , niet plaats uw aircard router op dit gebied . Niet dezelfde prestaties verwachten van een aircard router als u een standaard hard-wired Wi - Fi-router zou doen . Als cellulaire dekking is vlekkerig op uw locatie , zal uw internetverbinding via aircard net zo slordig.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe meer Ontvangst Get op je l…
·Hoe maak je verbinding een Del…
·Hoe maak je draadloos uitschak…
·Hoe te Bluetooth installeren o…
·Zal B /G Wi - Fi- kaarten werk…
·Hoe maak je draadloos verbindi…
·Radio Communications Protocol 
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je een draadloze verb…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe uw Frontier ipadres Reset 
·Hoe maak je een Fast DNS Bepaal 
·Wat is een Radius -server ? 
·Hoe het opzetten van een thuisnetwerk op…
·Hoe maak je een Default Gateway instelle…
·Hoe te Schakel draadloze mogelijkheden v…
·Wat is een SDH Overhead ? 
·Hoe te Linksys Haak om een Desktop 
·Hoe te Group Policies Override 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com