Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Zal B /G Wi - Fi- kaarten werken met N Routers ?
De letters " B ", " G " en " N " duiden standaarden voor draadloze netwerken . De standaarden zijn bedoeld als aanbevelingen voor de prestaties en zijn geen specificaties voor hardware te ontwerpen . Elke letter duidt op een verbetering ten opzichte van een eerdere en zo " N " geeft de beste prestatie van de drie . De normen moeten " N " uitrusting verenigbaar met de " G " en " B " apparaat moet de . Normen Body

De Institute of Electrical and Electronics Engineers gewezen op de ontwikkeling van draadloze netwerken en verkozen tot standaardisering van de technologie . Het Instituut is een internationaal erkende normen lichaam en het heeft de verantwoordelijkheid voor een aantal gebieden van netwerken . Bijvoorbeeld , de IEEE (uitgesproken als ' I triple E ' ) vraagstukken varieert van MAC-adressen aan de fabrikanten van netwerkadapters , ervoor te zorgen dat elke is uniek in de wereld .
Handhaving

De prestaties van draadloze netwerkadapters , of Wi - Fi-kaarten , en draadloze routers heeft te voldoen aan IEEE-standaarden om te worden aangemerkt als een functionerend apparaat . Een industrie - gevormde instituut genaamd de Wi - Fi Alliance testen apparatuur en valideert haar conformiteit met de normen .
802,11

Consumenten
kan worden verzekerd dat de apparatuur ze kopen voor een draadloos thuisnetwerk zal compatibel zijn met andere Wi - Fi- producten die zij hebben in hun huis zijn als het product dat het compatibel is met de Wi - Fi-standaard . Deze normen hebben de code 802.11 . De IEEE werkgroep die verantwoordelijk is voor de Wi - Fi-netwerken draagt ​​deze code en publiceert al haar normen met hetzelfde aantal . Elke norm wordt gekenmerkt door een letter volgen 802,11 . De letter wordt gebruikt als een sequentie en zo " b" hieronder " a " en " c" de volgende gepubliceerde standaard enzovoort . De drie belangrijkste normen voor thuis- Wi - Fi-netwerken zijn 802.11b , 802.11g en 802.11n .
Verschillen

De eerste Wi - Fi-standaard die gemaakt huis draadloos netwerken mogelijk was 802.11b . Zij beveelt een frequentiebereik dat kan worden opgewekt door relatief goedkope apparatuur . Dit was een verbetering op 802.11a , die hogere frequenties gegenereerd door duurdere apparatuur uit de prijsklasse van de consumentenmarkt vereist . De standaard 802.11g gebruikt dezelfde frequentie als 802.11a , maar gebruikt de superieure modulatie methoden 802.11a een snellere gegevensdoorvoer produceren . De betere prestaties van 802.11g maakte het populairder dan 802.11b . Echter , de normen kon de eigenaren van 802.11b - compatibele WiFi -kaarten aan te sluiten op 802.11g -routers . De nieuwste standaard , 802.11n , specificeert Multiple Input /Multiple Output antennes voor routers . Dit verhoogt de levering tarief als de apparatuur ontvangt meerdere datastromen tegelijk . Nogmaals, de 802.11n- standaarden zijn achterwaarts compatibel , zodat " B " en " G " Wi - Fi-kaarten werken met " N " routers.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Mid - Range WiFi DIY Antenne 
·Wireless - G Card versus Bluet…
·Hoe een notebook -computer ver…
·Hoe je draadloze instellingen …
·Hoe het opzetten van een Links…
·Hoe weet ik of ik kan krijgen …
·Hoe Hook Up een router voor ee…
·EasyTether Routebeschrijving 
·Hoe kan ik uitbreiden WiFi Ran…
  Related Articles
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van Dell Wi - Fi 
Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe je Wi - Fi Range Boost 
Hoe je Publieke Wi - Fi Hotspots Amplify…
  Netwerken Articles
·Hoe u uw Ethernet- adres te vinden in Vi…
·Hoe maak je een Network Security Applian…
·Hoe maak je een MAC-adres klonen Met een…
·Hoe Set Up VLAN op SRW2016 
·Step - by - Step : RV042 Setup Met Cable…
·Hoe de DHCP Zoek op XP Home 
·Hoe Gratis Wereld gebruiken Inbellen VoI…
·Hoe ACR te meten voor een Cat 5 kabel 
·Mijn Motorola 2210 Modem is traag bij Sw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com