Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe Gratis Wereld gebruiken Inbellen VoIP
De communicator software die uw Free World Dialup ( FWD ) VoIP- service stelt biedt een aantal van de fundamentele kenmerken van de dienst te gebruiken als een gewone telefoon . Mogelijk ontvangt u geen enkele van de verbeterde diensten , zoals 3 - way calling en blokkeren , in tegenstelling tot andere VoIP-producten . Echter, gezien Free World Dialup VoIP is een gratis product , het gebruik van de dienst te bellen , samen met een voicemail op moet goed werken voor degenen die niet willen om een uitgebreide service. Hier is hoe te Free World Dialup ( FWD ) VoIP gebruiken . Instructies
Voordat u FWD VoIP
1

Zorg ervoor dat je jezelf hebt geregistreerd op de Vrije Wereld Dialup -website ( zie link hieronder ) . Eens u geregistreerd bent , krijgt u een bevestiging per e-mail dat uw FWD nummer en andere belangrijke informatie heeft . Kopen van 2

Download de Communicator- software , het configureren en het opzetten van de basis- verbinding met uw breedband internet service ontvangen.
3

Zorg ervoor dat u alle benodigde hardware en software die nodig is om FWD VoIP te gebruiken , zoals microfoon , speakers , IP- telefoon en dus heeft verbonden .
4

Voer de echo en het geluid testen op uw systeem om ervoor te zorgen dat uw systeem is bellen gereed .
met FWD VoIP
5

Uitvoeren en start de Communicator software . De interface van de software is gebruiksvriendelijk en je moet in staat zijn om de meerderheid van het gebruik van functies vinden zonder moeite .
6

Leer hoe je anderen met FreeWorldDialup ( FWD ) en andere soortgelijke VoIP-diensten bellen . Bezoek de website en vind een lijst met adressen op de " " peering " ' pagina peer- partners . Hier vindt u instructies over hoe te kiezen uit deze netwerken te vinden .
7

Ontdek de tol dienst van FWD gratis wijzerplaat . U kunt een gratis nummer bellen door de juiste prefix code . De FWD website heeft een gedetailleerde lijst van de prefix codes voor gratis nummers van verschillende landen . Bijvoorbeeld , kunt u inbellen * 18005558111 naar het gratis nummer 1-800-555-8111 bellen . U kunt ook gebruik maken *** in plaats van een enkel * . Zo ook de dial prefix code voor het Verenigd Koninkrijk is * 44800 .
8

Beheer uw lijst met contactpersonen . Buddies toevoegen van andere IM-clients zoals AIM , MSN , Yahoo , ICQ enzovoort . Gebruik de IM -netwerk uit het menu Extra . Accounts, zoals MSN of Yahoo voegen , als u geen accounts hebben . Vervolgens klikt u op Volgende en ga verder. Op de rekening rechtstreeks in het IM-netwerk te organiseren , Klik op " " File " en " Account Instellingen ". In het geopende venster klikt u op " IM Netwerk Proxies " op het tabblad linkerkant .
9

Activeer uw FWD Voicemail . Op de website ga naar Extra functies in het tabblad my.FWD en klik op Activation doos . Plaats een wachtwoord voor het maken van uw voicemail -account. Om uw voicemail op te halen , bel 8502 en voer uw wachtwoord voor voicemail . U hoeft niet te druk op de # -toets .
10

uw FWD ervaring verbeteren door het instellen van een persoonlijke groet of niet beschikbaar /bezettoon op uw online FWD account. Ring tot het FWD nummer 8502 . Voer uw wachtwoord in en druk op 0 om het menu te openen . Druk op 1 om een " niet beschikbaar " bericht , Press 2 opnemen op een " Bezet" bericht op te nemen en druk op 3 om een " persoonlijk welkom" begroeting op te nemen . Configureer de instellingen om te bepalen wanneer u wilt dat de bellers te luisteren naar elkaar opnemen .
11

Leer hoe u e-mails gebruiken om nieuwe boodschap ontvangen van meldingen . Als u een e-mailadres op het tijdstip van de aanmelding hebt ingevoerd , dan zult u een voicemail -bestand

ontvangen als WAV bijlage wanneer iemand u belt en laat een boodschap .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe uw Mic aan de slag op Vent…
·Hoe maak je een VoIP- systeem …
·Problemen met de TeamSpeak Ser…
·Hoe Get Free Phone Service 
·Hoe de bestemming Proxy voor M…
·VoIP Routing Protocol 
·Hoe om te gaan met Jitter voor…
·Hoe verhoog de prestaties van …
·Problemen met Packet8 VoIP 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De nadelen van Client Server Computing 
·Hoe kan ik Flash Player Bestanden opslaa…
·Hoe doet u mee een domein 
·Hoe maak je een Realtek 8201CL Fast Ethe…
·Hoe te verbinden uw mobiele telefoon om …
·Hoe maak je een reeks poorten op VLAN Co…
·Instructies om een ​​Belkin G Universal …
·De interactie tussen de Client & Server 
·Hoe kan ik een laptop configureren als e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com