Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Problemen met de TeamSpeak Server
De TeamSpeak Voice Over IP programma maakt gebruik van twee verschillende stukken van de software , de client- applicatie en de server applicatie . De server applicatie creëert een enkel punt voor klanten om verbinding te maken en te communiceren . Om een server te kunnen functioneren , moet het goed zijn geconfigureerd en hebben toegang tot een netwerk via het besturingssysteem . Een TeamSpeak server onjuist verloopt zal niet toestaan ​​dat klanten aan te sluiten , of kunnen ongewenste of anderszins onjuiste verbindingen mogelijk te maken . Het beheren van een TeamSpeak server vereist de server bestanden en de client-programma van de TeamSpeak website , zowel beschikbaar als gratis downloads . Een enkel systeem kan gebruik maken van beide stukken software om een ​​server te draaien en er verbinding mee maken als een client . Server toegang oplossen

Het runnen van een TeamSpeak server heeft een gebruiker toegang tot het niet geven , en het uitvoeren van vele functies server vereist de clientsoftware ook. Verbinding maken met een server die draait op hetzelfde systeem , opent u de clientsoftware . Klik op " Connections " en kies " Connect ". Voer " localhost " in de adresbalk , voer een alias en klik op "Connect ".
Permissions Problemen

Standaard als u de TeamSpeak client lopen en aansluiten op een TeamSpeak server die draait op hetzelfde systeem , hoeft u geen administratieve toegang . Om de instellingen te wijzigen , moet u de Server Admin Token die wordt gegenereerd door de server wanneer het wordt uitgevoerd voor de eerste keer gebruikt . Merk op dat dit token precies , want het toont slechts een keer . Als u niet beschikt over de token , moet u de server software opnieuw downloaden om een ​​nieuwe te genereren . Eenmaal aangesloten , klikt u op het menu " Permissions " en selecteer "Use Privilege Key " of " Gebruik Token . " Geef het symbolische en druk op " OK . " Een token kan slechts eenmaal gebruikt worden en zal client-verbinding van het systeem vast te stellen als beheerder . Zodra u administratieve toestemming hebt , klik met de rechtermuisknop op de servernaam en klik op "Bewerken Virtual Server " om de opties te wijzigen .
Netwerkproblemen

Het systeem 's besturingssysteem kan aanvankelijk blokkeren de TeamSpeak server van het netwerk en een TeamSpeak server zonder toegang tot internet zal niet toestaan ​​dat gebruikers verbinding . Controleer de firewall-instellingen op een Windows -systeem door het openen van de "Security" of pictogram "Security Center " in het configuratiescherm . Voeg een uitzondering voor TeamSpeak , indien nodig. In OSX , toegang tot de firewall van de sectie "Delen" van het menu Systeemvoorkeuren . Als u een firewall van derden te gebruiken in plaats , openen vanuit het menu van dat programma .
Connection Problems

U moet verdelen drie stukjes informatie over de server aan elke cliënt willen verbinden . De eerste is openbaar IP- adres van het systeem , of het interne IP , als de client verbinding vanuit een lokaal netwerk . De tweede is de server wachtwoord , wat een beheerder kan instellen in het venster "Edit Virtual Server " . Tot slot kunnen gebruikers aangeven welke poort te gebruiken bij het verbinden met een server . De standaard TeamSpeak poort is 9987 , maar als de serverbeheerder de waarde is veranderd , moet de klant de nieuwe instellingen te benaderen .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·VoIP functies 
·Hoe maak je een VoIP Phone Set…
·Hoe maak je een VoIP- router g…
·De voordelen van VoIP 
·Hoe je je iPod Touch gebruiken…
·Hoe maak je een frauduleuze Vo…
·Hoe maak je een Ventrilo serve…
·Hoe het opzetten van een DSL V…
·Hoe maak je een Low Rate VoIP …
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Permanente Netwerk Routingtabell…
·Wat is Internet Protocol Telefonie ? 
·Hoe kunt u uw standaard gebruikersnaam e…
·Hoe gegevens Transmission Bereken 
·Hoe kan ik een vergeten Get 
·Bepalen welke domeincontroller een PC wo…
·Hoe je Ping Beschermingsstangen Block 
·Hoe te Lexplore Kernel32 Fouten in IE6 S…
·Hoe je je buddy icon Wijzig op iChat 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com