Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe maak je een Realtek 8201CL Fast Ethernet- driver installeren om de Moederbord
De Realtek bedrijf bouwt de Ethernet-poorten die zijn ingebouwd in bepaalde modellen van computer moederborden . U kunt gebruik maken van deze poorten op uw computer aansluiten op een kabel modem of router voor toegang tot het internet , of voor het delen van bestanden met een andere computer . Als uw Realtek 8201CL Ethernet -poort is gestopt met werken en u kunt geen verbinding meer met het internet , moet u mogelijk een nieuwe bijgewerkte stuurprogramma te installeren . U kunt de ingebouwde driver update functie meegeleverd met het besturingssysteem van uw computer om de nieuwste driver software te vinden en te installeren te gebruiken . Instructies
1

Open het menu Start van de computer door te klikken op het Windows-logo zich aan de verre hoek linksonder van het scherm . Klik op het icoon " Configuratiescherm " in het menu Start houden om een ​​nieuwe lijst met menu-opties . Kopen van 2

Schuif omlaag door de lijst met menu-opties in het Configuratiescherm en zoek het pictogram van een computer naast een gereedschapskist bestempeld als de "Device Manager . " Dubbelklik op het pictogram . Klik op de knop "Doorgaan" wanneer het besturingssysteem van de computer opent een nieuw venster met de vraag of u zeker weet dat u wilt het Apparaatbeheer te openen .
3

Zoek de vermelding in het venster genaamd als "Network Adapters . " Klik op het plusteken links van de toegang tot het menu uit te breiden en een nieuwe lijst van opties . Zoek de vermelding voor de Realtek 8201CL Ethernet-adapter .
4

Klik met de rechtermuisknop op de Realtek item en kies vervolgens de optie "Eigenschappen" uit het pop - up menu . Wachten op een nieuw venster te verschijnen op het scherm en ga naar het tabblad ' Driver ' . Klik op de "Update Driver "-knop in het midden van het venster .
5

Klik op de link bestempeld als " automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's " om de download te starten voor de nieuwste Realtek 8201 CL Ethernet driver . Klik op " OK" als de download is voltooid . Sluit het venster Apparaatbeheer en klik op de knop "Start " . Kies de " Shut Down " -optie en klik vervolgens op ' Herstart '. Wacht tot de computer te voltooien herstarten en dan proberen om de Realtek Ethernet-poort gebruiken om ervoor te zorgen dat de bestuurder was goed geïnstalleerd .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe u uw USB- brug met wireles…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe de Ethernet -adapter Schak…
·Hoe maak je een seriële signa…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe te converteren naar Ethern…
·Hoe maak je een Ethernet- Wire…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je Comodo SSL Installeer 
·Toegang krijgen tot een externe host 
·Hoe te Turn on File & printerdeling 
·CPE WAN Managementprotocollen 
·Hoe maak je verbinding een pc naar een M…
·Hoe maak je een hogere overdrachtssnelhe…
·Hoe een computer te stoppen Oppakken Rad…
·Hoe vindt My Network Key voor een draadl…
·Hoe kan ik een signaal naar een pc opnie…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com