Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Definitie van Ethernet Cards
Ethernet -kaarten zijn PCI kaarten die passen in een beschikbare PCI- sleuf in een desktop computer . Voor kleinere computers zoals laptops , kan het Ethernet -kaart een kleinere kaart bevestigd aan het moederbord . Er zijn ook PCMCIA kaart die passen in beschikbare slots op laptops die een interne Ethernet card.The Ethernet -kaart ontbreekt kan de computer verbinding maken met een hoge snelheid internet verbinding door een Ethernet -kabel van de kaart naar een kabelmodem , DSL-modem of een router in een netwerk . Functie

Typisch , de Ethernet- kabel is aangesloten van de kaart naar een kabel- of ADSL-modem dat een Ethernet-poort heeft . Zodra deze verbinding is gemaakt , kan de computer toegang krijgen tot de high speed internet via de modem.Sometimes een Ethernet-kaart wordt gebruikt om de computer te verbinden met een groter netwerk , dat is niet de internetverbinding zelf . Dit Local Area Network ( of LAN) kunnen meerdere computers hun Ethernet-verbinding aansluiten op routers die hen in staat om toegang tot internet of delen gemeenschappelijke apparaten zoals printers of scanners te delen .
Soorten
< br >

het meest voorkomende type is de interne PCI Ethernet kaart . Deze kaart is verbonden met een PCI sleuf op het moederbord van een computer met de Ethernet -kabel poorten meestal in de achterkant van de computer . Dit type kaart is vergelijkbaar met video-en geluidskaarten vaak geïnstalleerd via de PCI-slots in een computer.A ingebouwde Ethernet-kaart is gewoonlijk slechts een Ethernet-poort bevestigd aan het moederbord . Sommige desktop computers worden geleverd met deze ingebouwd, maar ze komen het meest voor op de laptop computers waar de ruimte is een issue.A PCMCIA -kaart is een dunne externe kaart in een beschikbare CardBus-sleuf op sommige laptop computers.Another type Ethernet- kaart is een kleine doos die verbinding maakt via een USB -verbinding . Het werkt op een vergelijkbare manier aan de PCMCIA -kaart , maar in plaats daarvan wordt aangesloten op USB .
Voordelen

De ruime beschikbaarheid van Ethernet -kaarten is toegestaan ​​miljoenen gebruikers te schakelen van dial-up internet diensten aan high speed internet diensten zoals kabel Internet.Ethernet kaarten kunnen gebruikers verbinding maken met het internet met snelheden veel sneller dan de traditionele internetverbindingen die zich op telefoonlijnen en dial-up modems.They ook gebruikers toestaan ​​om verbinding meerdere computers op een internetverbinding via een router , maar ook kunnen meerdere computers aan te sluiten op gedeelde apparaten zoals printers , faxen en scanners .
Misvattingen

Ethernet
kaarten kan een computer om direct verbinding met een draadloos (WiFi ) internetverbinding of netwerk. Een aparte kaart die bekend staat als een draadloze kaart is nodig om verbinding te maken met draadloze networks.However een Ethernet-kaart kan worden aangesloten via een Ethernet- kabel aan op een draadloze router , waardoor de computer toegang tot het internet , terwijl andere computers toegang tot het internet via WiFi . De verbinding wordt nog vastgesteld via een bekabelde verbinding , maar deze verbinding maakt het mogelijk niet- WiFi- enabled computers om toch toegang krijgen tot het internet of een netwerk .
Prijzen

Naarmate de technologie is altijd verandert en evolueert , de prijzen en beschikbaarheid van Ethernet-kaarten verandert ook. Een standaard PCI slot Ethernet -kaart kost ongeveer $ 30. Terwijl de prijzen voor Ethernet -kaarten , variërend van PCMCIA en USB naar high performance PCI-kaarten op grote schaal kan variëren van onder de $ 10 tot $ 500. Voor de meeste gebruikers , een standaard Ethernet- kaart die kost minder dan $ 50 meer dan voldoende voor dagelijks gebruik zal zijn .

Previous: Next:
  Ethernet
·Ethernet LAN Setup Tutorial 
·Hoe link naar computers Samen …
·1000 Ethernet -kabel Specs 
·Hoe maak je een Reverse Ethern…
·Hoe maak je een tweede Etherne…
·How to: Vizio Ethernet-verbind…
·Ingebouwde G3 Mac Ethernet nie…
·Hoe naar Boot Over Ethernet 
·Hoe het opzetten van een Ether…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
  Netwerken Articles
·How to Set Up Wireless met mijn Comcast …
·Hoe maak je een Dotnet Framework bijwerk…
·Synchronous Data Link Protocol 
·Wat is het verschil tussen URL & URI ? 
·Hoe Hook Up een Verizon Wireless Router …
·Hoe een IP Conflict Problemen 
·Hoe kan ik zien of ik een Ethernet -kabe…
·Hoe te LIS 6.0 voor SSL configureren Zon…
·Hoe de Impromptu Catalog Vernieuw 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com