Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De nadelen van Client Server Computing
Client -server computing- beschrijft een type computer netwerk dat het mogelijk maakt voor gecentraliseerd beheer van de middelen en data . De applicatie-architectuur maakt het mogelijk om bestanden te delen tussen de client en de server , en verhoogt de veiligheid van het netwerk, omdat er minder servers en de mensen die ze kunnen openen . Client -server computing- heeft wel een aantal belangrijke nadelen bewust te zijn van . Client -server computing is onderscheiden van peer-to -peer netwerk waarbij elke client op het netwerk aandelen bestanden en gegevens met elkaar in plaats van een centrale server . Single Point of Failure

Een van de belangrijkste nadelen van client- server computing is de mogelijkheid voor een single point of failure . Bijvoorbeeld, als de centrale server van een netwerk uitvalt , kunnen gebruikers niet in staat zijn om toegang te krijgen tot gegevens of middelen die ze nodig hebben van hun klanten . Dergelijke storingen kunnen grote en kostbare gevolgen voor bedrijven hebben . Peer - to-peer -netwerken zijn niet kwetsbaar voor dit , want als een cliënt uitvalt , krijgen de verantwoordelijkheden gelijkmatig verdeeld over de overige clients op het netwerk .
Overload

extreem drukke netwerken kunnen soms overbelast en de crash van een server . Servers zijn alleen geschikt voor de uitvoering van een bepaalde hoeveelheid instructies per seconde kan zo extreem congestieproblemen de server overbelasten en crash , waardoor bestanden en bronnen beschikbaar voor gebruikers . Zelfs de meest geavanceerde en dure servers hebben een limiet . In tegenstelling , peer-to - peer-netwerken blijven werken , maar niet op volle capaciteit , als een cliënt wordt overbelast door verzoeken en crashes .
Cost

De kosten van het opzetten van een client - server computing omgeving kan zeer onbetaalbaar . Servers doorgaans kost $ 5.000 of meer en de complexiteit van het netwerk ontwerp en beheer kan ook erg duur zijn . Bedrijven die een client - server computing- systeem te installeren moet investeren in de benodigde apparatuur, waaronder servers , clients en netwerkkabels , huren IT-professionals voor het ontwerpen en opzetten van de server en het netwerk , evenals betalen voor lopende onderhoud kwesties en technologie-upgrades voor het leven van het netwerk . Met peer-to -peer , kunnen enkele computers worden opgewaardeerd om de efficiëntie van het netwerk verbeteren in de tijd , en personal computers zijn aanzienlijk goedkoper dan servers .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat doen webbrowsers gebruiken…
·Hoe u uw computer thuis toegan…
·Hoe je Internet Get op de PSP …
·Wat zijn de gevaren van het in…
·Hoe maak je een Reverse Proxy …
·Hoe vraagt ​​u SSL voor Uw Sit…
·Hoe te Herdownload apps uit de…
·Ik kan geen e-mail versturen n…
·Hoe Network Computers 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Microsoft Windows Server 2003 Pros & Con…
·Hoe maak je een iSeries Wachtwoord Cache…
·Wat betekent 100,0 Mbps Mean ? 
·Hoe te Routing Information Protocol insc…
·Risico's van Microsoft OCS 
·Hoe een IP-adres geassocieerd met een MA…
·Hoe je Linksys IGMP snooping Disable 
·Hoe je twee computers samen Haak 
·Hoe de Content Filter overschrijven op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com