Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn de gevaren van het inschrijven bij Facebook
uw persoonlijke informatie op Facebook Artikel tot miljoenen potentiële aansluitingen online waarschijnlijk klinkt als een goede manier om blootstelling te krijgen en maak nieuwe vrienden . Het kan echter ook bol van risico . Aanmelden voor een Facebook-account en het creëren van een openbaar profiel hebben verschillende gevaren waarvan potentiële gebruikers moeten zich bewust zijn , met inbegrip van het risico dat uw persoonlijke gegevens in verkeerde handen zal vallen . De mogelijkheid bestaat voor de verkeerde mensen om bepaalde stukjes informatie die u besluit te plaatsen te zien . Identificatie

Facebook
is een social networking site , het is een van de eerste websites die mensen gebruiken om te socialiseren , informatie te delen en verbinding te maken met vrienden en kennissen . Als je lid Facebook , u een profiel dat verschillende stukken van persoonlijke informatie , waaronder uw relatie status , politieke standpunten en contactgegevens weergeeft . Afhankelijk van de privacy-instellingen kunt uitvoeren op de site , kan deze informatie worden verborgen voor je vrienden op Facebook , getoond aan een aantal van hen of uitgezonden naar iedereen , vriend of niet , op Facebook .
Een cultuur van het delen

Terwijl het delen van informatie met uw vrienden en nieuwe kennissen is vaak leuk , Facebook cultiveert een cultuur die het delen van alles , van uw persoonlijke gedachten om uw fysieke locatie stimuleert . Omdat collega's , ouders en kinderen , en de bazen en medewerkers zijn vaak vrienden op Facebook , kan dit leiden tot ernstige problemen . Plaatsen van een boos bericht over uw gezin in de hitte van het moment of het uitzenden van uw eigen gedachten over je baan kan een snelle manier om gevolgen op het werk of problemen geconfronteerd thuis .
En zwendel Time Wasting

Facebook
kan ook verslavend . De constante updates op de site en het gebruiksgemak maken het een populaire bestemming voor medewerkers vervelen op het werk of leerlingen ziek van studeren . Facebook kan gemakkelijk gaan van een leuke , interactieve site om een serieuze uitstel tool. Dat uitstel tool is ook gevaarlijk . Facebook kan worden gebruikt door oplichters plaatsen onder een nep profiel of andere mensen die niet zijn wie ze zeggen te zijn om contact met u op , bevriend u en hoeft u schaden .
Privacyzorgen
< br

Facebook > heeft wel een aantal privacy- instellingen die u kunt aanpassen aan alle persoonlijke informatie die wordt weergegeven in uw profiel te houden onder wraps . Echter, er zijn een groot aantal mogelijkheden om die informatie onbewust weggeven . Veel van de toepassingen die u kunt gebruiken op de site zal toegang krijgen tot informatie van uw profiel en gebruiken in hun activiteiten . Dat betekent dat zelfs privacy - beschermde informatie wordt nu gebruikt door niet-vertrouwde Facebook -toepassingen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe te vergelijken internettar…
·Hoe Video Streams Toegang via …
·Waarom is mijn kabel verbindin…
·Hoe je Windows Live DNS proble…
·Wat is EMF File Format ? 
·Hoe Microsoft Proxy Server con…
·Soorten Mediums Gebruikt in Ne…
·Soorten Servers & Protocollen 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een computer toevoegen aan e…
·Hoe maak je een Password Reset op een Ne…
·Hoe te Schema's gebruiken om elektronisc…
·Hoe te bedraden en installeren van een C…
·Hoe te Internetverbindingen Block 
·Wat is de oorzaak van een D - Link route…
·Verschil tussen WEP en TKIP 
·Hoe het opzetten van een Internet -verbi…
·Gerouteerd Vs . Switched Networks 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com