Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is de oorzaak een Redirect voor Internet Browsers ?
Internetbrowsers kan ingesteld worden om alle aanvragen omleiden naar een proxy -server . Proxy-server instellingen zijn ingesteld door een individu of door een netwerkbeheerder voor alle computers in een netwerk , of kwaadwillig door een virus . De officiële definitie van een redirect naar het bevel van een webserver te compenseren verhuisde webpagina's . Proxy Servers

Als een browser is geconfigureerd om een proxyserver , in plaats van een verzoek om een webpagina te sturen naar de webserver voor die pagina gebruiken , stuurt de browser het adres van de gewenste pagina te de proxyserver . De gebruiker het adres van de proxyserver in de adresbalk , maar de inhoud van de gewenste webpagina in het scherm ziet . De computergebruiker kan niet beseffen waarom dit omleiding plaatsvindt . Het is een veel voorkomende methode die wordt gebruikt door de ouders om te filteren op alle inhoud voor volwassenen van het bereiken van hun kinderen, terwijl ze surfen op het internet . Het wordt ook gebruikt door bedrijven om de toegang van hun netwerk aan een offensieve of gevaarlijk materiaal te blokkeren . Sommige virussen actualiseren van de proxy-instellingen van een website om altijd omleiden Web toegang tot hun eigen server tegen de wil van de eigenaar van de computer .
HTTP Omleidingen

De Hypertext Transfer Protocol , of HTTP , draagt ​​alle webverkeer over het internet . Het verzoek om een pagina heeft een specifiek formaat , en de respons begint met een aantal parameters in de kop van het bericht en vervolgens de HTML- code voor de pagina volgt in het lichaam van het bericht . Als de webpagina niet wordt gevonden , verzendt de server een foutcode en de body van het bericht leeg is . Webbrowsers zijn geprogrammeerd om een bepaalde actie uit te voeren wanneer ze elke code ontvangen. Meestal , in het geval van een " pagina niet gevonden fout " ( code 404 ) toont het slechts een eenvoudige foutpagina . Echter , kunnen de eigenaren van websites een betere prestaties te geven door het opzetten van omleidingen voor verhuisde pagina's eerder dan het toestaan ​​van de server terug te sturen een foutcode .
Verantwoordelijkheid

de HTTP codes procedures worden geïnitieerd door een code deuk van de server naar de browser . Echter, de server niet uitvoeren van de omleiding . Dat is de verantwoordelijkheid van de browser . Alle browsers kennen de HTTP codes en weten wat te doen voor elke verschillende code .
Soorten Redirect

Hoewel de HTTP -specificatie bevat een reeks codes voor redirect , alleen twee zijn ooit gebruikt . Dit zijn de 301 en de 302 codes . De ober brengt een permanente omleiding door het sturen van de browser een 301 code . Het bericht bevat ook het nieuwe adres voor de gezochte voor pagina . Niet alleen zal de browser opnieuw voor die pagina op het nieuwe adres , maar het registreert de omleiding en gebruikt altijd het nieuwe adres wanneer iemand soorten in de oude. Een 302 redirect is voor tijdelijke verhuizing . De browser gaat naar het nieuwe adres deze keer , maar blijft het oude adres te gebruiken en eventueel meer de weg omgeleid totdat de pagina is gerestaureerd en de redirect verwijderd .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Soorten Protocollen 
·Hoe maak je een draadloze zett…
·Hoe kan ik lezen Mijn Charter …
·Hoe te Connect Wired Wireless 
·Wat is een router Bridge ? 
·Hoe maak je een computernaam o…
·Hoe kan ik Internet Downloads …
·Hoe kan ik een SSL Certificaat…
·Wat is een Frodo emulator ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·De voordelen van moderne technologieën 
·Hoe PC naar luchthaven Draadloze verbind…
·Hoe Air Cards werken voor een Internet- …
·Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
·Hoe kan ik een Linksys Phone Adapter ont…
·Wat is Mass Communications & Multimedia …
·Wat is een SnapDrive ? 
·Hoe je magische cirkels te krijgen om te…
·Hoe te downloaden snelheid te verhogen m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com