Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een draadloze zetten in een WiFi -antenne
Een draadloze telefoon bevat een antenne en draadloos circuits om radiogolven te ontvangen van een zender , beter bekend als de draadloze basisstation . Om de draadloze telefoon te zetten in een Wi - Fi -antenne , toegang krijgen tot de antenne , zodat het signaal kan worden verstuurd naar een Wi - Fi-kaart . Een paar items bij elektronicawinkels of hobby winkel zal nodig zijn , samen met gereedschappen meeste huishoudens al hebben. Wat je nodig hebt
Phillips juwelier schroevendraaier
Flat - edged juwelier schroevendraaier Electric wire
Ruler
Schaar
Afstriptangen
Soldeerbout
Solder
N adapterplaat
Stanleymes
Vlecht N adapter
Wi - Fi-kaart
Laptop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder het batterijdeksel van de achterkant van de draadloze telefoon . Trek de aansluitkabel uit het stopcontact in het batterijcompartiment en verwijder de batterij . Plaats de batterij opzij voor montage later . Kopen van 2

Verwijder geen schroeven van de onderkant of zijkant van de telefoon met de schroevendraaier Phillips juwelier .
3

Plaats de punt van een platte -edged juwelier schroevendraaier in de naad tussen de voor-en achterkant delen van de telefoon op de linkerbovenhoek . Trek de punt naar beneden de lengte van de telefoon totdat je de bodem bereikt . Herhaal deze procedure aan de rechterkant van de telefoon .
4

Steek de punt van de schroevendraaier de platte kanten juwelier in de naad tussen de voor -en achterzijde van de telefoon op de linkerbovenhoek . Sleep de tip over de breedte van de telefoon totdat je de juiste kant te bereiken . Herhaal deze procedure aan de onderkant van de telefoon .
5

Trek het ruggedeelte van de telefoon uit het voorste gedeelte . Plaats het voorste deel op een tafel met de elektronica binnen gericht . Plaats het achterste gedeelte op de tafel naast de telefoon, zodat geen aansluitkabels niet worden afgebroken .
6

Snij twee zes -inch lengtes van elektrische draad met de schaar . Strip een halve centimeter van de isolatie af elk uiteinde met de draad strippers .

Verwarm de soldeerbout gedurende vijf minuten 7 . Zoek de antenne gewikkeld rond de binnenkant randen van het voorste deel . Soldeer een uiteinde van elk van de twee draden aan de twee contacten op de printplaat die de antennedraden zijn verbonden . Laat het soldeer afkoelen voor een minuut voordat u verder gaat .

Plaats 8 de N adapterplaat open op de tafel . Soldeer het vrije einde van een van de twee elektrische draden in het gat in het midden van de plaat . Laat het soldeer afkoelen voor een minuut . Soldeer het vrije uiteinde van de andere draad aan een rand van de contactring rondom het gat . Laat het soldeer afkoelen voor een minuut .
9

Snijd een inkeping in de zijkant van de achterkant van de behuizing aan de linkerkant ongeveer in het midden van het mes . Voer de draden door de inkeping als u het ruggedeelte terug op het voorste gedeelte te plaatsen. Duw de twee secties om de twee samen te gaan . Bevestig de schroeven . Plaats de batterij opnieuw en plaats de batterijhouder deksel er weer op .

Plug 10 de " N " -poort op de Pigtail N adapter in de aansluiting op de onderkant van de N adapter plaat . Haal de stekker voor de antenne- poort op de Wi - Fi-kaart . Steek de kabel van de Vlecht N adapter in de antenne -poort . Plaats de Wi - Fi- kaart in de sleuf aan de zijkant van de laptop .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een beheerderswach…
·Hoe de IRP Stack Size Verander…
·Wat is DHCP Lease Time ? 
·Hoe om te bepalen uw internetp…
·Hoe maak je een Mac Mini's Int…
·Hoe te SSL Certificaten toevoe…
·De beste manieren om de snelhe…
·Hoe Set Up Web Conferencing Me…
·Verschil tussen mod_python & m…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden meerdere subnetten Met …
·Hoe je Wireless Zero Configuration Insta…
·Hoe de TRENDnet TK - 209K 
·Hoe de Google Voice Voicemail begroeting…
·Hoe de Ethernet Card inschakelen en uits…
·Ik kan geen verbinding met de NNTP Serve…
·Hoe maak je een High Speed ​​Modem , Fil…
·How to Set Up Wireless Router Beveiligin…
·Hoe maak ik een FTP -server op mijn comp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com