Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De beste manieren om de snelheid van een inbelverbinding
Ondanks de ruime beschikbaarheid van DSL en andere high - speed Internet-diensten , zijn er nog steeds mensen die vastzitten in de dial - up leeftijd . Dit kan zijn vanwege een landelijke omgeving of andere belemmeringen , maar het feit blijft dat de snelheid van hun web surfen vandaag lijdt drastisch in vergelijking met de aansluitingen van de meeste mensen . Geen verbetering zal dial - up vergelijkbaar met high - speed internet prestaties te maken , maar er zijn dingen die webgebruikers kunnen doen om pagina's sneller te laden en te verminderen hun frustratie . Web Accelerators

Webversnellers
zijn programma's die beloven om de snelheid van een inbelverbinding stimuleren . Er zijn verschillende merken die elk werken met wisselend succes , maar ze kunnen een hulp voor diegenen die regelmatig het internet voor dezelfde taken. De accelerator software slaat populaire webpagina's in de cache van het systeem , waardoor het gemakkelijk is om pagina's te herinneren wanneer de gebruiker navigeert naar hen op de browser . De software slaat de pagina en heeft alleen de informatie aan die gewijzigd is bij te werken . Afbeeldingen en andere inhoud die hetzelfde blijft is gewoon opgeroepen uit het geheugen en hoeft niet opnieuw te worden gedownload . De inbelverbinding zal nog moeten alle nieuwe informatie te downloaden , maar het zal veel minder inhoud hebben te maken met door het uitsluiten van de constanten op de pagina . Sommige software onthoudt de populairste pagina's op uw computer en werken het hardst om die pagina's laden snel .
Tweak Your Modem

U kunt een aantal wijzigingen aan te brengen in het Control panel van uw Windows-computer op uw modem tweak efficiënter te laten verlopen op dial - up . Zorg ervoor dat u weet alles van uw standaard instellingen voordat knoeien met de opties, zodat u ze kunt veranderen terug als het niet werkt . In de Port Communications , verander je bits per seconde ( BPS ) op de modem instellingen om 115.200 op een 56k modem . De standaardwaarde is meestal ingesteld op 9600 , maar uw modem zal waarschijnlijk draaien een beetje beter als je het te veranderen . Wijzig de Control-instelling Stroom aan "hardware" en schuif de Receive Buffer instelling helemaal naar het hoogste tarief in het geavanceerde menu , klik op "OK " te vergrendelen in de veranderingen . Als uw modem een probleem met deze instellingen , gewoon zet ze terug naar het oorspronkelijke niveau .
Elimineer Malware

Malware
, of schadelijke software , programma's zijn degenen die krijgen op uw computer geïnstalleerd zonder uw toestemming voor diverse doeleinden . Deze programma's kunnen ernstig vertragen prestaties van uw computer , ongeacht het type verbinding dat u hebt . Met dial - up , zal het uw trage verbinding nog langzamer te maken . Kopen of downloaden van een anti - malware programma om deze programma's te verwijderen van uw systeem om de prestaties te verbeteren . Om malware en virussen uit uw computer , kunt u wensen om van browser te veranderen als u Internet Explorer gebruikt . Veel van deze schadelijke programma's doelwit Explorer vanwege zijn populariteit . Firefox , Safari of Opera kan zijn betere opties .
Elimineer Flash en File Sharing

Veel webpagina's
hebt Flash graphics op hen , en ze nemen de tijd om te laden . Als u off Flash Player te schakelen of te verwijderen van uw computer , zal je zeker missen op bepaalde inhoud , maar je zal ook sneller laden van pagina's ervaren als gevolg . Je moet ook uitschakelen file - sharing software waarmee andere gebruikers toegang tot uw computer voor muziek , films of andere informatie om de snelheid van uw systeem wanneer u hem niet gebruikt .
< Br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een Google Transla…
·Heeft een fax Mess met DSL ? 
·Computer Networking Protocols 
·Een beschrijving van een Clien…
·Wat Is Protocol Wire ? 
·Wat is de Proxy Server voor No…
·Installatie van een 2Wire Gate…
·Hoe het opzetten van een IRC C…
·Hoe je foto's uploaden naar CN…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wi - Fi- profiel maak ve…
·Hoe maak je inschakelen van een DNS Clie…
·Hoe maak je een Wireless Broadband Modem…
·Hoe te verbinden met Tango 
·Hoe maak je een Nework Drive Vind 
·Hoe het opzetten van Outlook 2007 in een…
·Hoe je de Y -kabel te gebruiken met een …
·Hoe te Toestemming wijzigen op Files 
·Waar Is de Ethernet Aansluiting op de ac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com