Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom is mijn kabel verbinding zo traag?
Terwijl kabel internet sneller dan DSL , draadloos of inbel loopt , zijn er momenten de verbinding steekt nog steeds mee . Weinig dingen zijn zo ergerlijk als het kijken naar een website te nemen een lange tijd om te laden , vooral bij gebruik van een snelle verbinding . Knelpunten

Met een complexe infrastructuur , zoals kabel internet , zijn er verschillende factoren die kunnen stikken off snelheid van de verbinding : de computer , de gebruiker , de aansluitingen en zelfs het weer . De gebruiker heeft controle over een aantal van deze factoren , maar niet allemaal .
De Computer

Als u een oudere of slecht onderhouden computer hebt draaien , alle informatie die in via een kabel internetverbinding kan overweldigen het. Een memory - arme computer kan prima werken , dan is de browser zal tot stilstand komen als het inhaalt alle binnenkomende data . Voor high - speed internet via de kabel , Comcast beveelt minstens 1 GB RAM en een 1,3 GB processor snelheid voor pc's .
Surfen Habits

Uw surfgedrag ook komen in het spel hier, het draaien van meerdere browser tabs legt te veel druk op de systeembronnen . Het gebruik van veel Firefox- browser-extensies van invloed op snelheid , net als de keuze van de browser zelf . Gaat flash - zware of populaire websites zal ook vertragen de verbinding .
Malware

Of het spyware , virussen , Trojaanse paarden of wat komt van het internet , weinig dingen kunnen vastlopen op een prima kabel internet aansluiting de manier malware kan. Als de verbinding vertraagt ​​om een crawl , zou de eerste cursus van actie te zijn om je virussen en spyware checkers actualiseren en lopen ze .
The Connection

uw breedbandmodem kan ook beperken de snelheid van Internet . Als het oude of verouderde , het is gewoon niet zo goed als in het begin uit te voeren .
Factoren Beyond the User's Controle

tegenstelling tot DSL- service die elke abonnee geeft zijn eigen gasleiding naar het Internet , met kabel veel gebruikers dezelfde bandbreedte . Bijgevolg is het aantal gebruikers tegelijkertijd beïnvloedt het signaal , en het is vooral merkbaar tijdens naschoolse en andere piekuren . Slecht weer kan ook invloed hebben op uw breedband signaal , als vocht in de leidingen .
Tricks Speed ​​- Up

Terwijl een gebruiker het signaal niet kan komen in elke sneller , kan hij een aantal aanpassingen aan de computer om dingen te versnellen naast het houden van malware van de harde schijf . Het toevoegen van geheugen altijd helpt . Het kan zijn dat sommige webbrowsers --- name , Opera en Google Chrome --- sneller dan anderen op uw computer . Een handige browser extensie is er een die blokkeert flash movies en hen in staat stelt om alleen wanneer de gebruiker klikt spelen op hen . Het beperken van het aantal tabbladen browser kan ook helpen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je je Facebook privacy 
·Hoe kan ik een database-gestuu…
·Microsoft IIS Tutorial 
·Hoe controleer ik hoeveel Mbps…
·Hoe kan ik een Dedicated Serve…
·Hoe krijg ik mijn Broadband Ne…
·Hoe maak je een domeinnaam tra…
·Hoe om te zien een IIS Inlogge…
·Do's & Dont's van Facebook 
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
  Netwerken Articles
·Definities van een hub router switch 
·Hoe effectief zijn Firewall Routers ? 
·Hoe je IP- adres te wijzigen in Windows …
·Wat heb ik nodig om Cat5e kabel installe…
·Hoe kan ik delen Mappen en bestanden in …
·DOS Command te controleren of de SQL poo…
·Hoe te NetGear WPN824v2 Install 
·Hoe het opzetten van een FTP -server op …
·Hoe werkt een firewall verschillen van e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com