Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe kan ik een Dedicated Server Host
Er zijn vele redenen waarom een persoon zou geïnteresseerd zijn in het hosten van hun eigen dedicated server . Een dedicated server kan worden gebruikt om uw eigen website te hosten , bieden online gaming services , en laat externe toegang tot bestanden die lokaal zijn opgeslagen op de server . Gastheer van de server zelf in plaats van huren van een provider kunt u maximale controle over de server -omgeving , zodat u kunt er zeker van zijn dat je de beveiliging en prestaties die u nodig heeft . Wat je
PC of server hardware
Besturingssysteem
webserver software
Database serversoftware
Web scripttaal
firewallsoftware
Need Laat meer instructies < br >
1

Bepaal welk besturingssysteem uw ​​server zal gebruiken . Een Linux-distributie biedt een uitgebreide software- bibliotheek , regelmatige updates , en velen kunnen gratis worden gebruikt . Linux - gebaseerde distributies vaak gebruikt voor server hosting onder Ubuntu Server Edition , CentOS en Debian . Je hebt ook de mogelijkheid van het gebruik van Windows Server , die het voordeel van een vertrouwde werkomgeving biedt , maar draagt ​​een behoorlijk prijskaartje hangt .

Install 2 alle van de voor uw besturingssysteem updates . Updates van het besturingssysteem bevatten regelmatig belangrijke security patches, bug fixes en performance verbeteringen . Het is noodzakelijk om uw systeem up -to - date te houden voor het leven van de server , ervoor te zorgen dat alle bekende kwetsbaarheden zijn gepatcht . Een verouderd systeem is ook meer kans om software compatibiliteitsproblemen ondervindt .
3

Installeer uw keuze van de serversoftware . De meest voorkomende configuratie heet een LAMP stack ( of WAMP stack als je ervoor kiest om Windows Server te gebruiken ) . Een LAMP stack bestaat uit Linux ( of Windows ) , Apache HTTP Server , MySQL en PHP . Apache biedt uw webdiensten die toegang tot uw server via HTTP . Het kan gebruikt worden op Windows Server , evenals met Linux , maar Windows Server bevat Internet Information Services ( IIS ) , Microsoft's eigen webserver standaard . MySQL is een veel gebruikte databaseserver waarmee data opslag , het beheer en de gebruiker data logging . PHP is een populaire server scripting taal , die de mogelijkheid om applicaties uit te voeren en gegevens op uw server weer biedt . Alternatieven omvatten Python en Perl .
4

Installeren en configureren van een firewall . Dit stelt u in staat om te openen en te sluiten poorten die nodig zijn, zullen ongeoorloofde toegang tot de meeste van uw server te voorkomen . In de meeste gevallen wil je alle poorten te sluiten , behalve voor poort 80 , die HTTP-toegang , en poort 22 die toegang via SSH of Secure Shell maakt mogelijk maakt . Dit zal later nodig zijn .
5

Test uw server . Om toegang tot uw server te testen , gebruikt u de webbrowser op een andere PC aan het IP- adres van uw server te bezoeken . Als je hebt besloten om de LAMP stack hierboven beschreven te gebruiken , moet u de standaard zie " Het werkt ! " bericht aanwezig in Apache .

gehalte 6 toevoegen . Gebruik een SFTP -client in staat is om in te loggen op uw server . FileZilla is een gratis multi-platform SFTP geschikte client die kan worden gebruikt om inhoud toe te voegen en te beheren op uw server , ongeacht het besturingssysteem dat u hebt gekozen. SFTP , of SSH File Transfer Protocol , gebruikt poort 22 om bestandsoverdracht functionaliteit te bieden .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·De Criteria voor Boole & Yahoo…
·Wat is de oorzaak een Redirect…
·Hoe te testen Round Robin DNS 
·Hoe je High - speed internet t…
·Hoe kan ik mijn computer toega…
·Hoe maak je een MTU -kabel voo…
·Hoe maak je een poortnummer 
·Hoe te identificeren IP 
·Voordelen en nadelen van elekt…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik meerdere Hosts Ping 
·Ethernet naar seriële communicatie 
·Hoe kan ik een nieuwe laptop voor Wirele…
·Vergelijking van Telnet en SSH 
·Hoe kan ik Internet Beveilig Met Cox 
·Hoe te configureren routingprotocollen 
·Hoe kan ik een Linksys Wireless Network …
·Wat is PPP terugbellen ? 
·Vergelijking van Android naar WebOS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com