Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Gerouteerd Vs . Switched Networks
Lokaal netwerk -hardware bestaat uit routers , switches , firewalls , gateways en bekabeling . Netwerkhardware komt in principe overeen met de verschillende ' niveaus ' van het OSI -of DOD netwerk model - zoals de " data link" laag voor schakelaars en het " netwerk" laag voor de router . Sommige netwerkhardware , zoals de draadloze routers gebruikt in thuisnetwerken , combineren de functies van meerdere netwerken lagen , zij het in beperkte mate . Gerouteerd netwerken en geschakelde netwerken hebben verschillende voor-en nadelen . Gerouteerd Voordelen

Routers
zijn het meest bruikbaar in netwerken die meerdere subnetwerken en fysiek gescheiden netwerken hebben in verschillende sites of campussen , zoals routing protocollen toestaan ​​heterogene netwerken om met elkaar te praten . Routing protocollen weten ook de beste paden naar andere netwerken ( zoals internet ) meestal zonder extra configuratie . Routing biedt de ruggengraat voor zeer brede netwerken omdat routers regenereren data voor onbepaalde tijd via netwerken met geen degradatie .
Switched Voordelen

Schakelaars
, in tegenstelling tot routers , kunnen worden onbeheerde , aangezien ze ondersteuning van de fysieke verbindingen van werkstations en apparaten om een of meer netwerken . Deze uitgeklede interface en functionaliteit heeft twee duidelijke voordelen . Ten eerste kan een geschakeld netwerk veel goedkoper en door elkaar worden ingezet , het creëren van zeer redundante infrastructuur . Ten tweede kan het automatisch geconfigureerd switching protocollen veel sneller en efficiënter te laten verlopen , waardoor geschakelde netwerken veel sneller dan de gemiddelde gerouteerd netwerken .
Gerouteerd Nadelen

Routers
vereisen geschoolde netbeheerders om te configureren , implementeren en beheren . Hoe meer routers zijn er in een bepaald netwerk , hoe meer planning moet worden gedaan . Routers zijn ook veel duurder dan schakelt hierdoor . Routers hebben een hogere netwerk overhead kosten omdat ze veel krachtiger dan lager niveau netwerkhardware . Daarom plannen van een netwerk dient beperkt routers zoveel als nodig .
Geschakeld nadelen

Het voordeel van de hogere snelheid en de eenvoud van de hardware schakelaar wordt verhandeld off voor functionaliteit . Bijvoorbeeld, unmanaged switches ondersteunen geen VLAN 's , die een aantal van de functies van routers voor eenvoudige netwerkbeheer repliceren . Schakelaars zijn meestal volstrekt onvoldoende op het beperken van uitzendingen via een netwerk , wat kan leiden tot het gebruik van de bandbreedte inefficent .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik een Linksys router …
·Hoe het opzetten van een brug …
·Hoe te Novell Client Services …
·Windows XP Client Services voo…
·Hoe Computer gegevens Met behu…
·Verbinding maken met andere co…
·Wat is LogMeIn Central ? 
·Hoe gebruik mijn PC Internet o…
·Hoe te converteren penning aan…
  Related Articles
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
PCI Vs . USB Wireless Adapter 
Verizon Vs . Sprint AirCard 
Gateway Vs . Router 
  Netwerken Articles
·Hoe te Kabels Drop Vanaf de zolder in ee…
·Hoe maak Straight Through Kabel 
·Hoe kan ik een interne modem installeren…
·Hoe een Cat 5 kabel voor Gigabit Transfe…
·Hoe kan ik Zoek Network switches in een …
·Hoe maak je een programma van de ene com…
·Hoe te herstellen van een Airlink101 
·Wat is een Remote proxy? 
·CAT - 5 -kabel Krimpgereedschap 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com