Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is LogMeIn Central ?
LogMeIn Central is een netwerk applicatie die remote desktop toegang verschaft via een lokaal netwerk of via het internet . Er kunnen meerdere gebruikers verbinden en te bedienen andere computersystemen alsof ze fysiek aanwezig , waardoor ze besturing van functies en toepassingen van de computer . De centrale applicatie draait in een webbrowser en communiceert met systemen met andere LogMeIn -programma's . Basics

LogMeIn Central vereist geen installatie op de client- computer , maar veeleer , het werkt vanuit een webbrowser verbonden met de LogMeIn- website . Het wordt aangesloten op computers in een netwerk dat LogMeIn host-software hebt geïnstalleerd en geeft u opties voor het regelen van het systeem op afstand , het beheer van zijn dossiers en organiseren aangesloten systemen in groepen voor eenvoudig beheer . De applicatie biedt een relatief eenvoudige methode voor het beheer van grote aantallen machines van elk systeem met een webbrowser .
LogMeIn host-software

LogMeIn
biedt twee aanvragen voor remote desktop verbindingen behulp Central , LogMeIn Free en LogMeIn Pro , elk met vergelijkbare functionaliteit . LogMeIn Pro vereisen een vergoeding voor de aankoop en bevat extra functies zoals automatische update taken , software-inventarisatie rapportage , achtergrond aansluitingen voor computer controles zonder betrokkenheid en email gebruiker en in - browser meldingen . Beide LogMeIn versies hebben dezelfde toegang op afstand functies .
Systeemvereisten

LogMeIn Central
draait in een webbrowser en heeft geen specifieke vereisten voor het besturingssysteem zo lang als een ondersteunde browser correct verloopt . Het vereist Internet Explorer 7 , Firefox 3 , Chrome 2 , Safari 4 of een hogere versie van deze webbrowsers , en de browser moet JavaScript ingeschakeld voor de juiste functionaliteit . De gastheer software , LogMeIn Free of LogMeIn Pro , draait op zowel Microsoft Windows en Mac OS X. Windows gebruikers moeten Windows 2000 of nieuwer , en Mac-gebruikers nodig hebben OS X versie 10.4 of nieuwer .
Alternatieven < br >

Hoewel Central blijft een goede manier om op afstand een groot aantal computers , zonder de noodzaak voor software-installatie op elke machine , diverse andere software- toepassingen uit te voeren vergelijkbare functies en kan beter geschikt voor persoonlijk gebruik of eenmalige opdrachten bewijzen. Windows bevat een gratis remote desktop applicatie die een enkel systeem aan te sluiten op een andere Windows-computer mogelijk maakt . Apple biedt de meer expansieve Apple Remote Desktop hulpmiddel voor aankoop op haar website .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een netwerk met zo…
·Hoe de Domain gebruikerswachtw…
·Hoe maak je een CAT6 Cable Ins…
·Hoe maak je een netwerkbrug op…
·Hoe maak je een Remote Reboot …
·Hoe je alle van de IP- adresse…
·Hoe je Open Poorten op een ser…
·Hoe maak je een share op een a…
·Hoe kan ik een iMac op een Wer…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe je DNS servers Fix 
·Git SSH Protocollen 
·Hoe te testen voor computer kennis 
·Hoe het opzetten van een Windows Print S…
·Hoe te activeren Dell Inspiron 's automa…
·Hoe bekijkt een Mac harde schijf op een …
·Hoe om bestanden te uploaden naar IIS 
·Hoe maak je een Fiber Switch configurere…
·Hoe te herinstalleren PCI Soft Gegevens …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com