Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Network subnetten
Grote netwerken , zoals het typen ingezet door enterprise business , worden gewoonlijk verdeeld in kleinere secties die subnetten . Subnetten toestaan ​​dat een onderneming aan haar netwerk systeem te modelleren volgens het bedrijfsmodel van de onderneming zelf . Een netwerk is onderverdeeld in subnetten die correleren aan de diensten van het bedrijf of faciliteiten . Het creëren van een subnet gaat definiëren van een reeks IP -adres heet een scope . De scope wordt vervolgens verdeeld in segmenten met behulp van een filter heet een subnet mask . Zowel IPv4 als IPv6 kan worden onderverdeeld in subnetten . Instructies
Subnetting Met IPv4
1

Bepaal het aantal subnetten en het aantal hosts je nodig hebt voor elk subnet in je netwerk. Een host is een eind -systeem , zoals een desktop , laptop of mobiel apparaat dat verbinding kan maken met een netwerk . De gastheer maakt verbinding met een router of server op het netwerk bedoeld. Routers en servers vormen de netwerkapparaten en vormen de ruggengraat van het netwerk . Meer netwerkapparaten vermindering van het aantal hosts kunt u per subnet . Het verhogen van het aantal hosts vermindert het aantal subnetten je kunt hebben . Kopen van 2

Kies een IP- klasse voor uw subnet op basis van uw netwerk /host eis . IPv4 IP adressen drie klassen : A , B , C en D en E zijn gereserveerd en niet voor algemeen gebruik . Elke klasse heeft een standaard subnet mask . Het subnetmasker bepaalt hoeveel subnetten je kunt hebben en het aantal hosts per subnet door het maskeren van het netwerk bits van een IP-adres . Het octet van het subnet mask met een 255 nummer maskeert de overeenkomstige octet van het IP-adres , waardoor het netwerk gedeelte van het adres . De staart van het masker met nullen in elk octet verlaat het bijbehorende IP-adres worden blootgesteld , waardoor de gastheer van het adres . Een decimale representatie van een klasse A -adres zou zijn 10.0.24.120 met een standaard masker van 255.0.0.0 . Dit kan ook worden weergegeven als 10.0.24.120 /8 . De /8 staat voor het aantal bits die worden gemaskeerd .
3

Implementeer het IPv4-adres en het subnet mask . Alle computers met hetzelfde subnet mask zijn op hetzelfde netwerk . Veranderen het gedeelte van het IP-adres achter het masker verandert het subnet . Met een IP adres van 10.0.0.0 /8 , elke computer binnen het IP- bereik van 10.0.0.1 /8 tot 10.255.255.254 /8 is op hetzelfde subnet . De volgende subnet begint bij 11.0.0.0 /8 . Het aantal bits van het masker gewijd aan het netwerk maakt ( 2 ^ n ) -2 netwerken , waarbij n het aantal bits toegewezen . Dezelfde formule geldt voor het aantal systemen , waarbij n het aantal resterende bits. Met hetzelfde IP-adres , het aantal mogelijke subnetten is 62 en het aantal mogelijke hosts per subnet is 16777214 .
Subnetting Met IPv6
4

Definieer een IPv6-adres scope . IPv6 is een 128 - bits adres met de eerste 48 bits gewijd aan Internet routering , de volgende 16 bits gewijd aan subnetting en de laatste 64 bits gewijd aan hosts . Een voorbeeld van een IPv6-adres is 10:0:0:0:0:0:24:4 b0 met een subnet mask van FFFF : FFFF : FFFF : FFFF : 0:0:0:0 . Dit kan ook worden weergegeven als 10 :: 24:4 b0/16 .
5

Implementeer het IPv6-adres en subnet mask . De 16 bits in het vierde octet zijn gewijd aan subnetten , waardoor 65.535 subnetten met meer dan 18 triljoen hosts per subnet . Alleen de vierde octet in het subnetmasker moet worden gemanipuleerd door het grote aantal subnetten en systemen die door een IPv6-adres .
6

Verander de bits in het vierde octet een subnet configureren . Met behulp van het subnet mask FFFF : FFFF : FFFF : FFFF : 0:0:0:0 , een IPv6-adres , zoals 10 :: 1:0:0:24:4 B0 is op een ander subnet dan 10 :: 02:00 : 00:24:04 B0 .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Low Cost -comp…
·Hoe te configureren TS Web 
·Hoe je Cisco Catalyst 2900 Ser…
·Hoe maak je automatisch instal…
·Hoe je twee computers netwerk …
·Soorten CAT5E 
·Hoe te delen & Map Mappen 
·Verbinding maken met een ander…
·Hoe Network Switches Combine 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Computer Networking acroniemen 
·Hoe maak je een IP -adres te verbergen v…
·Hoe maak je een verbinding Ping 
·Printerdeling & Access 
·Hoe u uw personeel Internet Usage Monito…
·Hoe te installeren Wireless op Windows X…
·Hoe maak je een router te gebruiken als …
·Hoe het opzetten van een draadloze PC 
·De FCC VoIP Regulations 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com