Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een router te gebruiken als een Range Extender
Draadloze routers geven u de mogelijkheid om draadloos verbinding met het internet via Wi - Fi . Met de explosie van Wi - Fi in de jaren 1990 kwam de explosie van de persoonlijke laptop . Nu lijkt het alsof elk kind en volwassene in het huis heeft zijn eigen laptop met draadloze verbinding met het internet . Draadloze routers werken goed , tenzij je een groot huis . Met een grote huis , kan de 30 - voet straal van een router minder dan voldoende mensen aangesloten op het netwerk kan routinematig ervaren gedaald internetverbindingen . Met behulp van een router als een range extender verdubbelt de omvang van uw netwerk . Wat je nodig hebt
Paperclip
Cat5 ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de router die u wilt gebruiken als een range extender in een laptop computer door inpluggen van een Cat5 Ethernet- kabel in een van de LAN ( Local Access Network ) -poorten op de achterkant van de router . Sluit het andere uiteinde van de kabel in de Ethernet- poort aan de zijkant van de laptop computer .

Place 2 het uiteinde van een paperclip in het reset- gaatje van de router . Meestal is de reset-gaatje bevindt zich aan de achterzijde van de router , naast de adapter plug . Het resetten van de router herstelt naar de fabrieksinstellingen . Dit maakt het makkelijker toegang tot de GUI en wist alle eerdere instellingen op de router geïnstalleerd .
3

Access de GUI ( Graphic User Interface ) van de router . Voer standaard IP- adres van de router in de adresbalk van uw router . Als u niet weet wat het standaard IP-adres , referentie Tech Spot.com voor een lijst van gemeenschappelijke router adressen . Bijvoorbeeld , als u gebruik maakt van een 3Com router , voert u 192.168.1.1 in het adresveld en druk dan op " Return " op het toetsenbord om het inlogscherm te laden .
4

Voer de standaard aanmeldingsgegevens aan toegang tot de GUI . Als je niet weet wat de standaard aanmeldingsgegevens voor uw router merk , referentie Router Passwords.com voor een lijst met veel voorkomende gebruikersnamen en wachtwoorden voor routers .
5

Zoek en de DHCP-server uit te schakelen door op de radioknop naast " Uitgeschakeld. " De locatie van de DHCP-server is afhankelijk van de router merk, maar meestal , met de meeste populaire router merken , wordt de instelling zich op de pagina " Basic Settings " .
6

Zoek en verander de SSID ( router netwerknaam ) om de naam van de belangrijkste router op uw netwerk. Omdat de SSID alleen invloed op computers aansluiten draadloos , zijn de SSID-instellingen zich aan de " Setup Wireless " pagina op de meeste GUI's .
7

Zoek en verander het wachtwoord voor de beveiliging van de router zodat deze overeenkomt met de belangrijkste router in het netwerk . De SSID en het wachtwoord updaten computers in staat stelt om te verbinden met de belangrijkste router naar de extender zonder probleem . Druk op " Save Settings " om de firmware van de router bijwerken.
8

Verwijder de Ethernet-kabel van de router en de computer . Steek een uiteinde van de Ethernet- kabel in de LAN-poort van de belangrijkste router op uw netwerk en sluit het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in de WAN ( Wide Access Network ) van de range extender . Plaats de range extender binnen 30 meter van de belangrijkste router om overlappende bereik van uw thuisnetwerk te garanderen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Firewall Security Solutions 
·Problemen met Inter - VLAN rou…
·Hoe het opzetten van een compu…
·Hoe maak je een Drive Letter H…
·Hoe kan ik een Gateway oplosse…
·Hoe maak je Stuur een Command …
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Factoren in Netwerk Congestie 
·Hoe maak je een VLAN interface…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Mac -computer Lab voor K …
·Hoe het opzetten van een Spanning Tree 
·HughesNet Gebruik Grenzen 
·Hoe Set Up Your SonicWALL 
·Hoe Set Up Vonage VoIP 
·Hoe een interne modem Dat zal niet werke…
·Hoe de modem vervangen voor een Toshiba …
·Hoe kan ik een Netgear DSL -modem instal…
·Hoe verander ik mijn router instellingen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com