Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Computer gegevens Met behulp van een Cat 5 -kabel overbrengen
Of u een nieuwe computer hebt gekocht of wilt u bestanden vanaf een andere computer op te halen , zul je waarschijnlijk wilt de bestanden in een keer te verplaatsen . Als beide computers hebben Ethernet-poorten , kunt u dit doen een aantal manieren , met behulp van een Cat5 -kabel . Windows XP ondersteunt een file transfer methode die bekend staat als directe kabelverbinding , die twee computers verbindt met een speciale Cat5 kabel . Windows Vista biedt geen ondersteuning voor deze methode , maar zal bestandsoverdracht mogelijk via een bestaand netwerk . Wat je nodig hebt
Een Cat5 Crossover Cable ( Windows XP )
Toon Meer Aanwijzingen
Maak een directe kabelverbinding in Windows XP
1

Verbind de twee computers met de Cat5 crossover kabel . Steek een uiteinde van de kabel in van elke computer Ethernet -poort . Kopen van 2

Op elke computer , opent u het venster Netwerkverbindingen via het Configuratiescherm . Selecteer "Create a New Connection . " Selecteer "Set Up een Advanced Connection . " Nu selecteert u " Direct verbinden met een andere computer . "
3

op de computer die de gegevens over te dragen heeft , klikt u op "Host " wanneer wordt gevraagd voor de rol. Selecteer het type verbinding , dat is de naam van de Ethernet -poort . Geef de andere computer toegang door te klikken op het vakje bij de naam. Klik op " Next " en " Finish ".
4

Aan de andere computer , klikt u op ' Gast ' wanneer wordt gevraagd voor de rol. Selecteer hetzelfde type verbinding dat u deed voor de hostcomputer . Als u wilt de enige gebruiker toegestaan ​​om deze verbinding te gebruiken , selecteert u " Mijn Alleen gebruik ; " anders " Gebruik Anyone's . "
5

Toegang tot de andere computer uit het venster Netwerkverbindingen selecteren . Vanaf hier kunt u verkennen van de andere computer en bestanden .
Share mappen in Windows Vista
6

op de computer met de bestanden die u wilt overbrengen heeft , Open Deze computer . Navigeer naar de mappen die u wilt delen . Klik met de rechtermuisknop op de mapnaam . Selecteer " delen . "
7

In het dialoogvenster , selecteer " Geavanceerd delen . " Klik op het selectievakje " Deel deze map . " Verander de " Share Name " om iets te makkelijk herkenbaar .
8

Klik op ' Machtigingen. " Als u alleen de bestanden wilt overbrengen , klik op de checkbox te laten lezen toegang en ontkennen alle andere toegang . Als u wilt in staat zijn om bestanden te bewerken , klikt u op het selectievakje om volledige controle mogelijk te maken . Klik op " OK " totdat alle dialoogvensters gesloten zijn .
9

Aan de andere computer , opent u het Netwerkcentrum van het Configuratiescherm . Klik op ' Bekijk netwerken en apparaten . " Vanaf hier heeft u toegang tot de bestanden op de andere computer .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Wat is het verschil tussen Cat…
·Hoe maak je een harde schijf n…
·Hoe kan ik een printer toevoeg…
·Hoe verhoog ik de snelheid ver…
·Hoe je Regedit Keys verwijdere…
·Wanneer wordt een Bluetooth ge…
·Hoe te herstellen XP Admin 
·Hoe Hard Drive in DOS toegang …
·Hoe maak je een netwerk met be…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te laden Firmware op een Linksys WRT…
·Wat zijn de oorzaken Internet Pagina's o…
·Hoe om geld online met File Hosting 
·Hoe je eigen gratis Internet-verbinding …
·Hoe een Virtual PC-netwerk configureren 
·Hoe maak je een Dynex Ethernet Hub Reset…
·Hoe maak je een groep Run op Facebook 
·Klassen van Networking 
·Voordelen en toepassingen van Communicat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com