Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Voordelen en toepassingen van Communicatie door middel van Power Line Carriers
Van heel vroeg dag in de informatica , is erkend dat er affiniteiten tussen informatica en communicatie . Dit heeft ontwikkeld tot het punt waar de twee zijn eigenlijk verschillende aspecten van informatie verzamelen , aggregatie en verspreiding. De belangrijkste componenten van het pre world- wide-web Internet waren Telnet , die de communicatie toegestaan ​​en uitvoeren van programma's op externe computers , FTP - het overbrengen van bestanden van en naar externe computers - en e - mail . De netwerken van computers heeft het mogelijk een explosie in informatieverwerking en verspreiding . Netwerken

Sinds pc's werd algemeen beschikbaar zijn , is de aanzet geweest om te proberen om ze te verbinden met andere computers , oorspronkelijk mainframes en nu servers . Dit maakt een verdeling rekenkracht , verminderen verwerkingsknelpunten - en het vermogen om informatie te verspreiden waar het best geïmplementeerd , hetzij centraal voor gedeelde informatie of plaatselijk meer specifieke eisen . Een ander voordeel van netwerken van computers is de mogelijkheid om bepaalde middelen , bijvoorbeeld printers , scanners , massa-opslag , back-up apparatuur en internetverbindingen te delen .
Network Options

aantal opties ontwikkeld voor communicatie tussen computers . Deze omvatten bekabelde netwerken waar bekabeling is specifiek en uitsluitend vastgesteld voor het aansluiten van computers , die de oorspronkelijke gebruikte methode was ; draadloze netwerken die kunnen worden proprietary , of gebruik maken van reeds bestaande openbare voorzieningen zoals mobiele - telefoonnetwerken , Satelliet- netwerken of hoogspanningslijn communicatie .
Power Line Communications

Power line communicatie
gebruik maken van de reeds bestaande elektriciteitsleidingen beschikbaar om de overgrote meerderheid van de gebouwen . Ze kunnen gebruikt worden voor datatransmissie op het gebouw of juist daarbinnen . In het laatste geval specifieke apparaten aangesloten op stopcontacten en waarin computers , printers , scanners en andere apparaten kunnen op hun beurt worden aangesloten . Dit laat hen toe om te verbinden . De apparaten beheren de communicatie tussen individuele computers en hun randapparatuur zonder de noodzaak van enige andere apparatuur of infrastructuur .
Voordelen van Power Line Communication Networks

Een duidelijk voordeel voor de macht line-communicatie is dat de infrastructuur reeds zal zijn in de plaats. Als een computer kan worden aangesloten , kan het communiceren met andere apparaten die ook kan worden aangesloten , zonder de noodzaak voor het boren en bekabeling . Verdere voordelen zijn dat het eenvoudig en goedkoop op te zetten , het is veiliger dan wi-fi , de dikte van de muren of de afstand van de apparaten van elkaar hebben geen invloed op het signaal , het netwerk kan in het begin klein en is gemakkelijk te breiden nadien , zoals vereist .
Bestedingen van Power Line Communication Networks

Naast netwerken computer-en communicatie -apparatuur samen , power line communicatie bieden de mogelijkheid om toekomstige slimme integratie apparaten zoals binnenlandse veiligheid controle op de apparatuur , koelkasten , diepvriezers , home entertainment-apparatuur , fornuizen , verwarmings-en ventilatie- installaties en nog veel meer , in een toekomstig geïntegreerd home management systeem .

Het potentieel zou ook bestaan ​​voor slimme meters om direct aangesloten op het nut leveranciers voor accurate en tijdige facturering; aansluiting van binnenlandse veiligheid monitoring systemen voor beveiligingsbedrijven of de politie , en het potentieel met het huis management systeem om te communiceren via een mobiele telefoon of het internet als thuis
.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je een mislukt Domain…
·Hoe krijg ik toegang tot een T…
·Kan ik Gebruik een DVI - D Dua…
·Hoe maak je Boost een Cisco Ai…
·Hoe te Netgear Setup Toegang 
·Hoe kunt u helpen de ouderen W…
·Wat zijn de voordelen van clie…
·Een fout Log -bestand is besch…
·POP3 Server Information 
  Related Articles
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
Hoe Set Up Internet DSL -modems en route…
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Het verschil in G & N Draadloze routers 
Hoe te vergelijken en tarief Draadloze r…
Hoe Vergelijk Wireless N & G Ranges 
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden mijn laptop bij het rei…
·Hoe kan ik een Bluetooth -adapter op een…
·Hoe maak je een sms sturen via e-mail 
·Hoe een IP- adres niet vinden in een net…
·Hoe maak je een DDoS aanval in Linux 
·Hoe kan ik een TV Schedule Toevoegen aan…
·Hoe je draadloze netwerkapparatuur insta…
·Wat zijn de doelstellingen van het gebru…
·Lijst van Web Protocollen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com