Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Wat zijn de doelstellingen van het gebruik van VoIP ?
Voice over Internet Protocol ( VoIP ) -systemen zijn meer moderne alternatieven voor de traditionele telefoonsystemen . Als NASA notities , VoIP systemen zenden voice data via een breedband internetverbinding , in tegenstelling tot een analoge telefoonlijn . Dit wordt bereikt door het omzetten van analoge spraaksignalen in gedigitaliseerde pakketten . Mensen gebruiken VoIP-systemen om verschillende doelstellingen te bereiken dat de traditionele telefoonsystemen niet in staat zijn . Verhoogde connectiviteit

Volgens het Massachusetts Institute of Technology , in plaats van om twee aparte netwerken , een voor spraak- data en een voor computergegevens te gebruiken , een VoIP-systeem stelt u in staat om beide typen een data te vervoeren op een netwerk . Dit betekent dat alle computers en alle van de telefoons in uw huis of kantoor worden verbonden . Zoals de Federal Trade Commission ( FTC ) noemt , deze connectiviteit kunt u uw voicemail controleren op de computer of zelfs luisteren naar een e-mail op een telefoon . Bovendien , door het hebben van uw huis of kantoor telefoon-netwerk geïntegreerd in een draagbare laptop computer , kunt u bellen en gebeld worden met behulp van een lokaal telefoonnummer te beantwoorden , ongeacht waar u bent in de wereld .
Vereenvoudiging Maintenance

een ander voordeel van het houden van spraak- en computergegevens op hetzelfde netwerk met VoIP
is dat u hoeft slechts een kabel te gebruiken : een breedband internetverbinding kabel , die veel huizen en bedrijven al hebben. Dit elimineert de noodzaak om een puinhoop van nieuwe kabels te installeren en maakt het onderhoudsproces eenvoudig . Zoals de communicatietechnologie bron Techen Enterprises aantekeningen , de vaardigheden van een persoon nodig heeft om te behouden een VoIP-systeem is bijna identiek aan het instellen vaardigheden een persoon nodig heeft om een ​​computernetwerk te behouden . Vanuit een zakelijk oogpunt , betekent dit dat u niet hoeft te scheiden technici in te huren om een aparte computer -en telefoonsystemen te onderhouden . In plaats daarvan , kan een enkele technicus zorg van het computernetwerk en de VoIP .
Betere geluidskwaliteit

Volgens Techen Enterprises , terwijl vroege VoIP-systemen geleden van geluidskwaliteit problemen , de huidige systemen bieden doorgaans een superieure kwaliteit in vergelijking met analoge systemen . VoIP-systemen bereiken geluidskwaliteit door gebruik kwantisatie . Zoals de International Journal of Computer Science and Network Security notes , na een VoIP-systeem samples van een spraaksignaal , omzetten in digitale vorm , het systeem kwantiseert het digitale signaal , het verwijderen van fouten of ruis .
Beter Long Afstand

Als je een vriend , familielid of klant in een afgelegen locatie , belt die persoon regelmatig kan financieel belastend . VoIP telefoon systemen kunnen helpen om uw lange afstand kosten onder controle . Als de FTC noten , een groot deel van de VoIP- service providers bieden een vaste rente , lange - afstand bellen plannen , die u toelaten om een onbeperkte hoeveelheid tijd om te praten zonder daarvoor extra kosten .
< Br >

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Wat zijn de voordelen van VoIP…
·VoIP & RTP -protocollen 
·Ventrilo Gereedschap 
·Hoe je een Ventrilo 
·Problemen met bandbreedte en V…
·Wat is het verschil tussen PBX…
·Hoe het opzetten van VoIP op e…
·Hoe maak je een VoIP Project M…
·De voordelen van Hosted PBX 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Instructies voor de NETGEAR Ethernet Hub…
·Hoe maak je een categorie 5 Patch Panel 
·Hoe kan ik Internet Filters Bypass Zonde…
·Nadeel voor Communicatie in de computert…
·Hoe om te weten de versie nummer op een …
·Ethernet Powerline Oplossingen 
·Wat moet de instellingen Be op een lapto…
·Hoe te Windstream Problemen 
·Hoe je je Netgear router instellingen re…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com