Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat moet de instellingen Be op een laptop te kunnen verbinden met het internet ?
Met een paar klikken van de muis, kunt u uw laptop instellen om verbinding te maken met een draadloos LAN -of internetverbinding. Draadloze verbindingen worden vaak " Wi - Fi " spots en ze werken wanneer uw laptop binnen bereik is . Voor snellere verbindingen , kunt u eenvoudig aansluiten op een Ethernet- kabel aan op uw laptop , maar je zult worden beperkt tot de lengte van de kabel . Zodra u uw laptop vertellen de methode van de verbinding die u wilt gebruiken ( omdat de computer kan alleen verbinding maken via een methode tegelijk ) , zult u over het web surft in geen tijd . Windows LAN-kabel

Sluit het internet "LAN " -kabel in de bijbehorende poort aan de zijkant van uw laptop . Je zult in staat zijn om toegang te krijgen tot het internet als de LAN-kabel werkt . Deze aanpak vereist geen wijzigingen in uw instellingen . Als de LAN-kabel niet werkt , moet u draadloos toegang tot het internet .
Windows WiFi

Open het menu Start en klik op de "Control panel "icoon . Klik op " Netwerk en internet . " Binnen het netwerk en internet paneel , klik op " Netwerkcentrum . " In de takenlijsten aan de linkerkant van het venster , klik op de " netwerkinstellingen beheren " link. Zodra het venster wordt geopend , klik met de rechtermuisknop op het pictogram genaamd " Wireless Network Connection ", en klik op de " Enable knop" die binnen zijn menu toont .

Nu uw laptop begint automatisch te zoeken naar de dichtstbijzijnde draadloze verbinding , en automatisch verbinding maakt als gevolg van uw instellingen . Als het netwerk een wachtwoord vereist , wordt u gevraagd om het in te voeren . Als u het niet weet , vraag de eigenaar van het netwerk voor het wachtwoord .

Mac LAN

sluit hem gewoon de LAN- kabel aan op uw MacBook aan te sluiten op het internet . Geen wijzigingen in de instellingen nodig zijn .
Mac Wi - fi

Mac-computers maken gebruik van een draadloos netwerk systeem genaamd AirPort . het is te vinden in de rechterbovenhoek van uw bureaublad scherm en ziet eruit als een verspreiding van radiogolven . Klik op dat icoon en klik op " AirPort in . " AirPort zal nu automatisch beginnen zoeken naar beschikbare netwerken . het kan automatisch verbinding , als er geen wachtwoord , of als u het netwerk hebt gebruikt . Als u wordt gevraagd om het wachtwoord voor het netwerk in te voeren , vraag dan de eigenaar van het netwerk voor het wachtwoord en sluit . Geen andere instellingen vereist . Daarnaast kan u uw geavanceerde instellingen te controleren om ervoor te zorgen het tabblad TCP /IP is ingesteld op DHCP . Dit is de standaardinstelling , maar de moeite waard als je problemen hebt . < br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een draadloos netw…
·Hoe je Pass Zinnen zoeken voor…
·Hoe maak je een draadloze IP- …
·WLAN 's voor Windows 
·Wat zijn de sneltoetsen op IOG…
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Hoe maak je een iMac toe aan e…
·Hoe kun je netwerk meerdere co…
·Verschillen tussen Hot Spots &…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Dial Up Modem Prestatie 
·Neurale netwerken Tutorial 
·How to Get High Speed ​​Internet Goedkop…
·Wat zijn de voordelen van Windows Firewa…
·Toegang krijgen tot e-mail op Time Warne…
·Hoe je Linksys Mobile Broadband Router P…
·Over Versleutelde wachtwoorden 
·Toegang krijgen tot Outlook Webmail 
·Wat is SSL Mode? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com